Ryd op i og find og ret fejl med din Google-lagerplads

Du kan frigøre lagerplads på din konto via Google One.

Brug lageradministratoren

Administrer lagerplads via Google One

1. Gå til Google One på din computer.
  2. Klik på Vis under "Frigør plads".
  3. Klik på Gennemgå og frigør under den kategori, du vil administrere.
  4. Vælg de filer, du vil fjerne. Du kan også klikke på filen for at se den.
    • Gmail: Du kan filtrere efter størrelse ved at klikke på filterikonet Sortér øverst til højre.
    • Drev: Du kan sortere filer efter filattributter ved at bruge sorteringsindstillingerne øverst til højre:
      • Sidst ændret
      • Filnavn
      • Størrelse
    • Fotos: Du kan gemme filer lokalt, før du fjerner dem fra din Google-konto, ved at klikke på Download.
  5. Når du har valgt dine filer, skal du trykke på Slet øverst til højre. I Fotos skal du klikke på Flyt til papirkurv.
  6. Læs samtykkemeddelelsen for at bekræfte.
  7. Markér afkrydsningsfeltet for at fortsætte.
  8. Klik på Slet permanent for at slette de valgte filer. I Fotos skal du klikke på Flyt til papirkurv.

Problemer med din lagerplads

Familiemedlemmer bruger for meget delt lagerplads

Familiemedlemmer kan som standard bruge en hvilken som helst mængde lagerplads. Hvis et medlem bruger for meget lagerplads, kan du bede vedkommende om at frigøre noget lagerplads.

Hvis du ikke vil dele din lagerplads med din familie, kan du få flere oplysninger om, hvordan du stopper med at dele Google One.

Lagerpladsen øges ikke efter opgraderingen

Det kan tage op til 24 timer, før din nye lagerplads bliver tilgængelig, efter du har købt et nyt lagerabonnement.

Hvis din lagerplads stadig er forkert efter 24 timer, skal du logge ind på din Google-konto for at tjekke, om din betaling er gennemført

Hvis din betaling er gennemført, og der er gået 24 timer, siden du opgraderede, og din lagerplads stadig er forkert, kan du prøve nedenstående fejlfindingstrin.

Hvis der er foretaget en opkrævning på dit betalingskort, men du ikke kan se en betaling på din Google-konto, kan du tjekke, om du er logget ind på flere Google-konti. Hvis det er tilfældet, kan du have købt Google One via en anden konto. Du kan annullere købet på den pågældende konto og købe Google One igen med den ønskede konto. Få flere oplysninger om, hvordan du annullerer køb i Google One.

Find og ret fejl i lagerplads 24 timer efter køb

Tip! Hvis du bruger en iPhone eller iPad, kan du prøve at lukke Google One-appen og derefter åbne den igen. Kontakt Apple Support for at få flere oplysninger om, hvordan du lukker en app på en iPhone eller iPad.

Log ind på din Google-konto privat

Hvis du bruger Google Chrome, kan du prøve at logge ind på din konto ved hjælp af et inkognitovindue. Dette kan gennemtvinge synkronisering af din konto med Googles servere.

Vigtigt! De fleste browsere har indlejrede funktioner, der kan bruges til at navigere i privattilstand eller inkognitotilstand. Hvis du ikke bruger Chrome, og du har brug for specifik vejledning til din browser, kan du se browserudbyderens website.

Genstart telefonen

Vigtigt! Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.

1. På de fleste telefoner skal du trykke på telefonens afbryderknap i ca. 30 sekunder, eller indtil telefonen genstarter.
  2. Du skal muligvis trykke på Genstart og derefter Genstart.

Opdater appen (kun Android)

Tjek, om der er en tilgængelig opdatering til Kamera-appen:

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder.
  4. Installer alle tilgængelige opdateringer til Pixel-kameraet under "Tilgængelige opdateringer".

Tjek, om der er en tilgængelig Android-systemopdatering:

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på System.
  3. Tryk på Softwareopdateringer.
  4. Tryk på Systemopdatering.
  5. Tryk på Søg efter opdateringer.

Der er ikke så meget tilgængelig lagerplads som forventet

Tip! Hvis du ændrer din grænse for lagerplads, kan der gå op til 24 timer, før ændringerne anvendes på din konto.

Et Google One-medlemskab erstatter dit nuværende lagerabonnement. Lagerpladsen fra dit Google One-medlemskab bliver din nye grænse for lagerplads og føjes ikke til din eksisterende lagerplads.

Hvis du har lagerplads som en del af en kampagne, beholder du den ekstra lagerplads.

Få flere oplysninger om, hvordan Google One fungerer med eksisterende lagerplads.

Der er ikke mere tilgængelig lagerplads, efter du har slettet filer

Nogle filer tæller ikke med i din lagerplads. De forskellige produkter og filer gemmes forskelligt og har varierende filstørrelser.

