Vad är Google One?

Google One är en medlemstjänst för utökat lagringsutrymme, som omfattar extra förmåner som hjälper dig få ut mer av Google.

Detta ingår i en Google One-prenumeration

Utökat lagringsutrymme

Ditt lagringsutrymme omfattar Google Drive, Gmail och bilder i originalkvalitet i Google Foto. Du kan välja hur mycket lagringsutrymme du vill ha från en lista med alternativ och du kan uppgradera när du vill.

Fördelar

Medlemmar som har gått med i Google One kan få förmåner som kan lösas in på platser som Google Play och Google Store. Vissa förmåner är enbart till för Google One-medlemmen. Andra förmåner gäller alla i Google One-medlemmens familjegrupp.

Utökad kundsupport

Alla Google One-medlemmar får direkttillgång till experter som kan hjälpa till med Googles produkter och tjänster. Experterna kan hjälpa dig på olika språk.

Familjevänliga prenumerationer

Google One-medlemmar kan dela sina prenumerationsfunktioner (lagringsutrymme, fördelar, support) med upp till fem familjemedlemmar. Varje person får 15 GB lagringsutrymme som standard och resten av lagringsutrymmet delas mellan alla i familjegruppen.

Om medlemsprenumerationer för Google One

Alternativ för prenumerationer på lagringsutrymme i Google One

Alla som har ett Google-konto börjar med grundprenumerationen på 15 GB. Den är kostnadsfri. Om du skaffar Google One finns det text andra alternativ för prenumerationsplaner att välja mellan, beroende på din plats.

Obs! Om du ändrar gränsen för lagringsutrymme kan det ta upp till 24 timmar innan ändringarna tillämpas på ditt konto.

1. Prenumeration på 100 GB

2. Prenumeration på 200 GB

3. Prenumeration på 2 TB

4. Prenumeration på 10 TB

5. Prenumeration på 20 TB

6. Prenumeration på 30 TB

Vad kostar Google One?

Priset på ett Google One-medlemskap beror på vilken typ av prenumeration du väljer. För vissa prenumerationer kan du även betala per år istället för per månad.

Ta reda på vad Google kostar för respektive prenumeration genom att klicka på knappen nedan:

Skaffa Google One

Registrera dig för Google One

Du kan använda mer lagringsutrymme för Google Drive, Gmail och Google Foto tillsammans med andra förmåner du får med en Google One-prenumeration. Du kan även dela medlemskapet med familjen. Läs om hur du köper mer lagringsutrymme via Google Drive-appen

Steg 1: Logga in på kontot

Om du vill skaffa ett Google One-medlemskap måste du vara inloggad med ditt personliga Google-konto. Om du inte har ett konto ännu måste du skapa ett.

Skapa ett Google-konto

Om du behöver mer hjälp läser du om att skapa ett nytt Google-konto.

Steg 2: Uppgradera till ett Google One-konto

Alla Google-konton får upp till 15 GB kostnadsfritt lagringsutrymme. Om du vill ha mer lagringsutrymme, åtkomst till Google-experter, särskilda förmåner och andra Google One-funktioner måste du uppgradera till en annan prenumeration.

1. Se till att du har loggat in på ett annat konto.
  2. Skaffa Google One