Opret et abonnement

Gennemgå vores opdaterede politik for abonnementer i Politikcenter for udviklere for at sikre, at din app overholder de seneste ændringer.

Med Google Plays faktureringssystem kan du tilbyde produkter i apps, der debiterer brugerne for indhold eller tjenester på kontinuerlig basis (også kaldet abonnementer). Abonnementer kan omfatte elementer som f.eks. en samling af apps, spil eller andet indhold mod et fast gebyr i din app i Google Play.

Du kan tilbyde flere abonnementer i samme app. Abonnementsprisen skal ligge inden for det accepterede prisinterval. Udgivelser af abonnementer kan ikke fjernes.

Vigtigt! Google Plays programpolitikker for udviklere og servicegebyrer gælder for alle produkter i appen og abonnementer.

Tilgængelighed

Hvis du befinder dig et sted, hvor sælgerregistrering understøttes, kan du bruge Google Plays faktureringssystem.

Hvis du befinder dig i et understøttet område og gerne vil begynde at bruge funktionerne i Google Plays faktureringssystem i dine apps, skal du oprette en betalingsprofil og læse dokumentationen for API'en til Google Plays faktureringssystem.

Når du har oprettet et abonnement, bliver det tilgængeligt for brugere, der har den nyeste version af Google Play Butik.

Abonnement og prøveperioder uden beregning

• Ugentligt
  • 1 måned
  • Tre måneder
  • Seks måneder
  • Årligt
Bemærk! Ugentlige abonnementer kan nu debiteres ved hjælp af Betaling via mobilregning. Du kan få flere oplysninger under Accepterede betalingsmetoder i Google Play

Føj et abonnement til din app

Du tilføjer et abonnement på samme måde, som du tilføjer et produkt i appen, bortset fra at prisen fastsættes for et bestemt tidsrum.

Før du opretter et abonnement, skal du sørge for omhyggeligt at planlægge dine produkt-id'er. Produkt-id'er skal være unikke for din app, og de kan ikke ændres eller genbruges, efter de er oprettet.

• Produkt-id'er skal begynde med et lille bogstav eller et tal, og de må kun bestå af små bogstaver (a-z), tal (0-9), understregningstegn (_) og punktummer (.).
  • Bemærk! Produkt-id'et android.test kan ikke bruges, og det samme gælder alle produkt-id'er, der starter med android.test.

Før du tilføjer et abonnement, skal du gennemgå vores politik for abonnementer.

Sådan tilføjer du et abonnement:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Abonnementer (Tjen penge > Produkter > Abonnementer).
  2. Klik på Opret abonnement.
  3. Angiv dine abonnementsoplysninger.
    • Navn: Et kort navn på elementet (op til 55 tegn, men vi anbefaler at begrænse titler til 25 tegn, så de vises korrekt i alle sammenhænge), f.eks. "Søvndyssende trylledrik".
    • Beskrivelse: En lang beskrivelse af elementet (op til 80 tegn), f.eks. "Bringer væsner i en øjeblikkelig dyb søvn".
    • Fordele: Angiv op til 4 fordele, som hver især beskriver en funktion i forbindelse med abonnementet (op til 40 tegn hver)
      • Fordele bør fremhæve funktionerne, så brugerne får en bedre idé om, hvad dit abonnement tilbyder, f.eks. "Hele kataloget over tv-serier og film".
      • Da det ikke er alle brugere, der er kvalificerede til en kampagnepris eller en prøveperiode uden beregning, må fordelen ikke omhandle en prøveperiode uden beregning eller en pris. Det er f.eks. ikke tilladt at angive "Prøv i 7 dage uden beregning".
  4. Angiv prisoplysninger i sektionen "Pris":
    • Faktureringsperiode: Vælg tidsintervallet mellem kontoudtog.
    • Standardpris: Angiv en standardpris, eller importér prisen fra en eksisterende prisskabelon. Standardprisen bruges til at generere lokale priser i andre lande. Lokale priser benytter dagens valutakurs og landespecifikke prismønstre. Lande uden understøttelse af den lokale valuta anvender din standardpris.
  5. Vælg og definer flere valgmuligheder i sektionen "Indstillinger for abonnement":
    • Prøveperiode uden beregning: Du kan give brugere mulighed for at prøve dit abonnement, før de betaler. Hvis du vælger Aktiveret, skal du vælge, hvor mange dage abonnementet skal være tilgængeligt i uden beregning. Få flere oplysninger nedenfor.
    • Introduktionspris: Du kan tilbyde nye abonnenter en nedsat pris i en fastsat tidsperiode. Hvis du vælger denne mulighed, skal prisen ligge inden for det accepterede prisinterval, og prisen pr. dag skal være lavere end den oprindelige pris pr. dag. Få flere oplysninger nedenfor.
    • Udvidet periode: Du kan give brugerne tid til at løse betalingsproblemer, mens deres abonnement holdes aktivt. Udvidede perioder kan vare 3, 7 eller 14 dage. Få flere oplysninger nedenfor.
    • Abonner igen: Hvis du aktiverer Abonner igen, kan brugerne genoprette et abonnement via Play Butik efter opsigelse. Få flere oplysninger nedenfor.
      • Vigtigt! Abonner igen er kun tilgængelig for apps, der anvender Billing Library 2.0 i alle aktive APK-filer.
  6. Klik på Gem.
  7. Klik på Aktivér for at aktivere et abonnement, du har oprettet.
    • Før dit produkt kan købes af brugerne, skal det angives som aktivt, og dets app skal udgives.
    • Hvis du bruger en testkonto, er aktive varer tilgængelige i ikke-udgivne apps. Få flere oplysninger på websitet for Android-udviklere.

