Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over de Pixel Tablet, het Oplaaddock met speaker, de Hub-modus en de beschikbare accessoires.

Aankoop- en garantie-informatie

Waar kan ik de Pixel Tablet kopen?

Je kunt de Pixel Tablet en het Oplaaddock met speaker beide kopen in de volgende landen:

• Verenigde Staten (VS)
  • Verenigd Koninkrijk (VK)
  • Australië (AU)
  • Canada (CA)
  • Denemarken (DK)
  • Frankrijk (FR)
  • Duitsland (DE)
  • Italië (IT)
  • Japan (JP)
  • Nederland (NL)
  • Noorwegen (NO)
  • Spanje (ES)
  • Zweden (SE)

Nu kopen

Zijn er extra accessoires beschikbaar voor de Pixel Tablet?

Ja. Check de Google Store voor alle accessoires voor de Pixel Tablet, waaronder:

• Oplaaddock met speaker: Je kunt een Pixel Tablet kopen waarbij een Oplaaddock met speaker wordt meegeleverd. Dockstations zijn los verkrijgbaar als je een Pixel Tablet zonder dock hebt gekocht of als je meer dan één dock in huis wilt hebben.
  • Hoesje voor de Pixel Tablet: Het hoesje voor de Pixel Tablet is los verkrijgbaar. Het is ontworpen om je tablet te beschermen en heeft een ringstandaard. Zo kun je je tablet rechtop zetten als deze niet op een dockstation is aangesloten. Je kunt je Pixel Tablet docken en opladen zonder het hoesje te verwijderen.

We bieden ook accessoires van onze Made for Google-partners aan, zoals een hoesje dat compatibel is met het oplaaddock, een foliohoesje en een screenprotector.

Waarom zijn de Pixel Tablet of de bijbehorende accessoires niet beschikbaar in mijn land?
We proberen ons aanbod doorlopend verder uit te breiden en krijgen graag feedback over de beschikbaarheid per land. Meer informatie over hoe je feedback geeft over de Pixel Tablet
In welke kleuren zijn de Pixel Tablet en de bijbehorende accessoires beschikbaar?

De Pixel Tablet en de bijbehorende accessoires zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Apparaat of accessoire

Kleuren

Pixel Tablet en Oplaaddock met speaker

• Porselein
  • Nevelig
  • Roze (alleen VS)
Pixel Tablet
  • Porselein
  • Nevelig
Oplaaddock met speaker
  • Porselein
  • Nevelig
Hoesje voor de Pixel Tablet
  • Porselein
  • Nevelig
  • Roze (alleen VS)
Zijn de Pixel Tablet en de bijbehorende accessoires te koop op fysieke Google Store-locaties?
Ja, de Pixel Tablet en de bijbehorende accessoires zijn beschikbaar op alle fysieke Google Store-locaties. Persoonlijk naar de Google-winkel gaan
Is de Pixel Tablet verkrijgbaar bij andere verkopers?
Ja, de Pixel Tablet is verkrijgbaar bij andere verkopers. Check je lokale winkels voor de beschikbaarheid.
Kan ik in aanvulling op de garantie ook apparaatbescherming voor de Pixel Tablet kopen?
Ja. Je kunt Preferred Care kopen voor de Pixel Tablet en de Pixel Tablet met oplaaddock met speaker.

Kenmerken

Wat is het besturingssysteem van de Pixel Tablet?
De Pixel Tablet werkt op Android OS.
Wat is het OS-updatebeleid voor de Pixel Tablet?

Het OS-updatebeleid voor de Pixel Tablet omvat:

• updates van de softwareversie gedurende minimaal 3 jaar,
  • Pixel-beveiligingsupdates gedurende minimaal 5 jaar vanaf de datum waarop het apparaat beschikbaar is gekomen in de Google Store in de Verenigde Staten. Updates kunnen ook functiereleases en andere software-updates omvatten.
Wat is de Hub-modus?

Je Pixel Tablet gaat automatisch naar de Hub-modus als deze op een Oplaaddock met speaker is aangesloten en vergrendeld is. Als je de Assistent-functies aanzet in de Hub-modus, kun je video's of muziek casten met Chromecast ingebouwd. Je kunt ook onder andere smartapparaten bedienen, een digitaal fotolijstje of screensaver gebruiken en handsfree hulp krijgen met de Google Assistent.

Meer informatie over de Hub-modus en hoe deze werkt
Kan ik video's streamen op de Pixel Tablet?
Ja. Je kunt video's streamen via je favoriete apps, waaronder YouTube, Disney+, Max en Hulu. De Pixel Tablet wordt ook geleverd met Google TV.
Kan ik muziek en video's vanaf mijn telefoon casten naar de Pixel Tablet?
Ja. De Pixel Tablet is de eerste tablet met Chromecast ingebouwd. Als je Pixel Tablet is aangesloten op een Oplaaddock met speaker, kun je daar muziek en video's naartoe casten vanaf een ander apparaat, zoals een telefoon. Meer informatie over hoe je media van of naar je Pixel Tablet cast
Is de Google Assistent ingesteld op de Pixel Tablet?
Ja, de Google Assistent is ingebouwd in de Pixel Tablet.
Hoe weet ik of mijn Pixel Tablet in de Hub-modus staat?
Als je de Pixel Tablet in de Hub-modus wilt zetten, sluit je deze op een Oplaaddock met speaker aan en vergrendel je de tablet. Er wordt een animatie met een geluidseffect afgespeeld als de tablet is gedockt.
Als je wilt checken of je tablet is gedockt, kun je ook de app Instellingen Instellingen-app openen en dan tik op Hub-modus en dan Instellingen voor dockstation en dan zoek het woord Gedockt onder Status van dockaansluiting.
Heeft de Pixel Tablet een Nest Cam?
Nee. De camera's aan de voor- en achterzijde van de Pixel Tablet hebben geen functies voor thuisbewaking van de Nest Hub- of Google Nest-camera. Meer informatie over de verschillen tussen Pixel Tablet en Nest Hub Max

