Vanliga frågor om Google Pixel Tablet

Här hittar du svar på vanliga frågor om Pixel Tablet, laddningsstationen med högtalare, hubbläget och tillgängliga tillbehör.

Information om köp och garanti

Var kan jag köpa Pixel Tablet?

Både Pixel Tablet och laddningsstationen med högtalare finns att köpa i följande länder:

• USA (US)
  • Förenade kungariket (UK)
  • Australien (AU)
  • Kanada (CA)
  • Danmark (DK)
  • Frankrike (FR)
  • Tyskland (DE)
  • Italien (IT)
  • Japan (JP)
  • Nederländerna (NL)
  • Norge (NO)
  • Spanien (ES)
  • Sverige (SE)

Köp nu

Finns det ytterligare tillbehör till Pixel Tablet?

Ja. I Google Store hittar du alla tillbehör till Pixel Tablet, till exempel följande:

• Laddningsstation med högtalare: Du kan köpa en Pixel Tablet där en laddningsstation med högtalare ingår. Det går även att köpa laddningsstation separat om du har köpt en Pixel Tablet utan laddningsstation eller vill ha mer än en laddningsstation i hemmet.
  • Skal till Pixel Tablet: Skalet till Pixel Tablet säljs separat. Det skyddar surfplattan och har ett inbyggt ringstativ så att du kan ställa upp surfplattan när den inte är ansluten till en dockningsstation. Du kan docka och ladda Pixel Tablet utan att ta bort skalet.

Vi erbjuder även tillbehör från våra Made for Google-partners, till exempel ett fodral som är kompatibelt med dockningsstationen, ett foliofodral och ett skärmskydd.

Varför är inte Pixel Tablet och tillbehören tillgängliga i mitt land?
Vi arbetar ständigt med att bli bättre och tar gärna emot feedback om tillgängligheten i olika länder. Läs mer om hur du lämnar feedback om Pixel Tablet.
Vilka färger är tillgängliga för Pixel Tablet och tillbehören?

Pixel Tablet och tillbehören finns i följande färger:

Enhet eller tillbehör

Färger

Pixel Tablet och laddningsstation med högtalare

• Porcelain
  • Haze
  • Rose (endast USA)
Pixel Tablet
  • Porcelain
  • Haze
Laddningsstation med högtalare
  • Porcelain
  • Haze
Skal till Pixel Tablet
  • Porcelain
  • Haze
  • Rose (endast USA)
Går det att köpa Pixel Tablet och tillbehören i fysiska Google Store-butiker?
Ja. Pixel Tablet och tillbehören finns i alla fysiska Google Store-butiker. Besök Googles fysiska butik.
Är Pixel Tablet tillgänglig från andra återförsäljare?
Ja, Pixel Tablet är tillgänglig från andra återförsäljare. Kontrollera om dina lokala butiker har den.
Kan jag köpa enhetsskydd till Pixel Tablet, utöver garantin?
Ja. Du kan köpa Preferred Care för Pixel Tablet och för Pixel Tablet och laddningsstationen med högtalare.

Funktioner

Vilket operativsystem har Pixel Tablet?
Pixel Tablet kör operativsystemet Android.
Hur uppdateras operativsystemet för Pixel Tablet?

Uppdateringspolicyn för operativsystem för Pixel Tablet har följande:

• Uppdatering av programvaruversionen i minst tre år.
  • Säkerhetsuppdateringar från Pixel i minst fem år från och med att den första enheten gjorts tillgänglig i USA:s Google Store. Uppdateringarna kan även inkludera nya funktioner och andra programvaruuppdateringar.
Vad är hubbläget?

Pixel Tablet övergår automatiskt till hubbläget när den sitter i en laddningsstation med högtalare och är låst. När du aktiverar Assistent-funktioner i hubbläget kan du casta videor eller musik med inbyggd Chromecast. Du kan även styra smarta enheter, använda en digital fotoram eller skärmsläckare, få röststyrd hjälp med Google Assistent och mycket annat.

Läs mer om hubbläget och hur det fungerar.
Kan jag streama videor på Pixel Tablet?
Ja. Du kan streama videor från dina favoritappar, till exempel YouTube, Disney+, Max, Hulu med flera. Med Pixel Tablet får du även Google TV.
Kan jag casta musik och videor från telefonen till Pixel Tablet?
Ja. Pixel Tablet är den första surfplattan med inbyggd Chromecast. Om Pixel Tablet är ansluten till en laddningsstation med högtalare kan du casta musik och videor till den från en annan enhet, till exempel en telefon. Läs mer om hur du castar media till eller från Pixel Tablet.
Finns Google Assistent på Pixel Tablet?
Ja, Pixel Tablet har Google Assistent integrerad.
Hur vet jag om Pixel Tablet är i hubbläget?
Om du vill aktivera hubbläget på Pixel Tablet måste du ansluta den till en laddningsstation med högtalare och låsa surfplattan. En animation med en ljudeffekt spelas upp när surfplattan är dockad.
Du kan kontrollera att surfplattan är dockad genom att öppna appen Inställningar Appen Inställningar följt av trycka på Hubbläge följt av Dockningsinställningar följt av kolla efter ordet Dockad under Status för dockningsanslutning.
Finns det en Nest Cam på Pixel Tablet?
Nej. De främre och bakre kamerorna på Pixel Tablet har inte funktionerna för hemsäkerhet som Nest Hub eller Google Nest-kamerorna har. Läs mer om skillnaderna mellan Pixel Tablet och Nest Hub Max.

