For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Bruk Sikkerhetssignal på Google Pixel Watch 2

Hva er Sikkerhetssignal?

Sikkerhetssignal1 er en Fitbit Premium2-abonnementstjeneste som gir tilgang til sikkerhetsfunksjoner via LTE-tilkobling fra Google.

Hvis du er borte fra telefonen og ikke har et operatørabonnement på klokken, kan du bruke Sikkerhetssignal til å bruke sikkerhetsfunksjonene i nødssituasjoner.

Du får ikke tilgang til Sikkerhetssignal hvis du allerede har operatørtjenester på klokken, siden operatørtjenestene gir deg tilkoblingen du trenger til nødanrop når du ikke har telefonen med deg.

Med Sikkerhetssignal får du tilkobling og tilgang til følgende sikkerhetsfunksjoner på klokken:

• anrop til og fra nødkontakter
  • sikkerhetssjekk3
  • deling i nødssituasjoner4
  • SOS-alarm5
  • fallregistrering6

Krav til bruk av Sikkerhetssignal

Er Sikkerhetssignal tilgjengelig i området mitt?

Sikkerhetssignal er bare tilgjengelig i USA, Canada, Storbritannia og Tyskland.

Roaming er tilgjengelig mellom

• USA og Canada
  • Storbritannia og Tyskland

Hva trenger jeg for å bruke Sikkerhetssignal?

• Google Pixel Watch 2 4G LTE (du trenger ikke mobilabonnement, men du trenger Watch-utgaven med LTE)
  • Fitbit Premium-abonnement
  • Merk: Sikkerhetssignal er ikke tilgjengelig på nye Google Pixel Watch 2-enheter som er kjøpt fra AT&T eller Verizon, eller på Google Pixel Watch 2-enheter som tidligere er kjøpt fra disse forhandlerne og ikke har aktivert funksjonen.

Merk: Family Link fungerer med Google Pixel Watch, men for øyeblikket støttes ikke barnekontoer som er tilknyttet Fitbit-familiekontoer. For barn anbefaler vi Fitbit Ace 3-aktivitetssporeren.

Trenger jeg Google Personlig sikkerhet-appen?

Selv om det ikke er nødvendig, anbefaler vi at du laster ned Google Personlig sikkerhet-appen på telefonen for å gjøre det lettere å administrere nødkontakter og andre sikkerhetsfunksjoner.

Registrer deg for Sikkerhetssignal

1. Åpne Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  2. Trykk på Sikkerhet og nødssituasjoner og så Sikkerhetssignal.
  3. Logg på Fitbit Premium med en eksisterende Fitbit-konto, eller registrer deg for et Fitbit Premium-abonnement hvis du ikke allerede har et. Pixel Watch 2-brukere må overføre Fitbit til en Google-konto for å fortsette.
  4. Sikkerhetssignal aktiveres, og du får et klokkenummer som du kan dele med kontaktene dine, slik at de ikke går glipp av anrop fra deg. Klokkenummeret er alltid tilgjengelig i Sikkerhet og nødssituasjoner og så Sikkerhetssignal.

Merk: Det kan ta opptil 24 timer å aktivere eSIM-kortet.

Slik bruker du Sikkerhetssignal

Sikkerhetssignal aktiveres automatisk etter konfigureringen. Du vet at Sikkerhetssignal fungerer når indikatoren for Sikkerhetssignal og et «Klar til bruk»-varsel vises på urskiven når du går bort fra telefonen.

Merk: Det kan ta opptil 15 minutter før indikatoren for Sikkerhetssignal vises på klokkeskjermen.

Finn telefonnummeret ditt for Sikkerhetssignal

Du får dette telefonnummeret for å kunne bruke Personlig sikkerhet-funksjoner når du ikke har med deg telefonen. Det kan ikke overføres til en annen operatør, og det blir tilbakestilt hvis du sletter eSIM-kortet ditt.

1. Åpne Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  2. Trykk på Sikkerhet og nødssituasjoner og så Sikkerhetssignal. Du skal kunne se nummeret ditt her.

Hvorfor vises nummeret mitt som et internasjonalt nummer (bare i Storbritannia og Tyskland)?

Dette er som forventet og indikerer ikke noen feil. Du kan fortsatt ringe og motta anrop fra nødkontaktene dine. Nødkontaktene dine kan være underlagt kostnader avhengig av hvilket mobilabonnement de har.

