Polítiques de compra, cancel·lació i reembossaments

Renovacions automàtiques

De manera predeterminada, la compra d'emmagatzematge està definida per renovar-se automàticament en finalitzar la subscripció. En qualsevol moment de la teva subscripció, pots fer l'actualització a un pla d'emmagatzematge superior. Rebràs l'actualització al nivell d'emmagatzematge nou immediatament, i se t'aplicarà un càrrec a la targeta de crèdit quan et quedis sense saldo.

Si vas comprar una subscripció d'emmagatzematge amb el pla de preus antic, pots renovar la subscripció fins que decideixis fer l'actualització a un pla superior o fins que la teva informació de pagament caduqui.

Si es produeix un error en dur a terme la renovació automàtica, se t'afegirà un període de gràcia de set dies a la subscripció perquè puguis actualitzar la informació de pagament. Durant aquest període, no perdràs l'accés a cap element del teu Compte de Google ni del teu pla d'emmagatzematge actual.

Si utilitzes Gmail i es produeix un error amb la renovació automàtica, el pla d'emmagatzematge s'ampliarà set dies perquè puguis actualitzar la informació de pagament. Pots fer servir aquests dies addicionals per alliberar espai al teu compte o per adquirir un pla d'emmagatzematge nou.

Si el pla d'emmagatzematge es cancel·la o caduca

Si cancel·les el pla d'emmagatzematge, perdràs l'emmagatzematge addicional del teu compte. Al final del cicle de facturació, és possible que superis la quota.

Si la superes durant dos anys, és possible que se suprimeixi tot el contingut que es comptabilitza com a quota d'emmagatzematge.

Un cop hagis arribat a la quota d'emmagatzematge sense cost econòmic o l'hagis superat:

• Gmail: no pots enviar ni rebre missatges. Els missatges que se t'envien es retornen al remitent.
  • Google Drive:
    • No pots sincronitzar ni penjar fitxers nous.
    • S'aturen les sincronitzacions entre la carpeta de Google Drive de l'ordinador i La meva unitat.
    • No pots crear fitxers a:
      • Documents de Google
      • Fulls de càlcul
      • Presentacions
      • Dibuixos
      • Formularis
      • Jamboard
    • Fins que no redueixis la quantitat d'emmagatzematge utilitzat, ningú no pot editar ni copiar els teus fitxers.
  • Google Fotos: no pots crear còpies de seguretat de fotos ni vídeos. Si vols afegir més fotos i vídeos, pots alliberar espai d'emmagatzematge de Google o bé comprar més emmagatzematge de Google.

Allibera espai d'emmagatzematge

Cancel·lar una subscripció

Pots cancel·lar la subscripció d'emmagatzematge en qualsevol moment.

Cancel·lar un pla d'emmagatzematge de Drive

1. Ves a www.google.com/settings/storage.
  2. Inicia la sessió al Compte de Google per al qual has comprat emmagatzematge.
  3. Al teu pla, fes clic a Cancel·la.
  4. Revisa els canvis a l'emmagatzematge que es duran a terme després de la cancel·lació. Confirma l'acció fent clic a Cancel·la el pla.
  5. Rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la cancel·lació de la subscripció. A l'inici del proper mes del teu pla, passaràs a tenir els nivells d'emmagatzematge inclosos de Google Drive, Google Fotos i Gmail.

Cancel·lar l'emmagatzematge d'una subscripció de Google One

Política de reembossaments

Les compres de plans d'emmagatzematge de Google no són reembossables. La quantitat d'emmagatzematge que has comprat serà teva mentre duri la subscripció, fins i tot si decideixes cancel·lar-la. En alguns països o regions, pots finalitzar la subscripció immediatament i rebre un reembossament parcial.

En el cas de les compres a Play Store, ves a Reembossaments de YouTube Premium i Music Premium.

En el cas de les compres a l'App Store d'Apple, sol·licita un reembossament al servei d'assistència d'Apple.