Kompatibilitet

Finns det ytterligare dockningsalternativ eller ett väggfäste på Pixel Tablet?
Nej. Det går bara att docka Pixel Tablet med en laddningsstation med högtalare. Om du vill ladda Pixel Tablet när den inte är i laddningsstationen ansluter du surfplattan till ett vägguttag med en USB-C-kabel och en nätadapter. Läs mer om laddningstillbehör.
Hur lägger jag till kompatibla smarta hemenheter på min Pixel Tablet?
När surfplattan är låst kan du använda hempanelen på Pixel Tablet för att styra och hantera kompatibla smarta enheter. När du har konfigurerat smarta enheter i Google Home-appen visas de automatiskt på hempanelen.
När Pixel Tablet är upplåst öppnar du Google Home-appen Google Home-appen på surfplattan för att kontrollera och styra smarta enheter i hemmet.
Har Pixel Tablet stöd för flera Voice Match-profiler?
Voice Match-profiler för flera användare på Pixel Tablet stöds inte för närvarande. Men du kan låta gäster prata med Google-assistenten och streama media med rösten.
Kan jag ringa telefonsamtal på Pixel Tablet med ett mobildataabonnemang?
Pixel Tablet har inte stöd för mobildataabonnemang och har ingen inbyggd uppringningsapp. Du kan använda Google Meet-appen Meet-app för att ringa samtal på surfplattan.
Kan flera personer ringa Google Meet-samtal på Pixel Tablet, som på en Nest-skärm?

Ja. Du kan ringa video- eller röstsamtal på Pixel Tablet med Google Meet-appen Meet-app. Det går även att ringa Google Meet-samtal med Google Assistent.

Obs! Ytterligare användare måste logga in med sin profil för att ringa.

Är Pixel Tablet en ny version av Pixel Slate?

Nej. Pixel Tablet är en separat produkt med ett annat operativsystem och andra funktioner. Pixel Slate finns inte längre i Google Store.

Frågor om maskinvara och specifikationer

Kan jag använda laddningsstationen med högtalare som fristående smart högtalare?
Nej. Laddningsstationen med högtalare går inte att använda som fristående smart högtalare.
Varför har laddningsstationen med högtalare en USB-C®-kontakt?
Laddningsstationen med högtalare kräver en lägsta effektnivå för att ge användarna en bra ljudupplevelse. Om du köper en Pixel Tablet där en laddningsstation ingår medföljer en nätadapter för att säkerställa detta.
Hur länge varar batteriet i Pixel Tablet?

Pixel Tablets batteritid beror på flera olika faktorer, bland annat skärmens ljusstyrka och vilka appar du använder. När surfplattan inte laddas kan batteriet räcka i upp till 12 timmar när du streamar media eller tittar på video (eller längre om du utför mindre batterikrävande aktiviteter). Om du ansluter Pixel Tablet till en laddningsstation med högtalare när den inte används får du sällan problem med batteriet.

Läs mer om Pixel Tablets batteri och andra tekniska specifikationer.

Kan jag använda ett tangentbord eller en e-penna med Bluetooth med Pixel Tablet?
Ja. Du kan använda ett Bluetooth-tangentbord från tredje part som ett alternativ till tangentbordet på skärmen. Pixel Tablet är även kompatibel med e-pennor från tredje part som följer USI 2.0-direktivet.
Är Pixel Tablet, laddningsstationen med högtalare och skalet till Pixel Tablet vattentäta eller vattentåliga?
Nej. Pixel Tablet, laddningsstationen med högtalare och skalet till Pixel Tablet är inte vattentåliga eller vattentäta. Fuktskador gör att den begränsade garantin inte gäller. Läs mer om hur du rengör Pixel Tablet, laddningsstationen med högtalare och tillbehören på rätt sätt.
Är Pixel Tablet, laddningsstationen med högtalare och skalet till Pixel Tablet dammtåliga?
Nej. Pixel Tablet, laddningsstationen med högtalare och skalet till Pixel Tablet är inte dammtåliga.
Har Pixel Tablet haptisk återkoppling?
Nej. Pixel Tablet har inte stöd för haptisk återkoppling.
Stöds ansiktsautentisering på Pixel Tablet?
Ansiktsautentisering stöds inte på Pixel Tablet. För säker åtkomst till surfplattan kan du ställa in fingeravtryckslås.
Har Pixel Tablet stöd för SIM-kort för mobildata?
Nej. Pixel Tablet har inte stöd för mobildata eller SIM-kort.
Har Pixel Tablet stöd för SD-kort? Kan jag utöka lagringsutrymmet?
Pixel Tablet har inget SD-kortsfack, men om det interna lagringsutrymmet och molnlagringsutrymmet tar slut finns det alternativ för extra molnlagring.