Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Brug Google Assistent sammen med Nest-produkter

Google Assistent er en stemmestyret personlig assistent. Den giver dig mulighed for at bruge stemmekommandoer til at justere din termostat eller få vist dit kamera på din smartskærm. Du kan også stille spørgsmål om dine produkters status. Hvis du har en højttaler med indbygget Assistent (f.eks. Nest Audio) eller en smartskærm (f.eks. Nest Hub og Nest Hub Max), kan den også afspille visse notifikationer fra dine Nest-produkter.

Få flere oplysninger om Google Assistent

Du kan få flere oplysninger om, hvor du kan bruge Google Nest-produkter og Google Assistent, ved at se tilgængeligheden for Google Nest-enheder.

Google Assistent fungerer sammen med følgende Nest-produkter ud over højttalere og skærme:

• Nest-termostater
  • Nest-kameraer
  • Nest Doorbell-enheder
  • Nest × Yale-lås

1. Hent Google Assistent og Google Home-appen

1. Download Google Home-appen på en telefon eller tablet.
  2. (Valgfrit) Hvis du har en iPhone eller iPad, kan du downloade Google Assistent-appen . Du får adgang til Google Assistent via Home-appen, men Assistent-appen giver dig adgang til flere funktioner. Bemærk! Hvis du har en Android-telefon eller -tablet, er Google Assistent allerede indbygget.
  3. Konfigurer din højttaler eller smartskærm, hvis du har en.

2. Knyt dine Nest-produkter til Google Assistent

Kom godt i gang ved at konfigurere Google-enheder i Google Home- eller Nest-appen. Når dit produkt er blevet tilknyttet i Home-appen, kan du bruge stemmekommandoer til at styre det.

Bemærk! Hvis du vil konfigurere Google Assistent på Nest Cam, skal din Nest-konto migreres til en Google-konto. Hvis du ikke allerede har migreret din konto, bliver du bedt om at gøre det under konfigurationen af Google Assistent. Du kan migrere ved at åbne Nest-appen og gå til Settings [Indstillinger] Migrate to a Google Account [Migrer til en Google-konto].

3. Eksempler på ting, du kan sige og gøre

Når du har gennemgået konfigurationstrinene ovenfor, kan du bruge stemmekommandoer til Google Assistent. Start med at sige "Hey Google", og fortæl derefter Google Assistent, hvad du vil vide eller gøre.

Du kan sige kommandoer direkte til Nest Cam IQ Indoor. Hvis du vil bruge kommandoer til andre Nest-produkter, har du 2 muligheder:

• Sig din kommando til en højttaler eller skærm.
  • Åbn Google Assistent på en telefon eller tablet, og sig din kommando.

Her er nogle eksempler:

Nest-termostater

• "Hey Google, hvordan er temperaturen indenfor?"
  • "Hey Google, gør det varmere (eller koldere)."
  • "Hey Google, indstil termostaten til [antal] grader."
  • "Hey Google, hæv (eller sænk) temperaturen med [antal] grader."
  • "Hey Google, indstil termostaten til opvarmning."
  • "Hey Google, skift til varme-/køletilstand på termostaten."

Bemærk! Du kan bruge stemmekommandoer på din højttaler eller skærm til at tilsidesætte en låsetemperatur.

Nest-kameraer

Du kan bede Google Assistent om at afspille dit Nest-kameras livevideo på en skærm. Skærmen skal være en af følgende for at være kompatibel:

Bemærk! Nest Cam-enheder, som du konfigurerer via Home-appen, kan kun streame til Google Nest-skærme.

Her er nogle af de ting, du kan sige:

• Hey Google, afspil [navn på kameraplacering]-kameraet på [navn på skærm]. Eksempel: "Hey Google, afspil verandakameraet på Chromecast-enheden i stuen."

Tip! Hvis du taler til en Nest Hub eller Nest Hub Max, kan du bare sige "Hey Google, vis [navn på kameraplacering]", så afspilles videoen på skærmen.

