Als voorzorgsmaatregel in het kader van COVID-19 werken we met een beperkt team van supportspecialisten. Bekijk de opties om contact op te nemen met een supportspecialist of raadpleeg het Helpcentrum

Waar je je films en series kunt bekijken

Als je films en series koopt of huurt via Google Play Films of Google TV, kun je de content op veel apparaten bekijken.

Waar te kijken

Belangrijk: Zorg ervoor dat u op elk platform op hetzelfde account inlogt als waarmee u de aankoop heeft gedaan. In de bibliotheek vindt u al uw content.

In een app

• Op Android-apparaten:
    • Google Play Films-app Play Films
    • YouTube-app YouTube
    • Google TV-app  (indien beschikbaar)
  • Op je iPhone of iPad:
    • Google Play Films-app Play Films
    • YouTube-app YouTube

Op internet

Op een smart-tv

• Apparaten met Google TV ingebouwd, waaronder Chromecast met Google TV
  • Google Play Films-app op Android TV
  • YouTube-app op andere smart-tv's en Roku-apparaten
  • Movies Anywhere-app op smart-tv's in de VS, voor in aanmerking komende titels

Tip: Vanaf juni 2021 is de Google Play Films-app niet meer beschikbaar op LG-smart-tv's, Samsung-smart-tv's, Vizio-smart-tv's en Roku-apparaten. Op deze apparaten kun je kijken via de YouTube-app.