Avsluta Google One-medlemskapet

Du kan avsluta ditt Google One-medlemskap när du vill.

Detta händer när du avslutar Google One

• Du stoppar framtida Google One-betalningar.
  • Du och övriga familjemedlemmar förlorar tillgången till extra medlemsförmåner och Google-experter via appen och webbplatsen för Google One.
  • Du och övriga familjemedlemmar förlorar tillgången till tillagt lagringsutrymme. Alla behåller de 15 GB lagringsutrymme som är gratis.

Om du avbryter medan du använder mer än 15 GB lagringsutrymme tillämpas en del begränsningar. Exempel:

Gmail

Du kan inte skicka eller ta emot meddelanden. Meddelanden som skickas till dig returneras till avsändaren.

• Från och med 1 juni 2021: Om du förblir inaktiv eller överskrider lagringsutrymmet i två år eller längre kan alla dina e-postmeddelanden raderas.

Google Drive

Du kan inte synkronisera eller ladda upp nya filer. Du kan inte skapa nya filer i Google Dokument, Kalkylark, Presentationer, Teckningar, Formulär och Jamboard. Innan du minskar mängden lagringsutrymme som du använder kan varken du eller någon annan redigera eller kopiera de berörda filerna. Synkroniseringen upphör mellan Google Drive-mappen på datorn och Min enhet.

• Från och med den 1 juni 2021 kan det hända att ditt innehåll i de berörda produkterna raderas om du förblir inaktiv eller överskrider lagringskvoten i minst två år.

Google Foto

Du kan inte säkerhetskopiera foton eller videor i originalkvalitet. Om du vill lägga till fler foton och videor kan du frigöra lagringsutrymme på Google eller köpa mer lagringsutrymme på Google.

• Från och med den 1 juni 2021 omfattar detta foton i originalkvalitet, spara lagringsutrymme-kvalitet och expresskvalitet. Om du förblir inaktiv eller överskrider lagringskvoten i minst två år kan allt innehåll tas bort från Gmail, Drive och Foto.

Så här lång tid tar det innan medlemskapet upphör

När du avslutar medlemskapet försvinner inte ditt lagringsutrymme på Google One och dina förmåner direkt. Du kan använda dem fram till faktureringsperiodens slut. Då förlorar du alla dina förmåner.

Avsluta Google One-prenumerationen

Om du vill stoppa betalningar för Google One och avsluta ditt medlemskap:

1. Öppna Google One-appen på din Android-enhet Google One.
  2. Tryck på Inställningar följt av Avsluta medlemskap högst upp.
  3. Bekräfta genom att trycka på Avsluta medlemskap.

Du bör se en bekräftelse på att din prenumeration har avslutats.

Om du inte vill avsluta medlemskapet kan du minska lagringsutrymmet i stället.

Återbetalningspolicy

Köp av prenumerationer på lagringsutrymme hos Google återbetalas inte. Du har tillgång till det lagringsutrymme du köpt under prenumerationens löptid, även om du bestämmer dig för att säga upp den.