• Hey Google, sluk [navn på skærm]. Denne kommando giver din skærm besked om at stoppe med at vise video fra dit Nest-kamera, men den slukker ikke dit kamera.
  • Hvis du vil se flere ting, du kan sige, kan du gå til Stream dit sikkerhedskamera.

Bemærk! Sørg for at bruge det navn og den lokation, som vises i den app, hvor du konfigurerede enheden. Sådan finder du disse oplysninger:

• Nest-appen: Åbn appen, vælg dit kamera, og tjek etiketten øverst i dit videofeed.
  • Home-appen: Åbn Home-appen. Tryk på Favoritter eller Enheder . Du kan se ikonet for dit kamera i det tildelte rum, hvor navnet er angivet.

Hvis du bruger Nest-appen, kan du i sjældne tilfælde have mere end ét kamera med det samme placeringsnavn, f.eks. "Veranda" plus en unik etiket. Når du åbner Nest-appen og trykker på dit kamera, skal du kigge ovenover videofeedet: Hvis dit kamera har en etiket, vil den stå i parentes, f.eks. "Veranda (baghave)" eller "Veranda (forhave)". Når du taler til Google Assistent, skal du sige både placeringsnavnet og etiketten, f.eks. "Hey Google, vis veranda (baghave)-kameraet på Chromecast-enheden i stuen."

Nest Doorbell-enheder

Få en underretning, når nogen ringer på din dørklokke

Din højttaler eller smartskærm med indbygget Google Assistent kan give dig besked, når nogen ringer på din dørklokke.

Se, hvordan du får Nest Doorbell-meddelelser om besøg på en højttaler eller skærm med indbygget Google Assistent

Vis video på en skærm

Som med alle vores Nest-kameraer kan du bede Google Assistent om at vise video fra din Nest Doorbell på en kompatibel skærm. Se flere oplysninger og ting, du kan sige, i afsnittet Nest-kameraer ovenfor.

Inkluder din dørklokke i en Assistent-rutine

Du kan konfigurere rutinerne Hjemme og Ikke hjemme, der giver Google Assistent mulighed for at tænde eller slukke dørklokkens kamera automatisk. Du kan f.eks. indstille dit kamera til at tænde, når alle er taget hjemmefra, eller slukke på et planlagt tidspunkt om morgenen.

Nest x Yale-lås

Stemmekommandoer

Her er nogle ting, du kan sige til Google Assistent:

• "Hey Google, er [navn på lokation]-døren låst?"
  • "Hey Google, lås [navn på lokation]-døren."
  • "Hey Google, sørg for, at [navn på lokation]-døren er låst."

Bemærk! Sørg for at sige navnet eller lokationen, du gav din lås, da du konfigurerede den. Du kan finde disse oplysninger ved at åbne Nest-appen og kigge efter etiketten under din Nest × Yale-lås.

Når du bruger stemmekommandoer, skal du huske følgende:

• Du kan ikke låse din dør op med stemmekommandoer. Dette er en sikkerhedsforanstaltning, der skal hjælpe med at sikre, at uautoriserede personer ikke kan låse din dør op med stemmen.
    Se, hvordan du låser Nest × Yale-låsen og låser den op igen.
  • Sørg for, at døren er lukket, når du beder Google Assistent om at låse den. Nest × Yale-låsen kan kun dreje rigellåsen. Den lukker ikke døren for dig.

Rutiner i Google Assistent

Nest × Yale-låsen fungerer sammen med rutiner, du har konfigureret til Google Assistent. Du kan f.eks. sige "Hey Google, godnat" og få din lås til automatisk at låse sig selv.

Se, hvordan du konfigurerer og administrerer rutiner

Fejlfinding af Google Assistent

Du kan få hjælp til problemer med Google Assistent på din højttaler eller skærm:

Du kan få hjælp til problemer med Google Assistent på din telefon eller tablet: