Se og administrere oplysningerne på din udviklerkonto (for konti, der er oprettet efter den 31. august 2023)

Oplysningerne i denne artikel gælder kun for udviklerkonti, der er oprettet efter den 31. august 2023. Hvis du har oprettet din udviklerkonto før den 31. august 2023, kan du læse denne artikel.

Få flere oplysninger på Android Developers Blog.

Du kan opdatere oplysningerne på din udviklerkonto ved hjælp af Google Play Console. Det er kun kontoejeren, der kan ændre de oplysninger på udviklerkontoen, som du angiver, og oplysningerne skal overholde Google Plays programpolitikker for udviklere.

Vigtigt! Af hensyn til beskyttelsen af Google Play-brugerne skal oplysningerne på din udviklerkonto altid være nøjagtige. Hvis din udvikleridentitet eller dine kontaktoplysninger ændres, skal du sørge for at opdatere oplysningerne på din udviklerkonto i Play Console for at undgå, at din konto begrænses, og at dine apps fjernes fra Google Play. Se, hvordan du holder oplysningerne på din udviklerkonto opdateret.

Administrer generelle oplysninger på udviklerkontoen (alle udviklerkonti)

Udviklere med enhver kontotype (personlig konto og organisationskonto) kan angive, se og administrere nedenstående oplysninger ved at udvide sektionerne og følge anvisningerne.

Kontaktoplysninger på profilsiden i Play Butik

Sådan opdaterer du kontaktoplysningerne på din profilside i Play Butik:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Butiksindstillinger.
  2. Angiv din mailadresse, dit telefonnummer og dit website under "Kontaktoplysninger på profilsiden i Play Butik". Du skal angive en mailadresse for at udgive eller opdatere apps i Google Play.
  3. Gem dine ændringer.

Disse oplysninger vises på din apps profilside i Google Play Butik.

Udviklernavn
  1. Åbn Play Console.
  2. Gå til Udviklerside.
  3. Ud for "Udviklernavn" skal du angive det udviklernavn, som skal vises i Google Play.
  4. Gem dine ændringer.

Sådan opdaterer du dit udviklernavn:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Om dig (Udviklerkonto > Om dig).
  2. Ud for "Udviklernavn" skal du angive det udviklernavn, som skal vises i Google Play.
  3. Gem dine ændringer. Dit opdaterede udviklernavn bliver synligt i Google Play, når vi har gennemgået og godkendt det.
Juridisk adresse

Sælgerkonti (udviklerkonti med apps, der genererer indtægt via købeapps eller køb i apps) skal vise deres fulde adresse i Google Play for at overholde lovgivningen om forbrugerbeskyttelse. Den anvendte adresse er den, der hentes fra den Google-betalingsprofil, som er knyttet til din Google Play-udviklerkonto.

Du kan se disse oplysninger på siden Kontooplysninger (Udviklerkonto > Kontooplysninger)

Hvis du vil ændre disse oplysninger, skal du opdatere din Google-betalingsprofil.

Administrer personlige oplysninger på din udviklerkonto

Hvis din udviklerkonto er en personlig konto, kan du se og administrere oplysningerne på din udviklerkonto ved at gå til siden Kontooplysninger (Udviklerkonto > Kontooplysninger), angive opdaterede oplysninger og gemme dine ændringer.

På siden Kontooplysninger fordeles dine oplysninger på to faner: Om dig og Kontaktoplysninger. Udvid sektionerne nedenfor for at se de oplysninger, du kan administrere på hver enkelt fane.

