Registrer deg for Google One

Google One er et abonnement med utvidet lagringsplass og flere andre fordeler, slik at du kan få enda mer ut av Google.

Dette følger med i et Google One-abonnement

Utvidet lagringsplass

Du kan velge hvor mye lagringsplass du vil ha, fra en liste over alternativer, og du kan oppgradere abonnementet når som helst.

Fordeler

Viktig: Hvilke fordeler som er tilgjengelige, avhenger av Google One-abonnementet ditt. Du kan se listen over gjeldende fordeler på Løs inn Google One-fordelene.

Når du har registrert deg for Google One, kan du få fordeler i Google Play og Google Store hvis abonnementet kvalifiserer. Noen av fordelene gjelder bare for Google One-abonnenten, mens andre gjelder for hele familiegruppen.

Premium-abonnementer med 2 TB eller gir tilgang til avanserte funksjoner i Google Meet og Google Kalender.

Hvis du har Google One AI Premium, får du tilgang til Gemini Advanced og Gemini i Gmail, Dokumenter med mer.

Utvidet brukerstøtte

Alle Google One-abonnenter får direkte tilgang til eksperter, som kan hjelpe dem med Google-produkter og -tjenester. Ekspertene kan hjelpe deg på forskjellige språk.

Familievennlige abonnementer

Google One-abonnenter kan dele abonnementsfunksjonene (lagringsplass, fordeler, brukerstøtte) med opptil fem familiemedlemmer. Alle får 15 GB kostnadsfri lagringsplass i nettskyen med Google-kontoen sin. Resten av den betalte Google One-lagringsplassen deles mellom medlemmene i familiegruppen.

Om Google One-abonnementer

Alle som har en Google-konto, begynner med et Basic-abonnement på 15 GB inkludert uten ekstra kostnad. Hvis du oppgraderer til et betalt Google One-abonnement, kan du velge mellom 7 andre lagringsabonnementer, avhengig av hvor du befinner deg.

Hvis du endrer lagringsgrensen, kan det ta opptil 24 timer før endringene gjenspeiles i kontoen din.

Alternativene for Google One-lagringsabonnementer

Du kan velge det abonnementet som passer best for deg og dine behov. For noen av abonnementene kan du også betale årlig i stedet for månedlig.

Google One Plan

Payment

Availability

100 GB

Monthly or yearly

Everyone

200 GB

Monthly or yearly

Everyone

2 TB

Monthly or yearly

Everyone

5 TB

Monthly or yearly

Upgrade for existing members

10 TB

Monthly

Upgrade for existing members

20 TB

Monthly

Upgrade for existing members

30 TB

Monthly

Upgrade for existing members

Klikk på knappen nedenfor for å finne ut hvor mye de forskjellige Google One-lagringsabonnementene koster:

Google One AI Premium-abonnement

Viktig: Kun administratoren for Google One-abonnementet – ikke medlemmer av familiegruppen – kan bruke Gemini-funksjonene som er inkludert i Google One AI Premium-abonnementet.

• Medlemmer av familiegruppen som er 18 år eller eldre, kan bruke de avanserte Gemini-funksjonene uten ekstra kostnad frem til 30. september 2024.

Med et Google One AI Premium-abonnement kan du få

• tilgang til AI-funksjoner utviklet av Google, som Gemini Advanced og Gemini i Gmail, Dokumenter, Presentasjoner med mer
  • alle andre fordeler knyttet til Google One Premium-abonnementet med 2 TB

Skaff deg Google One AI Premium.

Opprett en Google One-konto

Med et Google One-abonnement kan du kjøpe mer lagringsplass for Google Disk, Gmail og Google Foto, og du får flere fordeler. Du kan også dele abonnementet med familien din.

Trinn 1 (valgfritt): Opprett en Google-konto

For å skaffe deg et Google One-abonnement må du være logget på den personlige Google-kontoen din. Hvis du ikke har noen konto ennå, må du opprette en.

Opprett en Google-konto

Hvis du trenger mer hjelp, kan du finne ut hvordan du oppretter en ny Google-konto.

Trinn 2: Begynn å bruke Google One

Alle Google-kontoer har 15 GB kostnadsfri lagringsplass. Hvis du trenger mer, starter abonnementene på 100 GB (med et betalt abonnement).

1. Sjekk at du er logget på Google-kontoen din på Android-enheten.
  2. Last ned Google One-appen fra Play-butikken.
  3. Trykk på Oppgrader nederst i Google One-appen.
  4. Velg den nye lagringsgrensen.
  5. Se gjennom prisene og betalingsdatoen for det nye abonnementet, og trykk på Fortsett.
  6. For å bekrefte Google One-abonnementet, velg betalingsmåten din og trykk på Abonner.

Du kan også bruke Google One via datamaskinen hvis du går til one.google.com.

Sign up for Google One through Pixel Pass

Et abonnement på Pixel Pass inkluderer følgende:

• En Pixel-telefon, med mulighet for å oppgradere annethvert år.
  • Beskyttelse for Pixel-telefonen din som dekker reparasjoner eller erstatninger av enheten.
  • Automatisk sikkerhetskopiering av telefonen og 200 GB lagring i nettskyen via Google One.
  • Videoer uten annonser og uavbrutt musikkstrømming via YouTube Premium og YouTube Music Premium.
  • Hundrevis av spill og apper uten annonser eller kjøp i appene via Google Play Pass.
  • Alternativer for telefonabonnement.
    • Hvis du abonnerer via Google Store, kan du bruke telefonen med hvilken som helst mobiloperatør.
    • Hvis du abonnerer via Google Fi, må du ha et Fi-abonnement.

Når Pixel-telefonen sendes, kan du begynne å bruke Google-tjenestene som er inkludert i Pixel Pass.

Logg på Google-kontoen din i den tilknyttede appen for å bruke tjenestene. Finn ut hvordan du laster ned apper til Pixel-telefonen din.

Du kan også bruke tjenestene på det tilknyttede nettstedet:

How Pixel Pass affects your Google One membership

Pixel Pass subscriptions include a Google One membership. If you sign up for Google One or Play Pass through Google, your services transfer to your Pixel Pass subscription when your device ships.

• Current Google One members with 200 GB plans or higher keep their current amount of storage.
  • Anyone new to Google One or on a 100 GB plan receives a 200 GB Google One plan.
  • After signup, you can select higher-tier plans.
  • If you subscribe to Pixel Pass but already have Google One through another company: Cancel the existing Google One membership so that you don’t pay for two subscriptions at once.

To sign up for Google One through Pixel Pass, you must:

• Live in the United States
  • Use a personal Google Account and be 13 or older to purchase a plan
  • Be eligible for Google One, YouTube Premium, and Google Play Pass
  • Leave any existing Google One family

For the full list of eligibility requirements, check how to Sign up for Pixel Pass.