For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Vad är annorlunda med den nya versionen av Pixel Watch?

Pixel Watch 2 har alla funktioner som för närvarande finns på Pixel Watch. Det finns några skillnader med Pixel Watch 2 som du bör känna till:

Andra skillnader mellan Pixel Watch och Pixel Watch 2

Pixel Watch

Pixel Watch 2

Säkerhetssignal1

Falldetektering2

Nödsituationsdelning3

Wear OS 4 eller senare

SOS-larm4

Medicinsk information

Wear OS 4 eller senare

Säkerhetskontroll5

Wear OS 4 eller senare

Ringa telefonsamtal och skicka sms

Boettens material

80 % återvunnet rostfritt stål

100 % återvunnet aluminium6

Batteritid

Upp till 24 timmar7

(alltid aktiv skärm inaktiverat)

Upp till 24 timmar
(alltid aktiv skärm aktiverat)

Hälso- och träningsfunktioner

Registrera steg, puls, sömnstadier och mycket mer

Alla funktioner som är tillgängliga på Pixel Watch och de nya avancerade mätvärdena för hälsa: registrering av hudtemperatur8 och cEDA (kontinuerlig elektrodermal aktivitet)

Obs! Fitbit Premium krävs för vissa funktioner.

1 Säkerhetssignal: Inte tillgängligt på Pixel Watch 2 (wifi) eller i alla länder. Säkerhetssignal kräver platsåtkomst. I akuta fall ger funktionen Fitbit Premium-prenumeranter utan 4G LTE-klocka åtkomst till ett 4G LTE-nätverk som endast kan användas för säkerhetsfunktioner. När din klocka inte är kopplad till din telefon stöder inte Säkerhetssignal wifi-samtal.

2 Falldetektering: Falldetektering är inte tillgängligt i alla länder och är beroende av nätverksanslutning och andra faktorer. Din klocka är kanske inte tillförlitlig för kommunikation i nödsituationer. Falldetektering kanske inte registrerar alla fall. Din parkopplade telefon måste vara i närheten för att du ska kunna ringa räddningstjänsten på en Google Pixel Watch utan 4G LTE. Användare måste bevilja platsåtkomst till Falldetektering för att platsen ska kunna delas externt. Dataavgifter kan tillkomma. Mer information finns på g.co/pixelwatch/personalsafety.

3 Nödsituationsdelning: Dataavgifter kan tillkomma. Nödsituationsdelning kräver att plats är aktiverat och att enheten har 4G LTE-täckning eller en internetanslutning. Nödsituationsdelning är beroende av nätverksanslutning och andra faktorer. Funktionen är kanske inte tillförlitlig för kommunikation i nödsituationer eller tillgänglig i alla länder eller på alla språk. Mer information finns på g.co/pixelwatch/personalsafety.

4 SOS-larm: För SOS-larm måste plats vara aktiverat och enheten måste ha 4G LTE-täckning eller en internetanslutning. SOS-larm är beroende av nätverksanslutning och andra faktorer. Funktionen är kanske inte tillförlitlig för kommunikation i nödsituationer eller tillgänglig i alla länder eller på alla språk. Mer information finns på g.co/pixelwatch/personalsafety.

5 Säkerhetskontroll: Dataavgifter kan tillkomma. Säkerhetskontroll kräver att plats är aktiverat och att enheten har 4G LTE-täckning eller en internetanslutning. Säkerhetskontroll är beroende av nätverksanslutning och andra faktorer. Funktionen är kanske inte tillförlitlig för kommunikation i nödsituationer eller tillgänglig i alla länder eller på alla språk. Mer information finns på g.co/pixelwatch/personalsafety.

6 Minst 3 % av produkten består av återvunnet aluminium, baserat på vikt.

7 Den maximala batteritiden är ungefärlig och baseras på testning med hjälp av maskinvara och programvara för förproduktion. Laddningstiderna är ungefärliga. Vid användning av vissa funktioner minskar batteritiden. Batteritiden beror på aktiverade funktioner, användning, miljö och flera andra faktorer. Den faktiska batteritiden kan vara kortare.

8 Fitbit-appen krävs. Inte tillgängligt i alla länder. Väsentliga ändringar i omgivningstemperaturen kan påverka registreringen av hudtemperatur negativt.