Waar je je content kunt bekijken

Als je een film koopt of huurt via een Android TV-apparaat, een apparaat met Google TV, de Google TV-app op een Android-apparaat of YouTube, wordt de film toegevoegd aan je bibliotheek. Je kunt de content in je bibliotheek op veel apparaten bekijken.

Waar te kijken

Belangrijk: Zorg ervoor dat u op elk platform op hetzelfde account inlogt als waarmee u de aankoop heeft gedaan. In de bibliotheek vindt u al uw content.

Video's bekijken op een telefoon of tablet

Mobiele Google TV-app

Je kunt films en series bekijken in de Google TV-app op Android- en iOS-apparaten.
  1. Open Google TV op je telefoon.
  2. Tik op Je items en dan Bibliotheek.

YouTube-app

1. Open YouTube YouTube op je telefoon.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek.
  3. Tik op Je films en series.
Tip: Er worden geen advertenties afgespeeld als je content bekijkt die je hebt gekocht.

Bekijken via een webbrowser

YouTube.com

1. Log in een browser in op https://youtube.com.
  2. Selecteer linksboven Menu Menu en dan Je films.
  3. Selecteer Gekocht.
Tip: Er worden geen advertenties afgespeeld als je content bekijkt die je hebt gekocht.

Video's bekijken op een streamingapparaat of smart-tv

Google TV-apparaten

1. Zorg dat je bent ingelogd op het juiste account op je Google TV-apparaat.
  2. Ga naar het tabblad Bibliotheek.
  3. Selecteer de film of serie die je wilt bekijken.

Android TV-apparaten

1. Zorg dat je op het Android TV-apparaat ingelogd bent op het juiste account.
  2. Ga naar het tabblad Winkel.
  3. Je vindt je gekochte content in de eerste rij met de titel Je bibliotheek.
    • Als je meer dan 10 titels in je bibliotheek hebt, selecteer je Alles bekijken onder Je bibliotheek.
Tip: Het tabblad Winkel is alleen beschikbaar in bepaalde regio's. Als je apparaat niet over het tabblad Winkelen beschikt, kun je je gekochte content misschien openen via de YouTube-app of een van de volgende methoden.

YouTube-app op andere smart-tv's

1. Open YouTube YouTube op je smart-tv.
  2. Zorg dat je bent ingelogd op het juiste account.
  3. Ga naar het tabblad Bibliotheek.
  4. Selecteer Je films en series.
Tip: Er worden geen advertenties afgespeeld als je content bekijkt die je hebt gekocht.

Movies Anywhere-app op smart-tv's

Belangrijk: Movies Anywhere is alleen beschikbaar voor in aanmerking komende titels in de Verenigde Staten. Je moet ook je Google-account koppelen aan je Movies Anywhere-account. Ga voor meer hulp naar Movies Anywhere-support.
  1. Open Movies Anywhere op je smart-tv.
  2. Zorg dat je bent ingelogd op het juiste account.
  3. Ga naar Mijn films.
  4. Selecteer de film of serie die je wilt bekijken.

Chromecast-apparaten

Je kunt films en series van Google rechtstreeks op je tv bekijken als je een Chromecast met Google TV hebt. Meer informatie over hoe je content koopt of huurt op Google TV

Bij andere Chromecast-apparaten kun je video streamen naar je tv.