Avsluta Google One-medlemskapet

Du kan stoppa ditt Google One-medlemskap när du vill.

Detta händer när du avslutar Google One

• Du stoppar framtida Google One-betalningar.
  • Du och övriga familjemedlemmar förlorar tillgången till extra medlemsförmåner och Google-experter.
  • Du och övriga familjemedlemmar förlorar tillgången till tillagt lagringsutrymme. Alla behåller de 15 GB lagringsutrymme som är gratis. Om du använder mer än 15 GB lagringsutrymme förblir alla dina filer i säkert förvar, men du kan inte spara några fler. Exempel:
  • Google Drive: Det går inte att synkronisera eller ladda upp nya filer. Synkroniseringen mellan Google Drive-mappen på datorn och Min enhet avbryts. Det går fortfarande att skapa Google-dokument, eftersom de inte tar upp lagringsutrymme.
  • Google Foto: Om du lagrar foton i originalkvalitet och får slut på lagringsutrymme kan du köpa mer, säkerhetskopiera i hög kvalitet (lägre upplösning) eller inaktivera säkerhetskopiering.
  • Gmail: Du kan inte skicka eller ta emot meddelanden.

Så här lång tid tar det innan medlemskapet upphör

När du avslutar medlemskapet försvinner inte ditt lagringsutrymme på Google One och dina förmåner direkt. Du kan använda dem fram till faktureringsperiodens slut. Då förlorar du alla dina förmåner.

Avsluta Google One-prenumerationen

Sluta betala för Google One och avsluta ditt medlemskap genom att följa stegen nedan.

1. Öppna Google One-appen på din Android-enhet Google One.
  2. Tryck på Inställningar följt av Avsluta medlemskap högst upp.
  3. Bekräfta genom att trycka på Avsluta medlemskap.

Du bör se en bekräftelse på att din prenumeration har avslutats.

Om du inte vill avsluta medlemskapet kan du minska lagringsutrymmet i stället.