Vanlige spørsmål

Har du spørsmål om Pixel Buds? Se nedenfor for å finne svar. Hvis du ikke finner svaret du leter etter, kan du kontakte oss for å få mer hjelp.

Er Pixel Buds-appen på Chromebook?

Pixel Buds-følgeappen for Pixel Buds Pro er bare tilgjengelig på Chromebook (Chrome OS v117.0.5931.0 eller nyere) på mypixelbuds.google.com.

I hvilke land er Pixel Buds Pro tilgjengelig? Hvordan kan jeg gjøre passformen til Pixel Buds enda bedre?

Finn ut hvordan du justerer Pixel Buds slik at de passer enda bedre til ørene dine, i artikkelen om hvordan du bruker Google Pixel Buds.

Hva er forskjellene mellom Pixel Buds Pro og Pixel Buds A-Series? Hvordan kobler jeg til Pixel Buds?

Du kan koble Pixel Buds til enheten din via Bluetooth. Finn ut hvordan du konfigurerer Pixel Buds.

Hvordan får jeg tak i Pixel Buds-appen?

Du kan laste ned Pixel Buds-appen i Google Play-butikken. På Pixel-enheter med Android 10 eller nyere er Pixel Buds-appen integrert i Bluetooth-enhetsdetaljene, så du trenger ikke å laste ned appen separat. Det finnes ingen Pixel Buds-app for iOS, men Pixel Buds fungerer som standard Bluetooth®-øreplugger.

Hvordan får jeg den nyeste programvareoppdateringen?

For å få programvareoppdateringene for Pixel Buds må du ha en telefon med Android 6.0 eller nyere og Pixel Buds-appen. Når ørepluggene er koblet til en Pixel-telefon eller en telefon med Android 6.0 eller nyere og Pixel Buds-appen, lastes programvareoppdateringene automatisk ned i bakgrunnen når du bruker Pixel Buds, og de installeres når du legger ørepluggene tilbake i ladeetuiet. For Pixel Buds A-Series og Pixel Buds Pro kan du også oppdatere manuelt ved å gå til Pixel Buds-innstillingene og trykke på Flere innstillinger og så Fastvareversjon og så En oppdatering er tilgjengelig. Finn ut mer om fastvareoppdateringer.

Hvorfor viser den ene ørepluggen et annet batterinivå enn den andre?

Fordi de to ørepluggene leverer forskjellige funksjoner til forskjellige tider for å forlenge batterilevetiden, kan den ene ørepluggen bruke mer batteri enn den andre. En algoritme overvåker batteriet i hver øreplugg og kan veksle på hvilken av ørepluggene som brukes til mer batterikrevende funksjoner. Samtidig sørger den for at kvaliteten på tilkoblingen og avspillingen prioriteres på en smart måte. Ved taleanrop kjører algoritmen en mer konservativ linje for å unngå avbrudd. Derfor kan det hende du ser en mer merkbar batteriforskjell etter en lang samtale, men det jevner seg sannsynligvis ut hvis du bytter til strømming av lyd eller andre funksjoner etterpå.

Hvorfor gjenopptas ikke medieavspillingen etter at jeg har brukt assistenten?

Dette kan skje hvis du har to enheter som er koblet til Pixel Buds Pro via multipunkt, og medieinnholdet strømmes fra den andre enheten (ikke Assistent-enheten). Prøv å oppdatere Pixel Buds-appen.

Hvordan kan jeg gjøre stemmen min tydeligere i samtaler?

Hvis du befinner deg i støyete omgivelser, kan modusen for omgivelseslyd på Google Pixel Buds Pro forstyrre kvaliteten til mikrofonlyden, siden en av mikrofonene brukes til å høre hva som skjer rundt deg. Prøv å bytte ANC-modus for å gjøre samtalekvaliteten bedre.

Hvorfor leser ikke assistenten opp varsler for meg?

For å kunne bruke oppleste varsler må minst én av ørepluggene du bruker, være konfigurert for assistenten og ha oppleste varsler slått på for hver av appene du vil ha varsler fra.

Hvordan finner jeg Pixel Buds med Finn enheten min?

Hvis Pixel Buds fortsatt er koblet til en Pixel-telefon eller enhet med Android 6.0 eller nyere, kan du prøve å få Pixel Buds-ørepluggene til å ringe. Hvis de ikke er tilkoblet lenger, kan du se den siste kjente posisjonen.

Jeg har mistet en øreplugg! Kan jeg få en ny?

Hvis du mister eller skader deler av Pixel Buds, kan du få tak i erstatningsdeler.

Hvordan rengjør jeg Pixel Buds?

For Google Pixel Buds A-Series må du bruke en ren, myk, tørr og lofri klut. For Google Pixel Buds Pro må du først bruke en lofri klut. Hvis du ikke blir kvitt all skitt, kan du bruke selvklebende kitt. Når du rengjør ørepluggene, bør du fjerne eventuell ørevoks eller lo i det området der øretuppen sitter. På den måten sørger du for at lydkvaliteten og volumet ikke påvirkes negativt. Ikke bruk desinfiserende våtservietter eller andre rengjøringsprodukter, siden de kan skade ørepluggene eller etterlate rester på ladekontaktene. Tørk av ørepluggene og området rundt ladekontaktene når du legger dem tilbake i ladeetuiet. Finn ut mer.

Hvordan kan jeg fjerne slitasjemerker fra ladeetuiet?

Den matte overflaten på ladeetuiet kan få merker hvis det faller i bakken eller behandles feil. Merker kan imidlertid ofte fjernes med litt forsiktig rengjøring. Finn ut mer.

Hvordan slår jeg av Pixel Buds?

Pixel Buds er laget slik at de ikke trenger å slås av. Når du er ferdig med å bruke dem, legger du dem i etuiet for trådløs lading, så blir de automatisk koblet fra og begynner å lade.

Jeg elsker bass! Kan jeg forsterke bassen i ørepluggene?

Ja! Pixel Buds har en utjevningsinnstilling som kan gi musikken et ekstra løft. Finn ut mer om innstillingene for forskjellige Pixel Buds-utgaver: Pixel Buds og Pixel Buds A-Series.
Du kan også forsterke bassen ved å bruke riktig øretuppstørrelse og plassere dem godt i øret. Finn ut mer.

Hvorfor begynner ikke musikken å spille automatisk når jeg setter en øreplugg inn i øret igjen?

Hvis du bruker én øreplugg, kan du trykke på avspillingsknappen for å fortsette å lytte. Hvis problemet vedvarer, bør du sjekke at øreregistreringen er slått på, og at sensorvinduet er rengjort (det svarte vinduet nær øretuppen).
Merk: Enkelte apper og enheter er ikke kompatible med øreregistreringen og automatisk avspilling/pause. Hvis det har fungert før, kan det hjelpe å tilbakestille enheten til fabrikkstandard.

Google, Pixel, Android og relaterte logoer og merker er varemerker som tilhører Google LLC. Bluetooth®-ordmerket og -logoen er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc.
IOS er et varemerke eller registrert varemerke som tilhører Cisco i USA og andre land, og bruken er lisensiert.