Administrer din familie på Google

Som familieadministrator kan du invitere op til fem personer til din familiegruppe. Du kan også fjerne personer fra din familiegruppe eller slette familiegruppen.

Tilføj familiemedlemmer

Du kan tilføje familiemedlemmer, som:

Tip! Når en person deltager i din familiegruppe, får du en mailnotifikation.
Play Butik-appen
  1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Familie og derefter Administrer familiemedlemmer.
  4. Tryk på Inviter familiemedlemmer og derefter Send.
Family Link-appen
Vigtigt! Family Link kan have begrænset tilgængelighed i visse lande. Download Family Link-appen.
  1. Åbn Family Link Family Link på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Administrer familie og derefter Send invitationer.
Google One-appen

Alle i en familiegruppe kan købe et Google One-medlemskab og dele det med hele familien (op til 6 medlemmer i alt) uden yderligere omkostninger.

1. Åbn Google One-appen Google One på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst på skærmen skal du trykke på menuenog så Indstillinger.
  3. Tryk på Administrer familieindstillinger.
  4. Aktivér Del Google One med din familie. Tryk på Del på den næste skærm for at bekræfte.
  5. Tryk på Administrer familiegruppe og så Inviter familiemedlemmer.
  6. Følg vejledningen for at udføre konfigurationen.
Google Assistent-appen
  1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet, eller gå til Indstillinger for Assistent.
  2. Tryk på Dig og derefter Dine personer og derefter Tilføj person.
  3. Vælg den kontakt, du vil tilføje.
  4. Aktivér Familiegruppe.
  5. Bekræft personens mailadresse, og tryk på Brug denne mailadresse og derefter Gem.

Fjern en person fra din familiegruppe

Hvis du er familieadministrator, kan du fjerne personer fra din familiegruppe på flere måder.
Der sker følgende, når du fjerner en person fra din familiegruppe
  • Den person, du fjerner fra din familiegruppe:
    • Beholder sin Google-konto og eventuelt indhold på sin enhed, der er købt med familiens betalingsmetode.
    • Kan ikke foretage nye køb med familiens betalingsmetode eller få adgang til nogen af de tjenester, som din familiegruppe deler.
    • Får en mailnotifikation, når vedkommende fjernes.
    • Mister adgang til alt i din familiesamling.
    • Mister adgangen til din delte lagerplads, hvis din familie deler et Google One-medlemskab.
    • Mister adgang til ekstra medlemsfordele og Google-eksperter.
  • Hvis den person, du fjerner:
    • Har foretaget et køb med familiens betalingsmetode, og det allerede behandles: Du debiteres stadig, men du kan anmode om refusion for uønskede køb eller fejlkøb.
    • Har føjet indhold til Familiesamling: Hvis du har konfigureret Google Play Familiesamling, fjernes alt indhold, som personen har tilføjet, og andre familiemedlemmer mister adgang til det pågældende indhold.
    • Er fyldt 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land), og du samt dit barn vælger at administrere barnets konto med Family Link: Barnets Google-konto og eventuelle enheder er ikke længere forældrestyrede, når du fjerner barnet fra familiegruppen.
Fjern en konto, der er underlagt forældrestyring, fra en familiegruppe

Sådan fjerner du en konto, der er underlagt forældrestyring, fra en familiegruppe:

Mobil- eller webbrowser

Fjern en konto, der er underlagt forældrestyring

1. Gå til g.co/YourFamily.
  2. Vælg det barn, du vil fjerne.
  3. Vælg Kontooplysninger og derefter Fjern medlem.
    • Du skal muligvis indtaste din adgangskode.
  4. Vælg Fjern.

Fjern andre familiemedlemmer

1. Gå til g.co/YourFamily.
  2. Vælg det familiemedlem, du vil fjerne.
  3. Vælg Fjern medlem og derefter Fjern.
Play Butik-appen
  1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Familie og derefter Administrer familiemedlemmer.
  4. Tryk på familiemedlemmets navn.
  5. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Fjern medlem og derefter Fjern.
Family Link-appen
Vigtigt! Family Link kan have begrænset tilgængelighed i visse lande. Download Family Link-appen.
  1. Åbn appen Family Link Family Link på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Administrer familie.
  3. Tryk på det familiemedlem, du vil fjerne og derefter Fjern medlem.
Google One-appen
  1. Åbn Google One Google One på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst på skærmen skal du trykke på menuenog derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Administrer familie og derefter Administrer familiegruppe.
  4. Tryk på det familiemedlem, du vil fjerne og derefter Fjern medlem.
Google Assistent-appen
  1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet, eller gå til Indstillinger for Assistent.
  2. Tryk på Dig og derefter Dine personer.
  3. Tryk på det familiemedlem, du vil fjerne.
  4. Deaktiver Familiegruppe.
  5. Tryk på Gem nederst til højre.
  6. Følg vejledningen på skærmen.

Slet din familiegruppe

Hvis du er familieadministrator, kan du slette din familiegruppe på flere måder.
Der sker følgende, når du sletter din familiegruppe
Vigtigt! Når du har slettet en familiegruppe, kan du ikke gendanne den.
  • Alle fra din familiegruppe beholder deres Google-konto og alt indhold på deres enhed, som de har købt med familiens betalingsmetode.
  • Hvis dine familiemedlemmer har foretaget et køb med familiens betalingsmetode, og det allerede behandles, debiteres du stadig, men du kan anmode om refusion for uønskede køb eller fejlkøb.
  • Hvis du har oprettet en Google Play Familiesamling, mister alle i din familiegruppe deres adgang til indhold i Familiesamling, som andre familiemedlemmer har tilføjet.
  • Hvis du har et familieabonnement på f.eks. YouTube Music eller Google One, mister din familie adgang til den pågældende tjeneste.
  • Hvis din familie deler et Google One-medlemskab, mister din familie adgang til den delte lagerplads.
  • Hvis et familiemedlem er fyldt 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land), og du vælger at administrere barnets konto med Family Link, forældrestyres barnets Google-konto og eventuelle enheder ikke længere, når du fjerner barnet fra familiegruppen.
  • Hvis du sletter din familiegruppe, kan du kun oprette eller deltage i en anden familiegruppe én gang i løbet af de næste 12 måneder.
Slet din familiegruppe, hvor et barns konto er underlagt forældrestyring
Før du kan slette en familiegruppe, hvor et barns konto er underlagt forældrestyring, skal du slette barnets Google-konto, hvis barnet er under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land), og du har oprettet Google-kontoen til barnet.
Mobil- eller webbrowser
  1. Gå til g.co/YourFamily.
  2. Vælg menuen Menu og derefter Slet familiegruppe.
Play Butik-appen
  1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Familie og derefter Administrer familiemedlemmer.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Slet familiegruppe og derefter Slet.
Family Link-appen
Vigtigt! Family Link kan have begrænset tilgængelighed i visse lande. Download Family Link-appen.
  1. Åbn appen Family Link Family Link på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Administrer familie.
  3. Vælg Slet familiegruppe i "Slet familiegruppe".
  4. Angiv din adgangskode.
  5. Tryk på Slet.
Google One-appen
  1. Åbn Google One Google One på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst på skærmen skal du trykke på menuenog derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Administrer familieindstillinger og derefter Administrer familiegruppe.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Slet familiegruppe og derefter Slet.