Google Onen tilaaminen

Google One on jäsenille tarkoitettu laajennettu tallennustilapaketti, jonka lisäeduilla saat Googlesta entistä suuremman hyödyn.

Google One ‑paketin sisältö

Laajennettu tallennustila

Voit valita, kuinka paljon tallennustilaa haluat. Voit myös päivittää laajempaan pakettiin milloin tahansa.

Edut

Tärkeää: Etujen saatavuus riippuu Google One ‐paketista. Näet nykyiset edut Google One ‐etujen lunastamista koskevasta ohjeesta.

Kun olet liittynyt Google Oneen, voit saada ehdot täyttävillä paketeilla etuja Google Playhin ja Google Storeen. Osa eduista on vain Google One ‐jäsenen käytössä, kun taas toiset ovat saatavilla Google One ‐jäsenen koko perheryhmälle.

Google Meetin ja Google Kalenterin parannetut ominaisuudet sisältyvät vähintään 2 Tt:n premium-paketteihin.

Jos sinulla on Google One AI Premium, saat käyttöösi Gemini Advancedin ja muun muassa Gmailissa ja Docsissa toimivan Geminin.

Parannettu asiakastuki

Kaikki Google One ‑jäsenet voivat olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihin ja saada heiltä apua Googlen tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä asioissa. Asiantuntija-apua on saatavilla useilla eri kielillä.

Koko perheelle sopivat paketit

Google One ‑jäsenet voivat jakaa paketin ominaisuudet (tallennustilan, edut ja tuen) jopa viiden perheenjäsenen kanssa. Kaikki saavat 15 Gt maksutonta pilvitallennustilaa Google-tililleen. Maksullinen Google One ‐tallennustila jaetaan perheryhmän jäsenten kesken.

Tietoja Google One ‑jäsenyyspaketeista

Kaikki käyttäjät, joilla on Google-tili, saavat aluksi maksuttoman 15 gigatavun peruspaketin. Jos päivität maksulliseen Google One ‐tilaukseen, voit valita seitsemästä muusta tallennustilapaketista sijainnistasi riippuen.

Jos muutat tallennustilan määrää, voi mennä 24 tuntia ennen kuin muutos näkyy tililläsi.

Google One ‑tallennustilapakettivaihtoehdot

Voit valita paketin, joka sopii parhaiten sinulle ja päivittäisiin tarpeisiisi. Lisäksi joissakin paketeissa voit valita vuosimaksun kuukausimaksun sijaan.

Google One Plan

Payment

Availability

100 GB

Monthly or yearly

Everyone

200 GB

Monthly or yearly

Everyone

2 TB

Monthly or yearly

Everyone

5 TB

Monthly or yearly

Upgrade for existing members

10 TB

Monthly

Upgrade for existing members

20 TB

Monthly

Upgrade for existing members

30 TB

Monthly

Upgrade for existing members

Tutustu Google Onen eri tallennustilapakettien hintoihin klikkaamalla alla olevaa painiketta:

Google One AI Premium ‐paketti

Tärkeää: Vain Google One ‐paketin hallinnoija voi käyttää Google One AI Premium ‑pakettiin kuuluvia Gemini-ominaisuuksia. Ne eivät ole saatavilla perheryhmän jäsenille.

• 18 vuotta täyttäneet perheryhmän jäsenet voivat käyttää Gemini Advanced ‐ominaisuuksia maksutta 30.9.2024 asti.

Google One AI Premium ‐paketilla saat käyttöösi

• Googlen kehittämät tekoälyominaisuudet, kuten Gemini Advancedin ja muun muassa Gmailissa, Docsissa ja Slidesissa toimivan Geminin
  • kaikki muut Google One 2 Tt Premium ‐pakettiin liittyvät edut.

Tilaa Google One AI Premium.

Google One ‑tilin luominen

Kun tilaat Google One ‑paketin, saat lisää tallennustilaa Google Driveen, Gmailiin ja Google Kuviin ja voit hyödyntää muita etuja. Voit myös jakaa jäsenyyden perheesi kanssa.

Vaihe 1 (Valinnainen): Google-tilin luominen

Sinun on oltava kirjautuneena henkilökohtaiselle Google-tilillesi, jotta voit liittyä Google One ‑jäseneksi. Jos sinulla ei ole tiliä, sinun on luotava sellainen.

Luo Google-tili

Jos tarvitset lisäapua, katso uuden Google-tilin määrittämisen ohjeet.

Vaihe 2: Google Onen käytön aloittaminen

Kaikkiin Google-tileihin sisältyy 15 Gt maksutonta tallennustilaa. Jos haluat lisää, maksullisiin paketteihin sisältyy vähintään 100 Gt tallennustilaa.

1. Varmista, että olet kirjautuneena Google-tilillesi Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Lataa Google One ‑sovellus Play Kaupasta.
  3. Valitse Google One ‑sovelluksen alareunasta Päivitä.
  4. Valitse uusi tallennustilan raja.
  5. Tarkista uuden paketin hinta ja maksupäivä ja valitse sitten Jatka.
  6. Vahvista Google One ‑paketin tilaus valitsemalla maksutapa ja napauttamalla Tilaa.

Voit käyttää Google Onea myös tietokoneella osoitteessa one.google.com.

Sign up for Google One through Pixel Pass

Pixel Pass ‐tilauksen sisältö:

• Pixel-puhelin, jonka voi vaihtaa uuteen kahden vuoden välein
  • Pixel-puhelimen laiteturva, joka kattaa laitteen korjauksen tai vaihdon
  • Automaattiset puhelimen varmuuskopiot ja 200 Gt pilvitallennustilaa Google Onen kautta
  • Videot ilman mainoksia ja jatkuva musiikin striimaus YouTube Premiumilla ja YouTube Music Premiumilla
  • Satoja pelejä ja sovelluksia ilman mainoksia tai sovellusten sisäisiä ostoksia Google Play Passin kautta
  • Eri vaihtoehtoja puhelinliittymälle
    • Jos tilaat Google Storen kautta, voit käyttää puhelintasi millä tahansa mobiilioperaattorilla.
    • Jos teet tilauksen Google Fin kautta, sinun on käytettävä Fi-liittymää.

Kun Pixel-puhelimesi lähetetään, voit alkaa käyttää Pixel Passiin kuuluvia Googlen palveluita.

Kirjaudu Google-tilillesi tilaukseen liittyvässä sovelluksessa, niin voit käyttää palveluita. Katso, miten voit ladata sovelluksia Pixel-puhelimeesi.

Voit käyttää palveluita myös tilaukseen liittyvällä verkkosivustolla:

How Pixel Pass affects your Google One membership

Pixel Pass subscriptions include a Google One membership. If you sign up for Google One or Play Pass through Google, your services transfer to your Pixel Pass subscription when your device ships.

• Current Google One members with 200 GB plans or higher keep their current amount of storage.
  • Anyone new to Google One or on a 100 GB plan receives a 200 GB Google One plan.
  • After signup, you can select higher-tier plans.
  • If you subscribe to Pixel Pass but already have Google One through another company: Cancel the existing Google One membership so that you don’t pay for two subscriptions at once.

To sign up for Google One through Pixel Pass, you must:

• Live in the United States
  • Use a personal Google Account and be 13 or older to purchase a plan
  • Be eligible for Google One, YouTube Premium, and Google Play Pass
  • Leave any existing Google One family

For the full list of eligibility requirements, check how to Sign up for Pixel Pass.