Brug Google Assistent sammen med Nest-produkter

Google Assistent er en stemmestyret personlig assistent. Du kan bruge den til at give dine Nest-produkter besked om at gøre ting og stille spørgsmål om deres status. Hvis du har en højttaler med indbygget Assistent (f.eks. Nest Audio) eller en smartskærm (f.eks. Nest Hub og Nest Hub Max), kan den også afspille visse notifikationer fra dine Nest-produkter.

Få flere oplysninger om Google Assistent

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvor du kan bruge Google Nest-produkter og Google Assistent, kan du tjekke tilgængeligheden for Google Nest-enheder.

Google Assistent fungerer sammen med følgende Nest-produkter:

• Nest-termostater
  • Nest-kameraer
  • Nest Hello-videodørklokke
  • Nest Secure-alarmsystem
  • Nest × Yale-lås

Bemærk! Når du giver stemmekommandoer, taler du i de fleste tilfælde ikke direkte til dine Nest-produkter. I stedet taler du til en af enhederne, der er anført under trin 1 nedenfor, og Google Assistent videregiver oplysningerne til og fra dine Nest-produkter.

1. Hent Google Assistent

Google Assistent er indbygget i visse produkter og kan føjes til andre. Eksempel:

Du kan også få seneste nyt om andre enheder, der understøtter Google Assistent, på Google Assistent-siden.

2. Knyt dine Nest-produkter til Google Assistent

Besøg Styr smartenheder til hjemmet med Google Assistent, hvis du vil have en detaljeret vejledning i, hvordan du knytter dine Nest-produkter til Google Assistent.Derefter kan du bruge stemmekommandoerne i næste trin sammen med dine Nest-produkter.

Bemærk! Hvis du vil konfigurere Google Assistent på Nest Cam eller Nest Secure, skal din Nest-konto migreres til en Google-konto. Hvis du ikke allerede har migreret din konto, bliver du bedt om at gøre det under konfigurationen af Google Assistent. For at migrere skal du åbne Nest-appen og gå til Indstillinger Migrer til en Google-konto.

3. Eksempler på ting, du kan sige og gøre

Hvis du giver en stemmekommando, skal du starte med at sige "Hey Google" og derefter fortælle Google Assistent, hvad du vil vide eller gøre.

Her er nogle eksempler:

Nest-termostater

• "Hey Google, hvordan er temperaturen indenfor?"
  • "Hey Google, gør det varmere (eller koldere)."
  • "Hey Google, indstil termostaten til [antal] grader."
  • "Hey Google, hæv (eller sænk) temperaturen med [antal] grader."

Læs artiklen Sådan styrer du smartenheder til hjemmet for at se flere ting, du kan sige.

Nest-kameraer

Du kan bede Google Assistent om at afspille dit Nest-kameras livevideo på en skærm. Skærmen skal være en af følgende for at være kompatibel:

Her er nogle af de ting, du kan sige:

• Hey Google, afspil [navn på kameraplacering]-kameraet på [navn på skærm]. Eksempel: "Hey Google, afspil verandakameraet på Chromecast-enheden i stuen."

Tip! Hvis du taler til en Google Nest Hub, kan du bare sige "Hey Google, vis [navn på kameraplacering]", så afspilles videoen på skærmen.

• Hey Google, sluk [navn på skærm].Husk, at denne kommando giver din skærm besked om at stoppe med at vise video fra dit Nest-kamera, men den slukker ikke for kameraet.
  • Hvis du vil se flere ting, du kan sige, kan du gå til Stream dit sikkerhedskamera.

Bemærk! Ved alle "[navn på kameraplacering]" i eksemplerne ovenfor skal du sige navnet eller placeringen, du gav dit kamera, da du konfigurerede det. Du kan finde disse oplysninger ved at åbne Nest-appen, vælge dit kamera og tjekke etiketten øverst i dit videofeed.