Compatibiliteit

Heeft de Pixel Tablet extra dockingmogelijkheden of een montagesteun?
Nee. Je kunt alleen het Oplaaddock met speaker gebruiken om je Pixel Tablet te docken. Als je je Pixel Tablet wilt opladen als deze niet gedockt is, gebruik je een USB-C-kabel en een voedingsadapter om je tablet op een stopcontact aan te sluiten. Meer informatie over oplaadaccessoires
Hoe voeg ik compatibele smarthome-apparaten toe aan mijn Pixel Tablet?
Als je tablet is vergrendeld, kun je het Home-deelvenster op de Pixel Tablet gebruiken om compatibele smartapparaten te bedienen en te beheren. Nadat je smartapparaten hebt ingesteld in de Google Home-app, verschijnen ze automatisch in het Home-deelvenster.
Als je Pixel Tablet ontgrendeld is, open je de Google Home-app Google Home-app op je tablet om smartapparaten in je huis na te lopen en te bedienen.
Ondersteunt de Pixel Tablet meerdere Voice Match-profielen?
Voice match-profielen voor meerdere gebruikers op de Pixel Tablet worden momenteel niet ondersteund. Je kunt gasten wel met de Google Assistent laten praten en handsfree media laten streamen.
Kan ik bellen op de Pixel Tablet via een mobiel data-abonnement?
De Pixel Tablet ondersteunt geen mobiele data-abonnementen en heeft geen eigen bel-app. Als je wilt bellen op je tablet, gebruik je de Google Meet-app Meet-app.
Kunnen meerdere mensen samen Google Meet-gesprekken voeren op de Pixel Tablet, zoals op een Nest-scherm?

Ja. Je kunt video- of audiogesprekken voeren op de Pixel Tablet met de Google Meet-app Meet-app. Je kunt ook Google Meet-gesprekken starten met de Google Assistent.

Opmerking: Extra gebruikers moeten inloggen met hun profiel om te kunnen bellen.

Is de Pixel Tablet een nieuwe versie van de Pixel Slate?

Nee. De Pixel Tablet is een apart product met een ander besturingssysteem en andere functies. De Pixel Slate is niet meer te koop in de Google Store.

Vragen over hardware en specificaties

Kan ik het Oplaaddock met speaker als zelfstandige smartspeaker gebruiken?
Nee. Je kunt het Oplaaddock met speaker niet als zelfstandige smartspeaker gebruiken.
Waarom heeft mijn Oplaaddock met speaker geen USB-C®-aansluiting?
Het Oplaaddock met speaker vereist een minimaal stroomniveau om gebruikers een goede audiobeleving te bieden. Als je een Pixel Tablet koopt waarbij een dockstation wordt meegeleverd, wordt er een stroomvoorziening meegeleverd.
Hoelang gaat de batterij van de Pixel Tablet mee?

De batterijduur van je Pixel Tablet is afhankelijk van een aantal omstandigheden, waaronder de helderheid van het scherm en de apps die je gebruikt. Als je tablet niet wordt opgeladen, kan de batterij tot 12 uur meegaan als je media streamt of video's kijkt (of langer als je minder intensieve activiteiten uitvoert). Als je de Pixel Tablet op een Oplaaddock met speaker aansluit als deze niet in gebruik is, merk je zelden problemen met de batterijduur.

Meer informatie over de batterij van de Pixel Tablet en andere technische specificaties

Kan ik een bluetooth-toetsenbord of stylus gebruiken met de Pixel Tablet?
Ja. Je kunt een bluetooth-toetsenbord van derden gebruiken als alternatief voor het schermtoetsenbord. Ook werkt de Pixel Tablet met USI 2.0-compatibele stylussen van derden.
Zijn de Pixel Tablet, het Oplaaddock met speaker en het Hoesje voor de Pixel Tablet waterdicht of waterbestendig?
Nee. De Pixel Tablet, het Oplaaddock met speaker en het Hoesje voor de Pixel Tablet zijn niet waterbestendig of waterdicht. Na vloeistofschade is de Beperkte Garantie ongeldig. Meer informatie over hoe je je Pixel Tablet, het Oplaaddock met speaker en accessoires op de juiste manier schoonmaakt
Zijn de Pixel Tablet, het Oplaaddock met speaker en het Hoesje voor de Pixel Tablet stofdicht?
Nee. De Pixel Tablet, het Oplaaddock met speaker en het Hoesje voor de Pixel Tablet zijn niet stofdicht.
Heeft de Pixel Tablet haptische feedback?
Nee. De Pixel Tablet ondersteunt geen haptische feedback.
Wordt gezichtsherkenning ondersteund op de Pixel Tablet?
Gezichtsherkenning wordt niet ondersteund op de Pixel Tablet. Voor beveiligde toegang tot je tablet kun je ontgrendelen met vingerafdruk instellen.
Ondersteunt de Pixel Tablet simkaarten voor mobiele data?
Nee. De Pixel Tablet ondersteunt geen mobiele data of simkaarten.
Ondersteunt de Pixel Tablet SD-kaarten? Kan ik de opslag uitbreiden?
De Pixel Tablet heeft geen SD-kaartsleuf, maar als je interne opslag en cloudopslag bijna vol is, zijn er extra opties voor cloudopslag beschikbaar.