Google One ‑jäsenyyden peruuttaminen

Voit perua Google One ‑jäsenyyspakettisi milloin tahansa. Voit myös vaihtaa paketin tai päivittää laajempaan tai suppeampaan pakettiin.

Google One ‑jäsenyyden peruuttamisen vaikutukset

• Uusia Google One ‑maksuja ei enää tule.
  • Sinä ja perheenjäsenesi menetätte jäsenten lisäedut ja Googlen asiantuntijatuen Google One ‑sovelluksen ja ‑sivuston kautta.
  • Sinä ja perheenjäsenesi ette enää pääse lisätallennustilaan. Kullakin käyttäjällä on edelleen käytettävissään 15 Gt:n maksuton oletustallennustila.

Jos perut jäsenyyden, kun käytössäsi on yli 15 Gt tallennustilaa, joitain ominaisuuksia rajoitetaan. Esimerkkejä:

• Gmail: Et voi lähettää tai vastaanottaa viestejä. Sinulle lähetetyt viestit palautuvat lähettäjälle.
  • Google Drive:
    • Et voi synkronoida tai ladata uusia tiedostoja.
    • Synkronointi tietokoneen Google Drive ‑kansion ja Oman Driven välillä keskeytetään.
    • Et voi luoda uusia tiedostoja seuraavissa palveluissa:
      • Google Docs
      • Sheets
      • Slides
      • Drawings
      • Forms
      • Jamboard
    • Kukaan ei voi muokata tai kopioida tiedostoja, ennen kuin vapautat tallennustilaa.
  • Google Kuvat: Et voi varmuuskopioida kuvia tai videoita. Jos haluat lisätä kuvia tai videoita, voit vapauttaa Google-tallennustilaa tai ostaa sitä lisää.

Vapauta tallennustilaa

Kuinka pian jäsenyys päättyy?

Kun peruutat jäsenyyden, Google One ‑tallennustilasi ja ‑etusi eivät katoa välittömästi. Sinulla on laskutusjakson loppuun asti aikaa käyttää niitä. Menetät kaikki etusi laskutusjakson päättyessä.

• Metro by T-Mobile ‑asiakkaat (vain Yhdysvallat): Jos jäsenyytesi on Metro by T-Mobilen sponsoroima, se päättyy heti, kun teet peruutuksen, ja menetät kaikki edut.

Google One ‑tilauksen peruuttaminen

Voit lopettaa Google Onesta maksamisen ja päättää jäsenyytesi seuraavasti:

1. Avaa Google One ‑sovellus Google One Android‑puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta yläreunasta Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Peru jäsenyys.
  3. Vahvista napauttamalla Peru jäsenyys.

Saat vahvistuksen tilauksen perumisesta.

Jos rekisteröidyt App Storen kautta

Jos olet rekisteröitynyt Google Oneen iPhonella tai iPadilla olevan App Storen kautta ja vaihdat myöhemmin Android-laitteeseen: Et voi muuttaa jäsenyyttä tai maksutapaa sovelluksessa. Käytä App Storea toisella laitteella, jos haluat muokata tiliä ja muita tietoja.

Jos et halua perua jäsenyyttäsi, voit sen sijaan vaihtaa pienempään tallennustilapakettiin.

Hyvityskäytäntö

Google-tallennustilapaketin ostoa ei hyvitetä. Ostamasi tallennustila on käytössäsi tilausjakson loppuun asti, vaikka päättäisit peruuttaa sen. Joillakin alueilla voit lopettaa tilauksesi heti ja saada osittaisen hyvityksen.

Jos ostos on tehty Play Kaupassa, siirry YouTube Premiumin ja Music Premiumin hyvitykset ‑artikkeliin.

Jos ostos on tehty Applen App Storessa, pyydä hyvitystä Applen tuelta.

Google One ‐paketin peruminen, jos vaihdoit uuteen palveluun

Jos sinulla on jo Google One ‑paketti ja ostit uuden paketin toiselta yritykseltä, muutama asia on ehkä tehtävä ennen uuden paketin aktivointia. Tähän sisältyy Google One ‑pakettisi poistaminen Google-tililtäsi.Jos poistat paketin, kaikki Google Kuviin, Driveen ja Gmailiin tallennettu säilyy. Poistat vain Google One ‐pakettia koskevan datan, kuten asetukset ja tukichatit.

Ostin nykyisen pakettini Play Kaupasta

Jos ostit pakettisi tietokoneelta tai Android-laitteelta, tee näin:

1. Siirry osoitteeseen https://myaccount.google.com/deleteservices.
  2. Kirjaudu sisään Google-tilille, joka on yhdistetty nykyiseen pakettiisi.
  3. Valitse Google One.
  4. Peru ja poista nykyinen pakettisi.
Ostin nykyisen pakettini App Stotesta

Jos otit pakettisi iPhonesta tai iPadista, seuraa alla olevia vaiheita:

1. Peru pakettisi App Storesta:
    • Avaa App Store ‑sovellus.
    • Valitse nimesi.
    • Valitse Tilaukse t> Google One > Peru tilaus.
  2. Poista paketti Google-tililtäsi:
Joku muu osti nykyisen pakettini

Jos kuulut jonkun toisen ylläpitämään Googlen perheryhmään, voit päättää nykyiset edut kolmella tavalla:

• Perheryhmästä poistuminen
  • Pyydä perheryhmän ylläpitäjää perumaan nykyinen pakettisi
    • Tätä suositellaan, jos aiot jakaa uuden pakettisi saman perheryhmän kanssa.
  • Pyydä perheryhmän ylläpitäjää ottamaan "Jaa Google One perheen kanssa" ‑asetus pois päältä