Valgmuligheder for abonnementspriser

Abonnementspriser

Du kan vælge at gøre bestemt indhold eller visse tjenester i din app tilgængelige for brugere til en fast pris i et bestemt tidsrum. Brugerne debiteres den pris, du har valgt, med den faktureringsfrekvens, du har valgt, indtil de vælger at opsige abonnementet.

Hvis en bruger f.eks. køber et årsabonnement den 1. januar for 100 kr., har brugeren adgang til abonnementet indtil den 31. december, og brugeren debiteres 100 kr. på den næstfølgende fornyelsesdato.

Krav

• Som udvikler skal det være gennemskueligt, hvilke abonnementstjenester eller abonnementsindhold du tilbyder i din app.
  • Det er meget vigtigt, at du tydeligt kommunikerer, hvad du tilbyder, i eventuelle kampagner i apps eller på splash-skærme.
  • Du skal tydeligt angive vilkårene for tilbuddet, prisen på abonnementet, frekvensen for din faktureringsperiode, og om der kræves abonnement for at bruge appen. Det bør ikke være nødvendigt for brugerne at foretage sig yderligere for at se oplysningerne.
  • Abonnementsprisen skal ligge inden for det accepterede prisinterval.
  • Dit abonnements titel eller varenummernavn skal på nøjagtig vis afspejle dit tilbud. Du må f.eks. ikke kalde dit abonnement "Prøveperiode uden beregning".
Introduktionspriser

Med introduktionspriser kan du angive en indledende pris, der gælder i et bestemt antal dage, uger, måneder og faktureringsperioder. Du kan f.eks. tilbyde et abonnement til 10 kr. om måneden i de første 3 måneder. Du kan også tilbyde en introduktionspris på 10 kr. for 10 dage efterfulgt af en normal månedspris.

I slutningen af introduktionsperioden debiteres brugerne den fulde abonnementspris.

Krav

• Du skal klart og præcist beskrive vilkårene for dit tilbud, herunder varighed, pris samt en beskrivelse at det indhold eller de tjenester, der er tilgængelige.
  • Forklar tydeligt, hvad der sker, når velkomsttilbuddet slutter, herunder hvor meget brugerne debiteres, og hvordan de kan opsige abonnementet.
  • Introduktionsperioden skal vare mindst 3 dage og må højst vare 12 måneder.
  • Introduktionsprisen skal ligge inden for det accepterede prisinterval og skal være lavere end abonnementets normalpris.
  • Hvis du tilbyder en prøveperiode uden beregning og en introduktionspris, debiteres dine brugere introduktionsprisen efter prøveperioden.
  • En bruger kan kun tilbydes en introduktionspris på et bestemt abonnementsprodukt én gang.
  • Hvis introduktionsperioden ikke har samme varighed som abonnementsperioden, skal introduktionsprisen være lavere pr. dag end normalprisen. Hvis f.eks. et abonnement koster 90 kr. om måneden (eller 3 kr. om dagen), må introduktionsprisen for en uge ikke koste mere end 21 kr. I disse beregninger består en måned altid af 30 dage.

Du kan se flere oplysninger og eksempler under Prøveperioder uden beregning og introduktionstilbud i Politikcenter for udviklere.

Tilføj en introduktionspris

1. Åbn Play Console, og gå til siden Abonnementer (Tjen penge > Produkter > Abonnementer).
  2. Vælg en af følgende ud for "Introduktionspris":
    • Engangsbetaling: Nye abonnenter betaler en introduktionspris én gang for en fastsat tidsperiode. Derefter betaler de normalprisen.
    • Fast betaling: Nye abonnenter betaler en introduktionspris for hver faktureringsperiode i et fastsat antal perioder. Derefter betaler de normalprisen.
  3. Hvis du vælger Engangsbetaling i trin 2, skal du angive den ønskede varighed og vælge Dage, Uger eller Måneder. Hvis du vælger Fast betaling i trin 2, skal du angive antallet af månedlige faktureringsperioder, som din introduktionspris skal gælde i.
    • Bemærk! Hvis du vælger faste faktureringsperioder, gælder introduktionsprisen i det antal faktureringsperioder, du angiver. Hvis du vælger en engangsbetaling, debiteres brugeren kun for introduktionsprisen én gang i løbet af de angivne dage, uger eller måneder.
  4. Klik på Angiv pris, og angiv din introduktionspris (i standardvalutaen).
    • Vi bruger den pris, du angiver, som basis for beregningen af markedsspecifikke priser. Vælg Rediger pris for at opdatere lokale priser manuelt.
    • Gå til administrer fakturering i appen for at få flere oplysninger om, hvordan du administrerer markedsspecifikke priser på abonnementer.
  5. Klik på Anvend priser.
  6. Gem dine ændringer.
Prøveperioder uden beregning
Når du opretter en prøveperiode uden beregning, kan dine brugere prøve et abonnement, inden de køber det. Prøveperioder uden beregning løber i en periode, som du angiver, hvorefter de automatisk konverteres til et fuldt abonnement med abonnementets periode og pris. Du kan oprette en prøveperiode uden beregning til enhver type abonnement.
Bemærk! Fra og med den 10. januar 2018 kan brugere som standard kun få én prøveperiode uden beregning blandt alle de tilgængelige abonnementer i din app. Hvis du vil tilbyde en prøveperiode uden beregning pr. abonnementsprodukt, kan du ændre indstillingen i Play Console.

Krav

• Du skal oplyse brugerne om følgende:
    • Hvilket indhold eller hvilke tjenester de kan få adgang til med en prøveperiode uden beregning.
    • Hvordan og hvornår en prøveperiode uden beregning konverteres til et betalingsabonnement.
    • Hvor meget betalingsabonnementet kommer til at koste.
    • Hvordan de opsiger abonnementet, hvis de ikke vil konvertere til et betalingsabonnement.
  • Du kan oprette én prøveperiode uden beregning pr. abonnementsprodukt.
  • Hvert abonnementsvarenummer skal have en prøveperiode.
  • Prøveperioder uden beregning koster altid 0 USD.
  • Prøveperioder skal vare mindst 3 dage.
    • Du kan til enhver tid ændre en prøveperiode, men det er kun nye køb af abonnementer, der kan benytte den opdaterede prøveperiode.
  • Brugere kan kun få en prøveperiode uden beregning, hvis de ikke tidligere har købt det abonnement, det gælder for.

Du kan se flere oplysninger og eksempler under Prøveperioder uden beregning og introduktionstilbud i Politikcenter for udviklere.

Tilføj en prøveperiode uden beregning

1. Åbn Play Console, og gå til siden Abonnementer (Tjen penge > Produkter > Abonnementer).
  2. Klik på Administrer abonnementsindstillinger under "Indstillinger for abonnement".
  3. Klik på den nedadvendte pil ud for "Prøveperiode uden beregning" under "Abonnementsmuligheder", og vælg Aktiveret.
  4. Angiv, hvor mange dage brugeren kan prøve dit abonnement i, før vedkommende skal betale (dette skal være mindst tre dage).
  5. Gem dine ændringer.

Sådan starter brugerne en prøveperiode uden beregning

For at starte en prøveperiode uden beregning skal brugerne fuldføre standardprocessen til køb af et abonnement i Google Play. Brugerne debiteres ikke til at starte med, da den indledende periode er inkluderet i prøveperioden uden beregning, og de får besked via mail om, at abonnementet omfatter en prøveperiode uden beregning. Google Play registrerer en transaktion på 0 USD, og abonnementet markeres som købt for prøveperioden, eller indtil det opsiges.

Dagen efter prøveperiodens udløb debiteres brugerens betalingsmetode det fulde beløb, som er et fast beløb, der gentages for hver faktureringsperiode, som er angivet for abonnementet. Betalingen kan have status som afventende i op til 24 timer, hvis der ikke er angivet nogen udvidet periode.

Bemærk! Hvis en bruger opsiger et abonnement på et tidspunkt i løbet af prøveperioden, forbliver abonnementet aktivt, indtil prøveperioden udløber, og brugeren debiteres ikke.

Udvalgte abonnementer

Ud over at sælge abonnementer i din app kan du sælge et udvalgt varenummer direkte i Play Butik ved hjælp af udvalgte abonnementer.

Ifølge vores undersøgelser kan salg af abonnementer direkte i Play Butik medføre en stigning i antallet af abonnenter, men det kan også medføre et fald i antallet af installationer. Vi anbefaler, at du overvejer, om dette kompromis vil gavne din app, før du opretter et udvalgt abonnement. Udvalgte abonnementer kan f.eks. være en bedre mulighed for apps, hvor en betydelig mængde af indholdet er gemt bag en betalingsmur.

Bemærk! Pr. februar 2020 er denne funktion kun aktiveret i USA.

Krav

• Din app skal understøtte Billing Library 2.0 eller nyere. Du kan få flere oplysninger om Billing Library på websitet for Android-udviklere

• Du skal implementere API'en til godkendelse af køb i din app. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du implementerer API'en til godkendelse af køb, på websitet for Android-udviklere

• Det angivne abonnementsnavn skal afspejle abonnementtypen, nøjagtigt som den skal vises på din profilside i Play Butik. Et betalingsabonnement må f.eks. ikke indeholde "Prøveperiode uden beregning" i titlen. En bedre titel kunne f.eks. være "Månedligt betalingsabonnement til VIP-brugere".

• Abonnementsbeskrivelsen skal beskrive den nøjagtige abonnementtype. Du skal bare gentage titlen i beskrivelsesfeltet, f.eks. "Månedligt betalingsabonnement til VIP-brugere". En god beskrivelse fremhæver fordelene ved abonnementet og giver brugerne en bedre idé om, hvad abonnementet tilbyder, f.eks. "Få adgang til hele vores katalog over tv-serier og film uden annoncer. Kan anvendes på alle dine enheder."

Konfigurer et udvalgt abonnement

Inden du konfigurerer dit udvalgte abonnement, skal du sikre dig, at det har den korrekte titel og beskrivelse på din profilside, og at det er blevet lokaliseret til andre sprog. Brugerne kan se disse oplysninger på din profilside i Play Butik.

1. Åbn Play Console, og gå til siden Abonnementer (Tjen penge > Produkter > Abonnementer).
  2. Klik på Opret under "Udvalgte abonnementer" for at oprette et nyt udvalgt abonnement, eller klik på højrepilen ud for et eksisterende udvalgt abonnement for at foretage ændringer.
  3. Klik på Land/område, og vælg de steder, du vil målrette mod.
  4. Klik på Tilføj et abonnement under "Abonnementer". Du kan vælge at fremhæve 1-3 abonnementer. Tjek, at du har den korrekte lokalisering for de abonnementer, du vælger.
  5. Under "Flader" skal du vælge de platforme, du vil tilbyde dit udvalgte abonnement på. Hver platform har op til tre valgmuligheder :
    • Anvend for alle: Alle kvalificerede brugere kan se og købe dit udvalgte abonnement.
    • Anvend kun til testere med licens: Kun testere med licens kan se og købe dit udvalgte abonnement. Du kan bruge denne valgmulighed til at teste dit abonnement, før du udgiver produktionsversionen.
    • Anvend ikke: Det udvalgte abonnement er ikke tilgængeligt for nogen brugere. Denne mulighed er valgt som standard.
  6. Gem dine ændringer.

Sådan køber brugerne udvalgte abonnementer

Når du har aktiveret et udvalgt abonnement, kan Play Butik-brugere, der befinder sig i lande, hvor funktionen er tilgængelig, se titlen på abonnementet, beskrivelsen og prisen på profilsiden. Brugerne har mulighed for at vælge Installer, som downloader appen uden abonnement, eller Prøveperiode uden beregning og installation, hvor de bliver spurgt, om de vil købe et abonnement.

Når du har valgt Prøveperiode uden beregning og installation, bliver brugerne spurgt, om de vil købe abonnementet. Hvis købet gennemføres uden problemer, installeres appen efterfølgende automatisk på brugerens enhed.

Bemærk! Nogle brugere ser muligvis Abonner og installer i stedet for Prøveperiode uden beregning og installation, alt efter om de er kvalificeret til prøveperioden uden beregning.

Administrer ændringer af abonnementer

Prisændringer

Brugeroplevelse

Når du ændrer prisen på et eksisterende abonnement, påvirker det nye brugere og eksisterende abonnenter på følgende måder:

• Nye brugere kan med det samme se abonnementets nye pris og oprette abonnement i Google Play.
  • Eksisterende abonnenter, der pålægges en prisstigning, underrettes om prisændringen via mail og via en notifikation i Google Play 7 dage efter, at prisændringen foretages. Abonnenterne har derefter 30 dage til at acceptere prisændringen. Hvis de ikke gør det, opsiges deres abonnement ved næste dato for fornyelse.
    • Vigtigt! Prisstigninger kan medføre en stigning i brugerafgang, hvis abonnenterne ikke accepterer prisændringen. Vi anbefaler, at du kontakter de berørte abonnenter for at informere dem om prisstigningen inden for syv dage, så du kan give dem en forklaring på ændringen og minde dem om den værdi, de modtager.
    • Bemærk! Hvis du ændrer prisen flere gange før næste dato for en brugers fornyelse af et abonnement, behøver brugeren kun at reagere på den seneste prisændring
  • Eksisterende abonnenter, der modtager en prisnedsættelse, underrettes og betaler den nedsatte pris, næste gang abonnementet fornyes.

Rediger prisen på et abonnement

1. Åbn Play Console, og gå til siden Abonnementer (Tjen penge > Produkter > Abonnementer).
  2. Klik på Se abonnement ud for det abonnement, du vil ændre.
  3. Klik på Rediger pris under "Pris", og angiv den opdaterede pris.
  4. Klik på Anvend priser.
  5. Gem dine ændringer.

Tips til administration af prisændringer

• Når du har ændret prisen på et abonnement, kan du ikke fortryde den.
  • Du kan ændre prisen på et abonnement flere gange, men det anbefales ikke. Du kan miste abonnenter, hver gang du ændrer prisen, så planlæg eventuelle prisændringer omhyggeligt.
    • Bemærk! Hvis du ændrer prisen på et abonnement to gange inden for kort tid, skal dine abonnenter acceptere den første prisændring og derefter acceptere den anden prisændring, før din ønskede pris træder i kraft.
  • Hvis du vil tilbyde én pris til eksisterende abonnenter og en anden pris til nye brugere, kan du oprette et nyt abonnement med den pris, du vil tilbyde nye brugere. På den måde kan dine eksisterende abonnenter fortsætte med at forny deres abonnementer uden at skulle acceptere en prisændring.
Opgraderinger eller nedgraderinger

Med abonnementer i appen kan du give brugerne mulighed for at opgradere eller nedgradere deres eksisterende abonnement til en anden type, som tilbydes i din app. Brugerne kan f.eks. skifte fra et månedligt abonnement til et årsabonnement eller opgradere fra et basisabonnement til et premiumabonnement.

Brugerne får ikke refunderet deres gamle abonnement. Der tages højde for den tid af et eksisterende abonnement, som ikke er brugt, ved at udskyde den første debitering for deres nye abonnement.

Udvidede perioder

Med udvidede perioder kan dine abonnenter opdatere deres betalingsmetode uden at miste adgangen til abonnementet, hvis en fast betaling afvises. Dette kan være nyttigt, hvis dine abonnenter har et betalingskort, der er udløbet, har tegnet abonnementet ved hjælp af et forudbetalt kort, eller hvis de har lukket et kort uden at opdatere betalingsoplysningerne.

Afviste betalinger og udvidede perioder

Ved starten af en udvidet periode får dine abonnenter besked om en afvist betaling via mail. De har tid til at opdatere betalingsmetoden uden at afbryde deres abonnement. Så snart dine abonnenter opdaterer deres betalingsmetode til en gyldig betalingsform, forbliver deres næste faktureringsdato for abonnementet den samme.

