Opsig dit Google One-medlemskab

Du kan når som helst opsige dit Google One-abonnement. Du kan også ændre, opgradere eller nedgradere dit abonnement.

Hvad der sker, når du opsiger Google One?

• Du stopper fremtidige Google One-betalinger.
  • Du og dine familiemedlemmer mister adgang til ekstra medlemsfordele og Google-eksperter via Google One-appen og -websitet.
  • Du og dine familiemedlemmer mister adgangen til din ekstra lagerplads. Hver person beholder sin inkluderede standardlagerplads på 15 GB uden beregning.
  • Du mister adgangen til betalingsabonnementer såsom Nest Aware og Fitbit Premium.

Hvis du opsiger dit abonnement, mens du bruger mere end 15 GB lagerplads, vil du opleve visse begrænsninger. Eksempler på dette:

• Gmail: Du kan ikke sende eller modtage meddelelser. Meddelelser, der sendes til dig, returneres til afsenderen.
  • Google Drev:
    • Du kan ikke synkronisere eller uploade nye filer.
    • Synkroniseringen mellem Mit Drev og Google Drev-mappen på din computer stoppes.
    • Du kan ikke oprette nye filer i:
      • Google Docs
      • Sheets
      • Slides
      • Tegninger
      • Analyse
      • Jamboard
    • Du kan ikke redigere eller kopiere dine filer, før du har frigjort noget lagerplads.
  • Google Fotos: Du kan ikke sikkerhedskopiere billeder eller videoer. Hvis du vil tilføje flere billeder og videoer, kan du frigøre Google-lagerplads eller købe mere Google-lagerplads.

Frigør lagerplads

Hvornår slutter dit medlemskab?

Når du opsiger dit medlemskab, mister du ikke din Google One-lagerplads og dine Google One-fordele med det samme. Du har indtil udgangen af faktureringsperioden til at bruge dem. Herefter mister du alle dine fordele.

• Til Metro by T-Mobile-kunder (kun USA): Hvis dit medlemskab er sponsoreret af Metro by T-Mobile, slutter det, så snart du opsiger, og du mister alle dine fordele.

Opsig dit Google One-abonnement

Sådan stopper du betalinger for Google One og opsiger dit medlemskab:

1. Åbn Google One-appen Google One på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst på skærmen skal du trykke på menuen og så Indstillinger og så Opsig medlemskab.
  3. Tryk på Opsig medlemskab for at bekræfte.

Du får en bekræftelse på, at dit abonnement er opsagt.

Hvis du tilmelder dig via App Store

Hvis du tilmelder dig Google One via App Store på en iPhone eller iPad og senere skifter til en Android-enhed: Du kan ikke ændre dit medlemskab eller din betalingsmetode i appen. Hvis du vil opdatere din konto og andre oplysninger, skal du bruge App Store på en anden enhed.

Hvis du ikke vil opsige dit medlemskab, kan du i stedet reducere lagerpladsen.

Refusionspolitik

Køb af Google-lagerabonnementer kan ikke refunderes. Mængden af lagerplads, du har købt, er din i den resterende abonnementsperiode, også selvom du beslutter dig for at opsige dit abonnement. I nogle lande/områder kan du opsige dit abonnement med det samme og få en delvis refusion.

Gå til YouTube Premium- og Music Premium-refusioner i forbindelse med køb i Play Butik.

I forbindelse med køb i Apple App Store skal du anmode Apple-support om refusion.

Opsig dit Google One-abonnement, hvis du har skiftet til en ny tjeneste

Hvis du allerede har et Google One-abonnement og har købt et nyt abonnement fra en anden virksomhed, skal du muligvis gennemføre et par trin, før du kan aktivere dit nye abonnement. Dette omfatter sletning af dit Google One-abonnement fra din Google-konto. Selvom du sletter dit abonnement, beholder du stadig alt dit indhold i Google Fotos, Drev og Gmail. Du sletter kun data om dit Google One-abonnement, f.eks. indstillinger og chatsamtaler med support.

Jeg har købt mit nuværende abonnement i Play Butik

Hvis du har købt dit abonnement på en computer eller en Android-enhed, kan du følge vejledningen nedenfor:

1. Gå til https://myaccount.google.com/deleteservices.
  2. Log ind på den Google-konto, der er knyttet til dit nuværende abonnement.
  3. Vælg Google One.
  4. Opsig og slet dit nuværende abonnement.
Jeg har købt mit nuværende abonnement i App Store

Hvis du har købt dit abonnement på en iPhone eller iPad, skal du følge vejledningen nedenfor:

1. Opsig dit abonnement i App Store:
    • Åbn App Store-appen.
    • Tryk på dit navn.
    • Tryk på Abonnementer > Google One > Opsig abonnement.
  2. Slet dit abonnement fra din Google-konto:
En anden har købt mit nuværende abonnement

Hvis du tilhører en Google-familiegruppe, som en anden administrerer, kan du afslutte dine nuværende fordele på 3 forskellige måder: