Feilsøk problemer med lyden

Hvis du har problemer med lyden fra Google Pixel Buds, eller hvis den venstre eller høyre ørepluggen ikke fungerer, kan du prøve følgende:

Pixel Buds spiller ikke av lyd

1. Hvis musikken ikke spilles av, kan du prøve å trykke én gang på ørepluggene eller vertsenheten (enkelte apper fungerer ikke med berøringskontrollene på ørepluggene).
  2. Bekreft at Pixel Buds og ladeetuiet er ladet.
  3. Sjekk at Bluetooth® er på, og at Pixel Buds er innenfor rekkevidde og koblet til enheten.
  4. Sjekk at du har oppdatert til den nyeste fastvareversjonen.
  5. Slå Bluetooth av og på igjen på vertsenheten.
  6. Vent til Pixel Buds automatisk kobles til vertsenheten igjen. Dette kan ta flere sekunder. Om nødvendig kan du bytte vertsenhet ved å velge «Pixel Buds» på Bluetooth-menyen på den aktuelle enheten.
  7. Hvis du fortsatt har lydproblemer, kan du «glemme» Pixel Buds på enheten, starte enheten du vil koble til, på nytt og koble Pixel Buds til enheten igjen.
  8. Ørevoks og smuss kan påvirke ladingen og lydkvaliteten. Rengjør Google Pixel Buds, spesielt hvis det finnes smuss rundt mikrofon- eller høyttaleråpningene. For å unngå skade på Pixel Buds må du bare rengjøre rundt mikrofon- og høyttaleråpningene. Ikke stikk noe inn i disse åpningene.

Pixel Buds har lavt volum

Hvis volumet er lavt på begge ørepluggene, kan det hjelpe å justere følgende innstillinger.

Bare Pixel Buds Pro: Sjekk at samtalegjenkjenning ikke fører til at lyden reduseres eller settes på pause.
Pixel-telefoner: Du kan ha utvikleralternativer konfigurert i Pixel-telefoninnstillingene, og «Slå av absolutt volum» kan være aktivert. Du kan slå av denne funksjonen ved å gå til telefoninnstillingene og trykke på System og så Utvikleralternativer og så. Under «Nettverk» deaktiverer du «Slå av absolutt volum».
Android-enheter som ikke er Pixel: Prøv en av løsningene nedenfor.

• Slå på «Synkronisering av medievolum» ved å gå til enhetsinnstillingene og så Tilkoblinger og så Bluetooth og så Avansert og så slå på «Synkronisering av medievolum».
  • Gå til enhetsinnstillingene og så Nettverk og så Bluetooth og så Velg innstillingene for Pixel Buds og så Endre navnet på enheten og så Endre navnet til «ABS-DO-ENABLE» og så Trykk og hold på enhetsnavnet og så Koble fra og trykk på enhetsnavnet for å koble til på nytt.

Pixel Buds summer eller piper

Hvis ørepluggene lager uønskede lyder (summing eller piping) når du setter dem inn i øret, kan dette skyldes svette, væske eller oppsamling av smuss i tuppen av ørepluggene. Rengjør Google Pixel Buds, og sørg for at ørene dine er tørre. Dette bidrar til å forhindre uønskede lyder.

Problemene vedvarer

1. Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve å tilbakestille Pixel Buds.
  2. Pass på at riktig øretuppstørrelse er valgt for optimal lydkvalitet. Prøv alle de tre størrelsene for å finne den mest behagelige tuppen som gir den beste lydopplevelsen. En tett forsegling gir deg bedre lyd, og mikrofonen fungerer bedre. Hvis du ikke får lyd- eller samtalekvaliteten du forventer, kan du prøve større øretupper. Bruk av rene øretupper gir bedre lydkvalitet.
  3. Plasseringen av telefonen, spesielt ved utendørsbruk, kan påvirke Bluetooth-tilkoblingen. Du kan forbedre Bluetooth-tilkoblingen ved å endre telefonens plassering.
Google, Pixel Buds og relaterte logoer og merker er varemerker som tilhører Google LLC.

Bluetooth®-ordmerket og -logoen er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc.