For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Hva er annerledes med den nye versjonen av Pixel Watch?

Pixel Watch 2 inneholder alle funksjonene som finnes på Pixel Watch. Når det gjelder Pixel Watch 2, er det noen forskjeller du bør være klar over:

• Den veier mindre enn Pixel Watch
  • Den er tilgjengelig for kjøp og bruk i flere markeder enn Pixel Watch. Du kan se hvilke flere områder den finnes i, her
  • Den bruker og leveres med en annen lader enn Pixel Watch.

Andre forskjeller mellom Pixel Watch og Pixel Watch 2

Pixel Watch

Pixel Watch 2

Sikkerhetssignal1

Fallregistrering2

Deling i nødssituasjoner3

Wear OS 4 eller nyere

SOS-alarm4

Medisinsk informasjon

Wear OS 4 eller nyere

Sikkerhetssjekk5

Wear OS 4 eller nyere

Telefonsamtaler og SMS

Materialet i urkassen

80 % resirkulert rustfritt stål

100 % resirkulert aluminium6

Batterilevetid

Opptil 24 timer7

(alltid-på-skjerm av)

Opptil 24 timer
(alltid-på-skjerm på)

Helse- og treningsfunksjoner

Sporing av skritt, puls, søvnstadier med mer

Alle funksjonene som finnes på Pixel Watch, og de nye, avanserte helsemålingene: sporing av hudtemperatur8 og cEDA (kontinuerlig elektrodermal aktivitet)

Merk: Noen funksjoner krever Fitbit Premium

1 Sikkerhetssignal: ikke tilgjengelig på Pixel Watch 2 (wifi) eller i alle land. Sikkerhetssignal krever at posisjon er slått på. I nødssituasjoner får Fitbit Premium-abonnenter som har klokke uten 4G LTE, tilgang til et 4G LTE-nettverk som bare er for bruk av sikkerhetsfunksjoner. Når klokken ikke er koblet til telefonen, støtter ikke Sikkerhetssignal-funksjonen wifi-anrop.

2 Fallregistrering: Fallregistrering er ikke tilgjengelig i alle land og avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer. Klokken er ikke alltid pålitelig til nødkommunikasjon. Fallregistrering registrerer kanskje ikke alle fall. For å ringe nødtjenester på en Google Pixel Watch uten 4G må den tilkoblede telefonen være i nærheten. Brukere må gi posisjonstillatelse for Fallregistrering for å kunne dele posisjonen sin eksternt. Datakostnader kan påløpe. Du finner mer informasjon på g.co/pixelwatch/personalsafety.

3 Deling i nødssituasjoner: Datakostnader kan påløpe. Deling i nødssituasjoner krever at posisjon er slått på, og at enheten har tilgang til 4G LTE eller internettilkobling. Deling i nødssituasjoner avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer. Funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, og den er kanskje ikke pålitelig som kommunikasjon i nødssituasjoner. Du finner mer informasjon på g.co/pixelwatch/personalsafety.

4 SOS-alarm: SOS-alarm krever at posisjon er slått på, samt en 4G LTE-tjeneste eller internettilkobling. SOS-alarm avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer. Funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, og den er kanskje ikke pålitelig som kommunikasjon i nødssituasjoner. Du finner mer informasjon på g.co/pixelwatch/personalsafety.

5 Sikkerhetssjekk: Datakostnader kan påløpe. Sikkerhetssjekken krever at posisjon er slått på, samt en 4G LTE-tjeneste eller internettilkobling. Sikkerhetssjekken avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer og er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk eller pålitelig som kommunikasjon i nødssituasjoner. Du finner mer informasjon på g.co/pixelwatch/personalsafety.

6 Resirkulert aluminium utgjør minst 3 % av produktet basert på vekt.

7 Maksimal batterilevetid er omtrentlig og basert på testing med førproduksjonsversjoner av maskinvare og programvare. Ladetidene er omtrentlige. Bruk av enkelte funksjoner reduserer batterilevetiden. Batterilevetiden avhenger av hvilke funksjoner som er aktivert, bruken, omgivelsene og mange andre faktorer. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere.

8 Krever Fitbit-mobilappen. Ikke tilgjengelig i alle land. Store temperaturendringer i omgivelsene kan forstyrre målinger av hudtemperatur.