To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-notifikationer fungerer ikke

Hvis du ikke får underretninger fra Nest, skal du tjekke, at dine enheder er online, at du har konfigureret notifikationer i Nest-appen og Home-appen, og at din telefon ikke er indstillet til at blokere notifikationer fra Nest-appen. Tjek også, at dine Nest-mails ikke er i spammappen.

Tjek det grundlæggende

Hvis en Nest-tjeneste er gået ned, eller et produkt er offline, kan det påvirke alle de notifikationer, du normalt får. Det er en god idé hurtigt at sikre, at dette ikke er årsagen til problemet, før du begynder en mere avanceret fejlfinding.

Tjek, om Nest-tjenesten er gået ned

Tjek status for Nest-tjenesten. Tjenesteudfald er sjældne, men det er altid en god idé at sikre, at tjenesten kører som normalt, før du går i gang med en mere detaljeret fejlfinding.

Tjek status for Nest-tjenesten

Bemærk! Der kan være en forsinkelse i opdateringerne om status for tjenesten.

Tjek, at dine Nest-enheder er online

Nest-enhederne kan ikke sende mails eller underretninger til dig, hvis de er offline.

• Home-appen: Tryk på ikonet for din Nest-enhed for at tjekke dens status.
  • Nest-appen: Tjek, om din Nest-enhed er offline på startskærmen.

Fejlfinding af Wi-Fi- og forbindelsesproblemer

Tjek dine standardindstillinger (kun Home-appen)

Indstillingerne i Home-appen er som standard deaktiveret. Du kan altid slå notifikationer til eller fra.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Notifikationer.
    • Der vises et banner øverst på skærmen, hvis push-notifikationer ikke er slået til i indstillingerne på din telefon. Du kan slå push-notifikationer til i indstillingerne på telefonen ved at trykke på linket i banneret og følge vejledningen.
  3. Vælg Generelle notifikationer.
  4. Slå notifikationer til eller fra.
    • Der vises et banner øverst på skærmen, hvis du slår kritiske underretninger til, men de ikke er slået til i indstillingerne på din telefon. Du kan aktivere kritiske underretninger i indstillingerne på din telefon ved at trykke på linket i banneret og følge vejledningen.

Sørg for, at du er logget ind i appen

Du skal være logget ind i appen for at få notifikationer.

Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen
  2. Hvis din konto vises øverst til højre, og dine Nest-enheder vises på startskærmen, er du logget ind.
  3. Hvis du ikke er logget ind, får du vist velkomstsiden. Tryk på Kom godt i gang, og bekræft, hvilken konto du vil bruge, eller log ind med en anden konto.

Nest-appen

1. Åbn Nest-appen Nest app.
  2. Hvis dine Nest-enheder vises på appens startskærm, er du logget ind.
  3. Hvis appen beder dig om at logge ind, skal du angive din mailadresse og din adgangskode for at modtage notifikationer igen.

Sørg for, at du er logget ind på den rigtige konto i appen

Du kan kun være logget ind på én konto i Nest-appen ad gangen, og du får kun push-notifikationer for de hjem, der er tilknyttet den konto, du er logget ind med. Hvis du har mere end én konto, eller hvis du har givet en ven mulighed for logge ind på sin konto på din telefon eller tablet, kan du være logget ind på den forkerte konto.

Home-appen

Skift hjem

Hvis du har flere hjem under én konto, skal du trykke på hjemmets navn øverst på skærmen og vælge det hjem, du vil skifte til.

Skift konto

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen
  2. Tryk på din konto.
  3. Vælg den konto, du vil skifte til, eller tryk på Tilføj en anden konto for at logge ind på en ny konto.

Nest-appen

1. Åbn Nest-appen Nest app. Hvis Nest-enhederne og navnet på hjemmet i appen ikke stemmer overens med dit hjem eller et andet Nest-hjem, du er blevet inviteret til, skal du muligvis logge ud og logge ind igen.
  2. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger på startskærmen i Nest-appen.
  3. Vælg Account [Konto].
  4. På kontoskærmen kan du se billedet af den person, som er logget ind lige nu. Hvis billedet ikke matcher den person, du ønsker, skal du logge ud.
  5. Du kan logge ud ved at vælge Sign out [Log ud] nederst på kontoskærmen. Du kan derefter logge ind med din egen mailadresse og adgangskode.

