Dates límit de les polítiques

Actualitzem regularment les Polítiques del programa per a desenvolupadors per garantir una experiència segura i de confiança per als nostres usuaris a Google Play. En aquesta pàgina pots trobar els detalls sobre els canvis més recents fets a les nostres polítiques, incloses les dates d'entrada en vigor i els recursos per ajudar-te a preparar les actualitzacions de les aplicacions. Totes les dates d'aquesta pàgina es mostren en el següent format: dia, mes i any. Per veure les dates límit de polítiques de fa més de 3 mesos, consulta el nostre Arxiu de polítiques.

Data límit (AAAA-MM-DD)Canvi en la política
Recursos
2024-05-31
Per oferir una experiència millor als usuaris, introduirem noves limitacions pel que fa a l'ús del permís USE_FULL_SCREEN_INTENT. Per a les aplicacions orientades a Android U (nivell d'API 34) o versions posteriors, canviarem aquest permís per un permís d'accés de les aplicacions especial. Aquest permís es concedirà de manera predeterminada només a les aplicacions la funcionalitat principal de les quals requereixi una notificació de pantalla completa. La resta d'aplicacions hauran de sol·licitar permís a l'usuari.

Anunciat el dia 2023-10-25
2024-05-31
Afegirem una nova política d'aplicacions de salut a “Contingut i serveis relacionats amb la salut” per introduir nous requisits per a les aplicacions que pertanyen a les categories d'aplicacions de salut. També actualitzarem la política per reflectir les directrius de salut pública actuals.

Anunciat el dia 2023-10-25
2024-08-31
A fi que els usuaris tinguin una experiència que preservi més la seva privadesa, introduirem la política de permisos de foto i vídeo per reduir el nombre d'aplicacions que poden sol·licitar permisos d'accés ampli a fotos i vídeos (READ_MEDIA_IMAGES i READ_MEDIA_VIDEO). Les aplicacions només poden accedir a fotos i vídeos per a finalitats directament relacionades amb la funcionalitat de l'aplicació. Les aplicacions que tenen una necessitat única o poc freqüent d'accedir a aquests fitxers han d'utilitzar un selector de sistemes, com ara el selector de fotos d'Android.

Anunciat el dia 2023-10-25
2025-01-31
Introduirem una política d'estàndards de seguretat infantil que requereix que les aplicacions socials i de cites segueixin uns estàndards específics i n'autocertifiquin el compliment a Play Console abans de la seva publicació.

Anunciat el dia 2024-04-03
2024-05-31
Per millorar la visibilitat i la gestió de les aplicacions relacionades amb la salut a Google Play, introduirem una declaració de Play Console sobre les aplicacions de salut. Les aplicacions amb funcions o funcionalitats relacionades amb la salut o la medicina hauran de donar fe que hi estan conformes a Play Console. Més informació

Anunciat el dia 2024-04-03
2024-08-31
Actualitzarem la política de contingut multimèdia manipulat per incloure l'àudio com a exemple addicional de tipus de contingut multimèdia que queda cobert per la política.

Anunciat el dia 2024-04-03
2024-05-31
Aclarirem la nostra política de préstecs personals per assegurar que els períodes d'amortització dels préstecs compleixin els reglaments locals.

Anunciat el dia 2024-04-03
2024-08-31
Actualitzarem la política de Salut connectada per simplificar el procés de sol·licitud per accedir a Salut connectada i fer que concordi amb la política d'aplicacions de salut. El procés de sol·licitud existent basat en un formulari se substituirà per una nova declaració de Play Console més endavant aquest any.

Anunciat el dia 2024-04-03
2024-01-31
Aclarirem la nostra política de contingut generat per l'usuari per explicar que en funció del tipus de CGU, pot ser que es requereixin diferents mesures de moderació des de l'aplicació.

Anunciat el dia 2023-10-25
2024-01-31
Per ajudar a garantir que les aplicacions d'IA generativa són segures per als usuaris, recordarem als desenvolupadors que totes les aplicacions d'aquest tipus han de complir les nostres polítiques. També exigirem que determinades aplicacions d'IA generativa incloguin funcions de marcatge o d'informes d'usuaris.

Anunciat el dia 2023-10-25
2024-01-31
Per oferir als desenvolupadors més control sobre on es mostren les seves aplicacions, actualitzarem la nostra política d'ús abusiu de dispositius i de xarxes per indicar que totes les aplicacions que s'executin en contenidors d'Android al dispositiu, que simulen tot el SO Android o determinades parts, hauran de respectar la nova marca REQUIRE_SECURE_ENV. Es pot afegir aquesta marca al manifest de les aplicacions per indicar que no es vol que s'executin en un contenidor d'Android al dispositiu.

Anunciat el dia 2023-07-12
2024-01-31

Afegirem noves directrius a la nostra política d'ús abusiu de dispositius i xarxes:

• Per a aplicacions orientades a Android 14 o versions posteriors, s'aplicarà un nou conjunt de restriccions de polítiques pel que fa a l'ús de serveis en primer pla. Les aplicacions només poden declarar serveis en primer pla per als casos d'ús apropiats. Els desenvolupadors també han d'especificar un tipus de servei en primer pla vàlid per a cada servei en primer pla utilitzat a l'aplicació, i han de declarar el permís de servei en primer pla que correspongui.
  • Introduirem una API JobScheduler nova i requisits que fan que les transferències de dades iniciades per l'usuari siguin més fàcils i transparents.

Anunciat el dia 2023-04-05
2024-03-06

En compliment de la Llei de mercats digitals (DMA), a partir del 6 de març de 2024 actualitzarem la nostra política de pagaments per permetre als desenvolupadors dirigir els usuaris que es trobin a l'EEE fora de l'aplicació, fins i tot per promoure ofertes de funcions i serveis digitals dins de l'aplicació, de conformitat amb els requisits del programa. A més, ampliarem els programes de facturació alternativa per als usuaris que es trobin a l'EEE de manera que incloguin més tipus de dispositius i categories d'aplicacions aptes. Més informació

Anunciat el dia 2024-03-06
2024-04-03
Actualitzarem la nostra política de préstecs personals per restringir l'accés a permisos sensibles en casos d'ús addicionals.

Anunciat el dia 2024-04-03
2024-04-03
Hem actualitzat la política de programari espia a fi d'aclarir el nostre enfocament per protegir els usuaris d'aplicacions, codi o comportament maliciosos.

Anunciat el dia 2024-04-03
2024-04-03
Consolidarem les nostres polítiques de contingut terrorista i d'organitzacions i moviments perillosos (incloses anteriorment a la política de violència) en una única política d'extremisme violent.

Anunciat el dia 2024-04-03
2024-04-03
Actualitzarem la nostra política de permisos per a serveis en primer pla amb una excepció per al tipus de servei en primer pla "dataSync" a fi de permetre el seu ús per a la funcionalitat de Play Asset Delivery.

Anunciat el dia 2024-04-03
2024-04-03
Actualitzarem la nostra política de contingut inadequat amb indicacions sobre el contingut sexual en aplicacions amb catàlegs de llibres i vídeos.

Anunciat el dia 2024-04-03
2024-04-03
Actualitzarem la nostra política de programari no desitjat per a mòbils per aclarir que els desenvolupadors no han d'enganyar els usuaris perquè desactivin les proteccions de seguretat del dispositiu, com ara Google Play Protect, ni tampoc demanar-los que ho facin.

Anunciat el dia 2024-04-03
2024-04-03
Actualitzarem la nostra política de programari maliciós per aclarir que el programari d'emmascarament és un subtipus de programari maliciós. El programari d'emmascarament és una aplicació que utilitza una varietat de tècniques d'evasió per oferir a l'usuari funcionalitats diferents o falses de l'aplicació.

Anunciat el dia 2024-04-03