Om dig
  • Kontotype (skrivebeskyttet): Den Google Play-udviklerkontotype, du valgte under tilmeldingen. Få flere oplysninger om kontotyper.
  • Konto-id (skrivebeskyttet): Dit unikke 19-cifrede Google Play-udviklerkonto-id. Angiv dette id, hvis du kontakter support til Google Play-udviklere.
  • Udviklernavn: Vises i Google Play for at identificere din udviklerprofil og dine apps.
Kontaktoplysninger

Sådan kontakter Google dig

Disse oplysninger bruges kun af Google til at kontakte dig og vises ikke i Google Play:

• Kontaktnavn: Hvis vi har brug for at tale med nogen om din konto, er det denne person, vi kontakter.
  • Kontaktmailadresse: Den mailadresse, som vi kontakter dig på, og som skal verificeres ved hjælp af en engangskode.
  • Foretrukket sprog: Dit foretrukne sprog til mailkommunikation.
  • Kontakttelefonnummer: Det telefonnummer i internationalt format, som vi kontakter dig på, hvis det er nødvendigt. Telefonnummeret skal verificeres ved hjælp af en engangskode.

Telefonnumre i internationalt format begynder med et plus (+) efterfulgt af landekoden, områdekoden og telefonnummeret:

+ (landekode) (områdekode) (telefonnummer)

Eksempler: +14155552671, +441234567890

Sådan kontakter brugerne dig

Disse oplysninger bruges kun af Google til at kontakte dig og vises ikke i Google Play:

• (Kun for udviklere, der er bosiddende i Sydkorea) Udviklertelefonnummer: Det telefonnummer i internationalt format, som brugerne kan kontakte dig på, hvis det er nødvendigt. Telefonnummeret skal verificeres ved hjælp af en engangskode. Få flere oplysninger om kravene til distribution af apps i Sydkorea.

Telefonnumre i internationalt format begynder med et plus (+) efterfulgt af landekoden, områdekoden og telefonnummeret:

+ (landekode) (områdekode) (telefonnummer)

Eksempler: +14155552671, +441234567890

• Udviklermailadresse: Den mailadresse, som brugerne kan kontakte dig på, hvis det er nødvendigt. Mailadressen skal verificeres ved hjælp af en engangskode.

Tip! Du kan se alle de oplysninger, der kan vises offentligt i Google Play, ved at gå til siden Udviklerprofil.

Administrer oplysningerne på din organisations udviklerkonto

Hvis din udviklerkonto tilhører en organisation, kan du se og administrere oplysningerne på din udviklerkonto ved at gå til siden Kontooplysninger (Udviklerkonto > Kontooplysninger ), angive opdaterede oplysninger og gemme dine ændringer.

På siden Kontooplysninger fordeles dine oplysninger på to faner: Om dig og Kontaktoplysninger. Udvid sektionerne nedenfor for at se de oplysninger, du kan administrere på hver enkelt fane.

Om dig
  • Kontotype (skrivebeskyttet): Den Google Play-udviklerkontotype, du valgte under tilmeldingen. Få flere oplysninger om kontotyper.
  • Konto-id (skrivebeskyttet): Dit unikke 19-cifrede Google Play-udviklerkonto-id. Angiv dette id, hvis du kontakter support til Google Play-udviklere.
  • Udviklernavn: Vises i Google Play for at identificere din udviklerprofil og dine apps.
  • Organisationsoplysninger (skrivebeskyttet): Din organisations navn, adresse og D-U-N-S-nummer, som disse oplysninger er angivet på din Google-betalingsprofil. Få flere oplysninger om, hvordan du opdaterer din Google-betalingsprofil.
    • Tip! Klik på Se betalingsprofil for at åbne din betalingsprofil.
  • Organisationstype: Bruges til at skræddersy, hvordan vi verificerer din organisation. Dette nummer vises ikke i Google Play. Du kan vælge den mest relevante type på rullelisten.
  • Organisationens størrelse: Antallet af medarbejdere i din organisation. Dette nummer vises ikke i Google Play. Du kan vælge antallet på rullelisten.
  • Organisationens telefonnummer: Det primære telefonnummer, som er tilknyttet din organisation, angivet i internationalt format.

Telefonnumre i internationalt format begynder med et plus (+) efterfulgt af landekoden, områdekoden og telefonnummeret:

+ (landekode) (områdekode) (telefonnummer)

Eksempler: +14155552671, +441234567890

• Organisationens website: Webadressen til din organisations primære website. Dette nummer vises ikke i Google Play.

Yderligere oplysninger til udviklere i Sydkorea

Udviklere, der er bosiddende i Sydkorea, skal angive yderligere oplysninger:

• Din virksomheds registreringsnummer
  • Dit licensnummer til e-handel
  • Myndigheden, der gav dig licensnummeret til e-handel

Disse oplysninger vises til brugere, der har benytter Google Play på koreansk. Få flere oplysninger om kravene til distribution af apps i Sydkorea.

Kontaktoplysninger

Sådan kontakter Google dig

Disse oplysninger bruges kun af Google til at kontakte dig og vises ikke i Google Play:

• Kontaktnavn: Hvis vi har brug for at tale med nogen om din konto, er det denne person, vi kontakter.
  • Kontaktmailadresse: Den mailadresse, vi kan kontakte dig på, hvis det er nødvendigt. Denne mailadresse:
    • Skal verificeres ved hjælp af en engangskode
    • Må ikke være den samme som den mailadresse, der er tilknyttet din Google-konto
    • Skal matche domænet for din organisations website
    • Skal repræsentere din organisation
    • Kan være en gruppemailingliste
  • Foretrukket sprog: Din organisations foretrukne sprog til mailkommunikation.
  • Kontakttelefonnummer: Det telefonnummer i internationalt format, som vi kan kontakte din organisation på, hvis det er nødvendigt. Telefonnummeret skal verificeres ved hjælp af en engangskode.

Telefonnumre i internationalt format begynder med et plus (+) efterfulgt af landekoden, områdekoden og telefonnummeret:

+ (landekode) (områdekode) (telefonnummer)

Eksempler: +14155552671, +441234567890

Sådan kontakter brugerne dig

Disse oplysninger vises i Google Play, så brugerne kan kontakte dig:

• Udviklertelefonnummer: Det telefonnummer i internationalt format, som brugerne kan kontakte dig på, hvis det er nødvendigt. Telefonnummeret skal verificeres ved hjælp af en engangskode.

Telefonnumre i internationalt format begynder med et plus (+) efterfulgt af landekoden, områdekoden og telefonnummeret:

+ (landekode) (områdekode) (telefonnummer)

Eksempler: +14155552671, +441234567890

• Udviklermailadresse: Den mailadresse, som brugerne kan kontakte din organisation på, hvis det er nødvendigt. Mailadressen skal verificeres ved hjælp af en engangskode.

Tip! Du kan se alle de oplysninger, der kan vises offentligt i Google Play, ved at gå til siden Udviklerprofil.

Administrer oplysningerne på din udviklerside

Du kan fremme promoveringen af dit brand og dine apps i Google Play ved at oprette en udviklerside, som brugerne kan besøge for at få flere oplysninger om dit brand og finde dine apps. Gå til denne artikel i Hjælp for at få flere oplysninger om, hvordan du opretter eller opdaterer din udviklerside.

Administrer den betalingsprofil, der er knyttet til din Google Play-udviklerkonto

Når du har oprettet og tilknyttet en betalingsprofil på din Play Console-udviklerkonto, kan du ikke ændre dine indstillinger for tilknyttede konti og betalingsland.

Nogle af oplysningerne på siden Kontooplysninger, f.eks. dit navn og din adresse, hentes fra den Google-betalingsprofil, der blev valgt ved oprettelsen af denne udviklerkonto.

Du kan se disse oplysninger på siden Betalingsprofil (Udviklerkonto > Kontooplysninger > Betalingsprofil)). Hvis du vil ændre disse oplysninger, skal du opdatere din Google-betalingsprofil.

Hvis du vil ændre den betalingsprofil (nævnt ovenfor), som er knyttet til din udviklerkonto, kan du oprette en ny udviklerkonto og betalingsprofil og tilknytte de nye konti.

