Si opp Google One-abonnementet ditt

Du kan når som helst si opp Google One-abonnementet ditt. Du kan også endre, oppgradere eller nedgradere abonnementet.

Dette skjer når du sier opp Google One-abonnementet ditt

• Du stopper fremtidige Google One-betalinger.
  • Du og familiemedlemmene dine mister tilgangen til ekstra medlemsfordeler og hjelp fra Google-eksperter via Google One-appen og -nettstedet.
  • Du og familiemedlemmene dine mister tilgangen til den ekstra lagringsplassen. Hver person beholder standardlagringsplassen på 15 GB kostnadsfritt.
  • Du mister tilgangen til oppgraderte abonnementer, for eksempel Nest Aware og Fitbit Premium.

Hvis du sier opp abonnementet mens du bruker mer enn 15 GB lagringsplass, kommer du til å merke noen begrensninger. Eksempler:

• Gmail: Du kan ikke sende eller motta meldinger. Meldinger som sendes til deg, blir returnert til avsenderen.
  • Google Disk:
    • Du kan ikke synkronisere eller laste opp nye filer.
    • Synkroniseringen mellom Google Disk-mappen på datamaskinen din og Min disk kommer til å stoppe.
    • Du kan ikke opprette nye filer i
      • Google Dokumenter
      • Regneark
      • Presentasjoner
      • Tegninger
      • Skjemaer
      • Jamboard
    • Frem til du reduserer mengden lagringsplass du bruker, kan ingen redigere eller kopiere filene dine.
  • Google Foto: Du kan ikke sikkerhetskopiere bilder eller videoer. Hvis du vil legge til flere bilder og videoer, kan du frigjøre lagringsplass på Google-kontoen din eller kjøpe mer Google-lagringsplass.

Frigjør lagringsplass

Når avsluttes abonnementet?

Når du sier opp abonnementet ditt, forsvinner ikke lagringsplassen og fordelene fra Google One med én gang. Du kan bruke dem til slutten av faktureringssyklusen. Når den ender, mister du alle fordelene.

• For Metro by T-Mobile-kunder (bare i USA): Hvis abonnementet ditt er sponset av Metro by T-Mobile, avsluttes det så snart du sier det opp, og du mister alle fordelene dine.

Si opp Google One-abonnementet ditt

Slik slutter du å betale for Google One og sier opp abonnementet ditt:

1. Åpne Google One-appen Google One på Android-enheten din.
  2. Øverst trykker du på menyen og så Innstillinger og så Avslutt abonnementet.
  3. Bekreft ved å trykke på Avslutt abonnementet.

Du skal motta en bekreftelse på at abonnementet er sagt opp.

Hvis du registrerer deg via App Store

Hvis du registrerer deg for Google One via App Store på iPhone eller iPad og senere bytter til Android, kan du ikke justere abonnementet eller endre betalingsmåte i appen. For å oppdatere kontoen din og annen informasjon må du bruke App Store på en annen enhet.

Hvis du ikke vil si opp abonnementet, kan du redusere lagringsplassen i stedet.

Refusjonsretningslinjer

Kjøp av Google-lagringsabonnementer kan ikke refunderes. Lagringsplassen du har kjøpt, har du så lenge abonnementet varer – også hvis du bestemmer deg for å si det opp. I enkelte land/regioner kan du si opp abonnementet umiddelbart og få delvis refusjon.

For kjøp i Play-butikken kan du gå til Refusjoner for YouTube Premium og Music Premium.

For kjøp i Apple App Store må du be om refusjon fra Apples brukerstøtte.

Si opp Google One-abonnementet hvis du har byttet til en ny tjeneste

Hvis du allerede har et Google One-abonnement og har kjøpt et nytt abonnement fra et annet selskap, må du kanskje fullføre noen trinn før du aktiverer det nye abonnementet. Blant annet må du slette Google One-abonnementet fra Google-kontoen din. Hvis du sletter abonnementet ditt, beholder du alt som er lagret i Google Foto, Disk og Gmail. Du sletter bare informasjon om Google One-abonnementet ditt, for eksempel innstillinger og brukerstøttechatter.

Jeg har kjøpt abonnementet jeg har nå, i Play-butikken

Hvis du har kjøpt abonnementet på en datamaskin eller Android-enhet, kan du følge fremgangsmåten nedenfor:

1. Gå til https://myaccount.google.com/deleteservices.
  2. Logg på Google-kontoen som er knyttet til abonnementet du har nå.
  3. Velg Google One.
  4. Si opp og slett abonnementet ditt.
Jeg har kjøpt abonnementet jeg har nå, i App Store

Hvis du har kjøpt abonnementet ditt på en iPhone eller iPad, kan du følge fremgangsmåten nedenfor:

1. Si opp abonnementet ditt i App Store:
    • Åpne App Store-appen.
    • Trykk på navnet ditt.
    • Trykk på Abonnementer > Google One > Si opp abonnement.
  2. Slett abonnementet via Google-kontoen din:
Noen andre har kjøpt abonnementet jeg har nå

Hvis du tilhører en Google-familiegruppe som noen andre administrerer, finnes det tre forskjellige måter du kan avslutte de nåværende fordelene dine på:

• Forlat familiegruppen din
  • Be administratoren for familiegruppen om å avslutte abonnementet ditt
    • Vi anbefaler dette alternativet hvis du har tenkt å dele det nye abonnementet med den samme familiegruppen.
  • Be administratoren for familiegruppen din om å slå av «Del Google One med familien»