For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Lås din Pixel-telefon op med Google Pixel Watch

Brug funktionen uroplåsning til Google Pixel Watch som en nøgle til at låse din telefon op i stedet for at bruge en almindelig adgangskode eller biometri såsom fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse.

Det skal du bruge for at komme godt i gang

Krav til uret

Krav til telefonen

Et Google Pixel Watch med en indstillet adgangskode.

En Google Pixel 4a eller nyere, der understøtter Android 13 eller derover

Bemærk! Andre enheder som f.eks. tablets kan ikke låses op med uroplåsning.

Dit ur skal være tændt og sidde korrekt på dit håndled.

En telefon med en indstillet adgangskode eller biometri. Telefoner uden en indstillet adgangskode kan ikke konfigurere uroplåsning, før dette trin er blevet fuldført.

Dit ur skal være parret med din telefon via Bluetooth, før du konfigurerer uroplåsning.

Lås din telefon op med en adgangskode eller biometri mindst én gang dagligt for at holde uroplåsning aktiv.

Konfigurer uroplåsning

Konfigurer uroplåsning ved først at låse uret op, mens det sidder på dit håndled. Pixel Watch er ulåst, så længe det sidder på dit håndled. Konfigurer uroplåsning enten i Google Pixel Watch-appen eller via Android-indstillingerne. Du kan forlænge batteritiden på Pixel Watch ved at deaktivere denne funktion.

Konfiguration af uroplåsning via Google Pixel Watch-appen

1. Åbn Google Pixel Watch Google Pixel Watch på din telefon.
  2. Tryk på Præferencer for ur og derefter Sikkerhed og derefter Uroplåsning.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre konfigurationen af uroplåsning.

Konfiguration af uroplåsning via Android-indstillingerne

1. Gå til Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Sikkerhed og privatliv og derefter Enhedsoplåsning og derefter Ansigtsoplåsning og fingeroplåsning og derefter Uroplåsning.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre konfigurationen af uroplåsning.

Når du har tilføjet Pixel Watch, vises der en bekræftelsesskærm på dit ur og i Pixel Watch-appen, og du kan nu bruge uroplåsning.

Brug uroplåsning

Når du er tæt på din telefon, kan du låse den op ved at stryge opad på låseskærmen eller trykke på en notifikation. Du kan også bruge dit ur til at låse din telefon op, når dit ansigt eller fingeraftryk ikke kan genkendes.

Dit ur skal være:

• Låst op
  • På dit håndled
  • I nærheden af din telefon

Hvis dit ansigt ikke kan genkendes, og du har aktiveret Spring låseskærmen over, vil din telefon låse op og vise din senest benyttede skærm.

Hvis du har deaktiveret Spring låseskærmen over, låses din telefon op og forbliver på startskærmen.

Deaktiver uroplåsning

På din telefon

1. Åbn Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på din telefon.
  2. Tryk på Præferencer for ur og derefter Sikkerhed og derefter Uroplåsning og derefter Fjern og derefter Fjern.

På dit ur

1. På Google Pixel Watch skal du stryge nedad og derefter Trykke på Indstillinger .
  2. Tryk på Sikkerhed og derefter Uroplåsning og derefter Fjern og derefter Bekræft .

Få besked, når din telefon er blevet låst op

Dit ur giver dig besked, når din telefon er blevet låst op via uroplåsning. Hvis telefonen blev låst op ved en fejl, skal du trykke på Lås på dit ur for at låse din telefon igen.

Bemærk! Når du har låst dit ur igen, skal du genaktivere uroplåsning med en adgangskode eller biometri på din telefon.

Deaktiver vibrationen fra notifikationen om uroplåsning i Indstillinger.

1. På Google Pixel Watch skal du stryge nedad og derefter Trykke på Indstillinger .
  2. Tryk på Vibration og derefter Uroplåsning.

Løs problemer med uroplåsning

Hvis uroplåsning ikke fungerer, kan du tjekke dine indstillinger og prøve disse løsninger:

Din telefon og dit ur er for langt væk fra hinanden

På den måde undgår du, at din telefon ved en fejl låses op i den anden ende af rummet. Hvis du vil låse din telefon igen, efter du har modtaget en notifikation på dit ur om, at telefonen er blevet låst op, skal du trykke på Lås på uret.

Der er ingen Bluetooth-forbindelse

Sørg for, at enhederne har forbindelse igen i dine Bluetooth-indstillinger. Når Bluetooth har genoprettet forbindelsen, og du har angivet din adgangskode eller biometri, fungerer uroplåsning igen.

Du har glemt dit urs adgangskode

Dit ur vises ikke på skærmen "Vælg dit ur"

1. Sørg for, at dit ur er parret med din telefons Bluetooth.
  2. Tjek, at Google Pixel Watch-appen som minimum er opdateret til version 2.0+.
    1. Åbn Google Pixel Watch Google Pixel Watch.
    2. Tryk på System og derefter Versioner.
      Du kan også tjekke dette på dit ur.
    3. På Google Pixel Watch skal du trykke på Indstillinger og derefter System og derefter Om og derefter Versioner.
  3. Når du har opdateret appen, skal du genstarte dit ur.

Du har en "Trust agent"-fejl

Få flere oplysninger ved at gå til trust agents og aktivere uroplåsning.

1. Gå til Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Sikkerhed og privatliv og derefter Flere sikkerhedsindstillinger og derefter Trust agents.
  3. Tryk på Uroplåsning (Google) for at aktivere funktionen.

Du bruger en Google Workspace-konto, der ikke tillader denne funktion

Under konfigurationen får du muligvis fejlen "Denne funktion er blevet blokeret af din arbejdspolitik. Kontakt din it-administrator, hvis du har nogen spørgsmål." Hvis du bruger en Google Workspace-konto, der administreres af en organisation, kan dine it-administratorer have valgt at deaktivere denne funktion for organisationens virksomhedsbrugere.
Du har aktiveret Hold ulåst
Begge funktioner kan ikke være aktive på samme tid. Hold ulåst gør, at enheden altid er låst op, og uroplåsning låser enheden op. Du kan bruge én funktion ad gangen, men ikke begge samtidig.

Dit ur skal være opdateret til den nyeste softwareversion

Dit ur skal have en opdateret version af WearOS for at kunne bruge uroplåsning.
Du kan ikke tilføje et nyt ur
Du kan have ét ur aktivt i uroplåsning ad gangen. Hvis du vil tilføje et nyt ur, skal du fjerne dit første ur fra uroplåsning.