Ved nye abonnementprodukter gælder følgende udvidede perioder som standard:

• Ugentlige abonnementer: 3 dage
  • Månedlige abonnementer: 7 dage
  • Andre abonnementsperioder: 14 dage

Rediger en udvidet periode

Du kan ændre den udvidede periode (3, 7, 14 eller 30 dage) for enkelte abonnementer, eller du kan deaktivere udvidede perioder.

1. Åbn Play Console, og gå til siden Abonnementer (Tjen penge > Produkter > Abonnementer).
  2. Klik på Se abonnement ud for det abonnement, du vil ændre.
  3. Skift dine indstillinger for udvidede perioder.
  4. Gem dine ændringer.

Udløb af udvidet periode

Hvis dine abonnenters betalingsmetode stadig afvises ved udløbet af den udvidede periode, suspenderes kontoen for deres abonnement, og de mister adgangen til abonnementets indhold.

Suspendering af konto på grund af afviste betalinger

Hvis en abonnents faste betaling afvises, suspenderes abonnementet, og adgangen til dit indhold begrænses i 30 dage, mens vi forsøger at gennemføre betalingen. Funktionen til suspendering af konto er obligatorisk og gælder for alle abonnementer i din app.

Du kan få flere oplysninger om at implementere suspendering af konti på websitet for Android-udviklere.

Pauser

Du kan reducere antallet af brugere, der frivilligt stopper med at bruge appen, og give brugerne et alternativ til at opsige deres abonnement ved at give dem mulighed for at sætte abonnementet på pause. Pause er aktiveret som standard. Når pausefunktionen er aktiveret, gælder den for alle abonnementer med undtagelse af årlige varenumre i din app. Suspendering af konto skal være slået til for at aktivere pausefunktionen. Sådan giver du brugerne mulighed for at sætte deres abonnement på pause:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Abonnementer (Tjen penge > Produkter > Abonnementer).
  2. Klik på Administrer abonnementsindstillinger.
  3. Vælg Aktiveret ud for "Pause".
  4. Gem dine ændringer
Opsigelser

Brugeroplevelse

En bruger, der annullerer et abonnement, får ingen refusion. Vedkommende har i stedet adgang til sit betalte abonnement indtil udgangen af den forudbetalte abonnementsperiode.

Abonner igen i appen

Hvis du vil hjælpe brugere, der opsiger et abonnement og gerne vil abonnere igen, kan du give dem mulighed for at abonnere igen i appen, uden at skulle vente til deres eksisterende abonnementsperiode udløber. Når en bruger abonnerer igen, før den aktuelle abonnementsperiode udløber, vises en debitering på 0,00 USD.

Abonner igen via Play Butik-appen

Hvis du giver brugerne mulighed for at genoprette et abonnement, kan brugerne gendanne adgangen til et opsagt abonnement, der endnu ikke er udløbet, i appen Play Butik. Når en bruger gendanner adgangen, bekræfter brugeren den næste betalingsdato, og du modtager en notifikation.

Tip! Denne funktion fungerer bedst, hvis du har konfigureret notifikationer til udviklere i realtid.

Sådan giver du brugerne mulighed for at abonnere igen:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Abonnementer (Tjen penge > Produkter > Abonnementer).
  2. Klik på Administrer abonnementsindstillinger.
  3. Vælg Aktiveret for alle ud for "Abonner igen".
  4. Gem dine ændringer.

Udvikleransvar

• Du skal sørge for, at din app tydeligt beskriver, hvordan en bruger kan administrere eller opsige sit abonnement.
  • Du har (som leverandør af eller adgangsgiver til indholdet) lov til at implementere en mere fleksibel refusionspolitik direkte over for brugerne. Det er dit ansvar at informere dine brugere om eventuelle ændringer af refusionspolitikkerne og sikre, at politikkerne er i overensstemmelse med gældende lov.
  • I nogle tilfælde kan brugeren kontakte dig direkte for at anmode om annullering af et abonnement. I dette og lignende tilfælde kan du bruge server-side API til at opsige brugerens abonnement direkte fra dine servere.
  • Du skal understøtte et abonnement, så længe der er mindst én aktiv bruger. Hvis en udvikler ikke understøtter abonnementer med aktive brugere, suspenderes udviklerkontoen, og brugerens abonnement refunderes via udviklerens konto.

Få flere oplysninger og eksempler under Administration og opsigelse i Politikcenter for udviklere.