Konti med udgivne apps eller apps, hvor udgivelsen er fjernet

Hvis du vil overføre apps til en ny konto, skal du gå til vores tjekliste for overførsel af apps, følge vejledningen omhyggeligt og indsende din anmodning.

Konti uden apps

Hvis du ikke har udgivet nogen apps via din eksisterende konto i Play Console, kan du oprette en ny konto og lukke din eksisterende konto.

Administrer dine præferencer for mailnotifikationer og roller

Du kan indstille eller opdatere dine præferencer for mailnotifikationer og dele oplysninger om din rolle ved at udvide sektionerne nedenfor og følge anvisningerne.

Konfigurer eller opdater dine præferencer for mailnotifikationer

Konfigurer dine præferencer for mailnotifikationer

1. Åbn Play Console, og gå til siden Notifikationer (Indstillinger > Notifikationer).
  2. Udvid hver sektion, og vælg Mailnotifikationer er slået til eller Mailnotifikationer er slået fra, afhængigt af hvad du foretrækker.
    • Bemærk! Mailnotifikationer er slået til er automatisk valgt for "Politik" og "Betalinger og afgifter". Denne kan ikke ændres. Hvis du vælger Mailnotifikationer er slået fra for valgfrie emner såsom "Tips, nyheder og muligheder", sender vi stadig påkrævede mails, f.eks. obligatoriske servicemeddelelser, til den mailadresse, der er knyttet til din udviklerprofil
  3. Gem dine ændringer.

Hvis du vil opdatere dine notifikationspræferencer på et senere tidspunkt, kan du følge ovenstående trin og ændre dine valg.

Skift adgangskode til kontoen

1. Gå til Sikkerhed på din Google-konto.
  2. Klik på Adgangskode i sektionen "Sådan logger du ind på din Google-konto".
  3. Følg vejledningen på skærmen, og gem dine ændringer.

Tip! Hvis du har problemer med at logge ind på din konto, skal du gå til Gendannelse af Google-konti.

Overfør apps til en anden konto

Hvis du vil overføre apps til en anden konto, skal du gå til vores tjekliste for overførsel af apps, følge vejledningen omhyggeligt og indsende din anmodning.

Slet en udviklerkonto

Hvis du ikke har udgivet en app

Hvis du ikke har udgivet nogen apps og gerne vil slette en udviklerkonto eller overføre alle dine apps til en anden konto, kan du kontakte vores supportteam. Når du sletter din Google-konto, slettes din udviklerkonto ikke automatisk.

Hvis du har udgivet en app

Hvis du har udgivet en app ved hjælp af din udviklerkonto og gerne vil slette kontoen, skal du gøre følgende:

1. Log ind på din oprindelige konto for at sikkerhedskopiere eller downloade dine oplysninger, inden du anmoder om at få slettet kontoen. Hvis du sletter en Play Console-konto, kan du ikke længere bruge kontoen.
  2. Kontakt vores supportteam for at overføre dine apps til en anden konto.
  3. Svar på bekræftelsen af appoverførslen for at lukke din eksisterende konto.

Bemærk!

• Hvis du vil bruge det samme udviklernavn på en ny konto, skal du ændre udviklernavnet på din eksisterende konto til et andet navn. Udviklernavnene skal være forskellige.
  • Hvis du sletter din Google-konto, medfører det ikke automatisk sletning af din udviklerkonto.

Ofte stillede spørgsmål

Kontoejerens mailadresse og land kan ikke ændres. Du kan dog bruge en anden mailadresse (et andet brugernavn) til at identificere din Google-konto. Du kan også oprette en ny konto med en anden mailadresse eller et andet land og overføre dine apps til den nye konto.

Konti med udgivne apps eller apps, hvor udgivelsen er fjernet

Hvis du vil overføre apps til en ny konto, skal du gå til vores tjekliste for overførsel af apps, følge vejledningen omhyggeligt og indsende din anmodning.

Konti uden apps

Hvis du ikke har udgivet nogen apps via din eksisterende konto i Play Console, kan du oprette en ny konto og lukke din eksisterende konto.