Find og løs problemer med indstillinger i appen

Hvis dine enheder er online, og Nest-tjenesten ikke er gået ned, skal du tjekke, at den notifikation, du leder efter, er aktiveret i indstillingerne for Nest-appen. Hvis du ikke får kameranotifikationer, er der flere indstillinger, du kan tjekke.

Tjek enhedens indstillinger for notifikationer

Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger ,
  3. Åbn Notifikationer .
  4. Tryk på den type notifikation, du vil opdatere, og tryk derefter på kontakten for at opdatere dine præferencer.

Nest-appen

Sørg for, at notifikationer og mails er indstillet korrekt for alle dine enheder.

1. På startskærmen skal du trykke på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger og så Notifications [Notifikationer].
  2. Vælg det produkt, du vil ændre notifikationer for.

Få oplysninger om notifikationer, og se, hvordan du ændrer indstillinger

Hvis du har et Nest-kamera

Nest-kameraets notifikationer er lidt anderledes. Da vi ikke vil bombardere dig med underretninger, får du muligvis færre, end du forventer, hvis dit kamera er rettet mod et sted med meget aktivitet.

Sådan fungerer kameranotifikationer

Nest bruger avancerede algoritmer, så du får mere relevante underretninger. Dit kamera kan f.eks. give dig besked, når det registrerer bevægelse, men det sender ikke særskilte underretninger for gentagne bevægelser ved hektisk aktivitet. Du kan få flere oplysninger i følgende artikler:

Sådan registrerer Nest-kameraer lyd og bevægelse
Tips til at få mest muligt ud af Activity Alerts fra dit Nest-kamera

Tjek, om dit kamera markerer aktivitet i Sightline i Nest-appen, når det burde. Hvis det er tilfældet, men du ikke modtager de forventede underretninger, kan du tjekke de kameraspecifikke indstillinger for notifikationer nedenfor.

Tjek kameraspecifikke indstillinger for notifikationer

Gå til kameraets indstillinger ikon for Nest-indstillinger og så Notifications [Notifikationer], og prøv følgende:

• Under "When to send" [Hvornår notifikationerne skal sendes] skal du tjekke, om du har angivet indstillingen for modtagelse af notifikationer til Always [Altid] eller No one’s home [Ingen er hjemme]. Hvis du har valgt No one’s home [Ingen er hjemme], får du ikke kameranotifikationer, hvis Home/Away Assist mener, at der er nogen hjemme.
  • Du kan aktivere og deaktivere forskellige typer underretninger under "Activity" [Aktivitet]. De viste valgmuligheder afhænger af, hvilket kamera du har, og om du har tilføjet et Nest Aware-abonnement. Du kan aktivere alle indstillingerne i denne sektion eller deaktivere dem, du ikke ønsker.
  • Hvis du har flere Nest-kameraer i dit hjem, kan du vælge forskellige indstillinger for hvert kamera. Du skal derfor sørge for at tjekke indstillingerne for hvert kamera i appen.
  • Hvis du har aktiveret deling af adgang til dit Nest-hjem via Family Accounts, kan alle brugere vælge sine egne indstillinger for notifikationer. Når du ændrer dine indstillinger, gælder det derfor kun for dig.
  • I Home-appen kan du tilpasse den type notifikationer, du modtager. Få flere oplysninger om Feed i Home-appen

Du kan få flere oplysninger om hver enkelt indstilling, der er nævnt ovenfor, i følgende artikel:

Få oplysninger om kameraunderretninger, og se, hvordan du ændrer indstillingerne

Find og ret problemer med telefonens forbindelse og indstillinger

Hvis dine indstillinger ser rigtige ud i Nest-appen, kan der være andre årsager til problemet.

Tjek din telefons Wi-Fi- og mobilforbindelse

Sørg for, at enheden ikke er i flytilstand, og at den har en god mobil- og Wi-Fi-forbindelse. Svage signaler, især i afsidesliggende områder, kan forsinke notifikationer og mails. Det betyder, at du muligvis ikke får en notifikation med det samme, hvis din telefon kun har én bjælke. Du kan også prøve at genstarte enheden. Når du genstarter enheden, nulstilles mobil- og Wi-Fi-forbindelserne, og det kan muligvis løse problemet.

Tjek, at notifikationer ikke er blokeret i din telefons eller tablets indstillinger

Sørg for, at indstillingerne på din telefon eller tablet ikke blokerer notifikationer fra Nest-appen. Linkene nedenfor fører til Apples og Googles supportwebsites.

Indstillinger for notifikationer i Android
Indstillinger for notifikationer i iOS

Bemærk! Hvis din Android-enhed kører en ældre eller tilpasset version af Android OS, kan fremgangsmåden være anderledes.

Prøv en anden telefon eller tablet

Hvis du stadig ikke får nogen notifikationer, kan du tjekke, om du kan modtage dem på en vens eller et familiemedlems telefon eller tablet. Bed om lov til at installere Nest-appen på vedkommendes enhed, og log ind på din konto for at se, om du kan modtage notifikationer der. Husk at logge ud af din konto i Nest-appen på enheden, når du er færdig.

Find og løs problemer med mailnotifikationer

Mailnotifikationer fungerer anderledes end push-notifikationer. Så længe du har valgt at modtage mailnotifikationer om din enhed, modtager du dem, selvom du ikke er logget ind i Nest-appen.

Tjek, at mailnotifikationer er aktiveret i indstillingerne på din enhed

Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen
  2. Tryk på Indstillinger og så Notifikationer
  3. Åbn Mailnotifikationer, og tryk på kontakten for at aktivere notifikationer.

Nest-appen

1. På startskærmen skal du trykke på Settings [Indstillinger]  ikon for Nest-indstillinger og så Notifications [Notifikationer].
  2. Vælg den enhed eller det program, du vil ændre notifikationer for.
  3. Hvis du finder en valgmulighed for mailnotifikationer, skal du sørge for, at mailnotifikationer er aktiveret. Bemærk! Det er ikke alle Nest-enheder, der sender mailnotifikationer eller giver dig mulighed for at ændre indstillingen.

Sådan konfigurerer du notifikationer for dine Nest-enheder

Vigtigt! Der er nogle vigtige hændelser, din Nest-enhed altid sender notifikationer om. Det kan f.eks. være, når din Nest-termostat aktiverer systemet, fordi dit hjem har nået en sikker temperatur. Det er ikke muligt at aktivere eller deaktivere disse vigtige notifikationer i Nest-appen.

Tjek, at mails fra Nest ikke markeres som spam

Tjek din spammappe. Hvis din mailtjeneste er indstillet til at markere alle meddelelser fra ukendte mailadresser som spam, skal du muligvis føje mailadressen notifications@nest.com til dine kontakter eller din adressebog. Se dokumentationen for din mailtjeneste for at få specifikke oplysninger om, hvordan den filtrerer mails, og hvordan du tilføjer en ny kontakt.

Nogle mailtjenester kan automatisk blokere mails, der kommer fra domæner, de ikke har hvidlistet, så disse mails ikke engang havner i din spammappe. I sådanne tilfælde hjælper det sandsynligvis ikke at føje notifications@nest.com til din adressebog. Det kan være nødvendigt at føje vores mailadresse til en særskilt tilladelsesliste eller godkendt liste over afsendere. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør det, kan du kontakte mailudbyderens supportteam eller administrator for at få hjælp.

Hvis du stadig har problemer med at modtage mailnotifikationer fra Nest, kan du prøve en anden mailadresse fra en anden mailtjeneste. Du kan ændre din mailadresse ved at logge ind på din konto i Nest-appen og følge denne vejledning:

1. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger på startskærmen i Nest-appen.
  2. Vælg Account [Konto] og så Manage account [Administrer konto].
  3. Tryk på Account Security [Kontosikkerhed].
  4. Vælg Email Address [Mailadresse].
  5. Angiv den nye mailadresse og din nuværende adgangskode.

Vigtigt! Når du ændrer din mailadresse, ændres den mailadresse, du bruger til at logge ind med i Nest-appen.

Hvis den nye mailadresse ikke fungerer, kan du skifte tilbage til den oprindelige mailadresse. Det kan muligvis løse problemet at indtaste den oprindelige adresse igen, hvis du har tastet forkert.

Sådan ændrer du den mailadresse, der er knyttet til din konto i Nest-appen