I sjældne tilfælde har du måske mere end ét kamera med det samme placeringsnavn såsom "Veranda" plus en unik etiket. Når du åbner Nest-appen og trykker på dit kamera, skal du kigge ovenover videofeedet: Hvis dit kamera har en etiket, vil det stå i parentes såsom "Veranda (baghave)" eller "Veranda (forhave)". Når du taler til Google Assistent, skal du sige både placeringsnavnet og etiketten, f.eks. "Hey Google, vis veranda (baghave)-kameraet på Chromecast-enheden i stuen."

Nest Hello-videodørklokke

Få en underretning, når nogen ringer på din dørklokke

Din højttaler eller smartskærm med indbygget Google Assistent kan give dig besked, når gæster ringer på din dørklokke. Se følgende artikel for at få vejledning til at konfigurere underretninger om gæster:

Sådan får du Nest Hello-meddelelser om besøg på en højttaler eller skærm med indbygget Google Assistent

Vis video på en skærm

Som med alle vores Nest-kameraer kan du bede Google Assistent om at vise video fra din Nest Hello på en kompatibel skærm.Se flere oplysninger og ting, du kan sige, i afsnittet Nest-kameraer ovenfor.

Nest Secure-alarmsystem

Med stemmekommandoer er det nemt at aktivere dit system eller tjekke dets status. Her er nogle af de ting, du kan sige til Google Assistent:

• "Hey Google, indstil Nest Secure til Hjemme og på vagt."
  • "Hey Google, indstil Nest Secure til Ude og på vagt."
  • "Hey Google, annuller sikkerhed."(Dette skal siges inden for et par sekunder efter aktivering af systemet, og kun hvis du aktiverede systemet med en stemmekommando).
  • "Hey Google, hvad er status for min sikkerhed?"

Når du bruger Google Assistent med dit Nest Secure-alarmsystem, skal du huske følgende:

• Du kan ikke deaktivere alarmsystemet ved hjælp af stemmekommandoer.
  • Når du aktiverer via en højttaler med indbygget Assistent (som en Home-højttaler eller -skærm), annoncerer højttaleren, hvor længe du har tilbage, og om der er nogen sikkerhedsproblemer. Nest Guard siger ikke noget.
  • Hvis Nest Secure kræver en adgangskode for at indstille alarmen, kan du ikke aktivere den med en stemmekommando. Krav om adgangskode er ikke en standardindstilling, men du kan have ændret denne indstilling i appen.
  • Du kan ikke skifte fra ét sikkerhedsniveau til et andet med en stemmekommando. Du skal i stedet deaktivere og derefter genaktivere alarmsystemet med det ønskede sikkerhedsniveau.

Nest x Yale-lås

Stemmekommandoer

Her er nogle ting, du kan sige til Google Assistent:

• "Hey Google, er [navn på placering]-døren låst?"
  • "Hey Google, lås [navn på placering]-døren."
  • "Hey Google, sørg for, at [navn på placering]-døren er låst."

Bemærk! Ved alle "[navn på placering]" i eksemplerne ovenfor skal du sige navnet eller placeringen, du gav din lås, da du konfigurerede den. Du kan finde disse oplysninger ved at åbne Nest-appen og kigge efter etiketten under din Nest × Yale-lås.

Når du bruger stemmekommandoer, skal du huske følgende:

• Du kan ikke låse din dør op med stemmekommandoer.Dette er en sikkerhedsforanstaltning, der skal hjælpe med at sikre, at uautoriserede personer ikke kan låse din dør op med stemmen. Tjek følgende for at se en liste over, hvordan du kan låse din dør op:

Sådan låser du Nest × Yale-låsen og låser den op igen
  • Sørg for, at døren er lukket, når du beder Google Assistent om at låse den.Nest × Yale-låsen kan kun dreje rigellåsen. Den lukker ikke døren for dig.

Rutiner i Google Assistent

Nest × Yale-låsen fungerer sammen med rutiner, du har konfigureret til Google Assistent. Du kan f.eks. sige "Hey Google, godnat" og få din lås til automatisk at låse sig selv. Hvis du vil have flere oplysninger om rutiner, kan du få hjælp til dine daglige rutiner.

Fejlfinding

Hvis Google Assistent ikke vågner, når du siger "Hey Google", eller hvis den har problemer med at genkende stemmekommandoer, kan du gå til Hjælp til Google Assistent.