Kan jeg bruke det personlige mobilnummeret mitt for Sikkerhetssignal?

Nei, du kan ikke bruke samme nummer på den personlige telefonen din og klokken mens du bruker Sikkerhetssignal. For å bruke samme nummer som på telefonen må du registrere deg for LTE-tilkobling via mobiloperatøren. Klokkenumre kan ikke porteres for å brukes til annet enn Sikkerhetssignal.

Løs problemer med bruk av Sikkerhetssignal på Pixel Watch 2

Feil under registrering

Hvis du får noen av de følgende feilene når du konfigurerer Sikkerhetssignal, må du følge fremgangsmåten nedenfor.

Feil ved tilkobling

Sjekk at du har en aktiv Bluetooth-tilkobling mellom klokken og telefonen, og at telefonen er koblet til internett.

Aktiveringsfeil

Dette kan bety at det oppsto et problem med konfigureringen av eSIM-kortprofilen på klokken. Følg fremgangsmåten for å registrere deg for Sikkerhetssignal på nytt for å løse dette problemet. Hvis du fortsatt får denne feilen, bør du tilbakestille klokken til fabrikkstandard og tilbakestille eSIM-kortet.

Intern feil

Sørg for at du oppfyller kvalifikasjonskriteriene for å bruke Sikkerhetssignal:

Hvis du oppfyller alle kriteriene ovenfor og fortsatt får denne feilmeldingen, kan du følge fremgangsmåten for å registrere deg for Sikkerhetssignal på nytt for å løse dette problemet.

Jeg har registrert meg for Sikkerhetssignal, men tjenesten fungerer ikke

Tilkoblingen til Sikkerhetssignal vises som aktiv når du er borte fra telefonen. For å kontrollere dette, slå av Bluetooth og wifi på klokken. Sikkerhetssignalsymbolet vises på urskiven. Klokkenummeret for Sikkerhetssignal kan bare nås når du er borte fra telefonen og symbolet vises på urskiven.

1 Sikkerhetssignal: ikke tilgjengelig på Pixel Watch 2 (wifi) eller i alle land. Sikkerhetssignal krever at posisjon er slått på. I nødssituasjoner får Fitbit Premium-abonnenter som har klokke uten 4G LTE, tilgang til et 4G LTE-nettverk som bare er for bruk av sikkerhetsfunksjoner. Når klokken ikke er koblet til telefonen, støtter ikke Sikkerhetssignal-funksjonen wifi-anrop.

2 For å bruke enkelte funksjoner må du kanskje ha Fitbit-mobilappen og en Fitbit-konto. Kostnader kan påløpe for Fitbit Premium-funksjoner.

3 Sikkerhetssjekk: Datakostnader kan påløpe. Sikkerhetssjekken krever at posisjon er slått på, samt en 4G LTE-tjeneste eller internettilkobling. Sikkerhetssjekken avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer og er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk eller pålitelig som kommunikasjon i nødssituasjoner. Du finner mer informasjon på g.co/pixelwatch/personalsafety.

4 Deling i nødssituasjoner: Datakostnader kan påløpe. Deling i nødssituasjoner krever at posisjon er slått på, og at enheten har tilgang til 4G LTE eller internettilkobling. Deling i nødssituasjoner avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer. Funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, og den er kanskje ikke pålitelig som kommunikasjon i nødssituasjoner. Du finner mer informasjon på g.co/pixelwatch/personalsafety.

5 SOS-alarm: SOS-alarm krever at posisjon er slått på, samt en 4G LTE-tjeneste eller internettilkobling. SOS-alarm avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer. Funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, og den er kanskje ikke pålitelig som kommunikasjon i nødssituasjoner. Du finner mer informasjon på g.co/pixelwatch/personalsafety.

6 Fallregistrering: Fallregistrering er ikke tilgjengelig i alle land og avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer. Klokken er ikke alltid pålitelig til nødkommunikasjon. Fallregistrering registrerer kanskje ikke alle fall. For å ringe nødtjenester på en Google Pixel Watch uten 4G må den tilkoblede telefonen være i nærheten. Brukere må gi posisjonstillatelse for Fallregistrering for å kunne dele posisjonen sin eksternt. Datakostnader kan påløpe. Du finner mer informasjon på g.co/pixelwatch/personalsafety.