Få flere oplysninger om, hvilke filer der optager plads.

Du kan hverken sende eller modtage mails efter opgraderingen

Hvis du ændrer din grænse for lagerplads, kan der gå op til 24 timer, før ændringerne anvendes på din konto. I disse 24 timer er meddelelser, du sender eller modtager via Gmail, muligvis påvirket. Prøv disse fejlfindingstrin:

1. Log ud af din Google-konto, og log derefter ind igen.
  2. Send en testmail til dig selv
  3. Hvis det ikke virker:
    • Åbn et inkognitovindue, og log ind på din Gmail-konto. Prøv derefter at sende en mail.
    • Brug en anden browser som f.eks. Microsoft Edge eller Firefox til at åbne din Google-konto. Prøv at sende en mail.

Hvis du stadig ikke kan sende beskeder, skal du vente i 24 timer og prøve igen.

Få mere lagerplads, hvad der sker, hvis du løber tør for lagerplads

Alle dine filer forbliver sikre, men du kan ikke gemme nyt indhold. Eksempler på dette:

• Gmail: Du kan ikke sende eller modtage meddelelser. Meddelelser, der sendes til dig, returneres til afsenderen.
  • Google Drev:
    • Du kan ikke synkronisere eller uploade nye filer.
    • Synkroniseringen mellem Mit Drev og Google Drev-mappen på din computer stoppes.
    • Du kan ikke oprette nye filer i:
      • Google Docs
      • Sheets
      • Slides
      • Tegninger
      • Analyse
      • Jamboard
    • Du kan ikke redigere eller kopiere dine filer, før du har frigjort noget lagerplads.
  • Google Fotos: Du kan ikke sikkerhedskopiere billeder eller videoer. Hvis du vil tilføje flere billeder og videoer, kan du frigøre Google-lagerplads eller købe mere Google-lagerplads.

Frigør lagerplads

Se, hvordan du administrerer plads i Google Drev.

Administrer abonnementer, der ikke er købt i App Store

Hvis du bruger Google One-websitet eller en anden enhed til at oprette et abonnement i stedet for App Store:

• Du kan ikke ændre dit Google One-abonnement på din iPhone eller iPad.

Tip! Hvis du har købt det via Google One-websitet, kan du administrere dit abonnement på nettet via Google One.

1. Øverst til højre skal du vælge Indstillinger Indstillinger og derefter Skift abonnement.
  2. Vælg din nye grænse for lagerplads. Du kan vælge et månedligt eller årligt abonnement.

Hvis du har Google One på en Android-enhed, kan du ændre dit abonnement i Indstillinger.

Hvis du vil administrere dit medlemskab med appen på en iPhone eller iPad, skal du købe et Apple-abonnement.

Trin 1: Opsig dit Google One-abonnement

På din computer:

1. Gå til Google One.
  2. Øverst til højre skal du vælge Indstillinger Indstillinger og derefter Opsig medlemskab.
  3. Vælg Annuller.

Trin 2: Køb et Google One-abonnement med et Apple-abonnement

På din iPhone eller iPad:

1. Download Google One-appen i App Store.
  2. Åbn Google One-appen Google One.
  3. Ude til venstre skal du trykke på Menu Menu og så Medlemsabonnementer.
  4. Vælg et Google One-abonnement.
  5. Når du har valgt dit abonnement, skal du bekræfte dit nye abonnement i App Store.

Tip! Du kan også administrere din betalingsmetode eller administrere dine abonnementer via Google Play.

Problemer med Workspace-konti
Hvis du bruger en Workspace-konto, styrer din Workspace-administrator din kvote. Du kan administrere filer enkeltvis i Gmail, Fotos og Drev. Se, hvordan du administrerer filer på din Google Drev-lagerplads.
Administrer WhatsApp-sikkerhedskopier

På Android-enheder tæller WhatsApp-sikkerhedskopier nu med i lagerpladsen på din Google-konto.

Sådan gennemgår og sletter du dine WhatsApp-sikkerhedskopier:

1. Åbn appen Google One Google One.
  2. Nederst skal du trykke på Lagerplads og derefter Frigør lagerplads.
  3. Under "Ryd op i andre elementer" skal du trykke på WhatsApp.
  4. Under den sikkerhedskopi, du vil slette, skal du trykke på Slet sikkerhedskopi.

Du kan også slette dine WhatsApp-sikkerhedskopier via din browser:

1. Gå til one.google.com/backup/management/whatsapp.
  2. Ud for den sikkerhedskopi, du vil slette, skal du klikke på Slet sikkerhedskopi.

Tip! Fremtidig sikkerhedskopiering deaktiveres ikke, hvis du sletter din sikkerhedskopi. Se, hvordan du administrerer dine indstillinger for sikkerhedskopiering.

Se en detaljeret vejledning til, hvordan du administrerer din Google One-lagerplads.