Nest-kameroiden ja Nest Hellon virtavaatimukset

Nest-kamerat on liitettävä pistorasiaan pakkauksessa tulleella johdolla ja laturilla.  Nest Hello ‑ovikello yhdistetään suoraan ovikellon pienjännitejohtimiin tai sen kanssa voidaan käyttää vaihtoehtoista sisävirtalähdettä (saatavilla vain Yhdysvalloissa).

Koska Nest-kamerat ja Hello eivät käytä akkuja tai paristoja, ne voivat jatkuvasti striimata videota eivätkä käynnisty vain havaitessaan liikettä. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia paristojen vaihtamisesta tai siitä, että menettäisit videosyötteen niiden loppuessa.

Virrankäyttö ja virtavaatimukset

Nest-kamerat ja Hello käyttävät päivän aikana vähän tehoa videoiden striimaamiseen tai ilmoitusten lähettämiseen. Pimeässä kameran LED-pimeänäkö tarvitsee hieman enemmän tehoa valaistakseen koko näkymän tasaisesti. Kameran virrankäyttö on korkeimmillaankin vain 7–9 W, joten voit pitää sen liitettynä eikä sinun tarvitse huolehtia liiallisesta virrankulutuksesta.

• Nest-kamerat voidaan liittää peruspistorasiaan virtalähteellä, jonka tulo on 100–240 V AC, 50/60 Hz ja lähtö on 5–15 V DC riippuen kameran mallista. Kameran virtajohdon pitäisi olla niin pitkä, että voit asettaa sen haluamallesi paikalle.

Lisätietoja Nest-kameroiden mukana tulevista johdoista >

• Nest Hellossa on sisäinen akku, jota ei ole muissa Nest-kameroissa. Hello toimii kodin sähköverkossa ja käyttää pienjännitejohtimia, joiden virta on 14–30 V AC Pohjois-Amerikassa ja 10,8–30 V AC Euroopassa. Katso artikkelistamme, miten tarkistat ovikellojärjestelmäsi yhteensopivuuden Hellon kanssa.  Hello toimii myös sisävirtalähteellä (vain Yhdysvallat), joka on liitetty tavalliseen seinäpistorasiaan.

Lisätietoja kameran jännitteestä ja virtalähteestä löytyy seuraavasta artikkelista.

Nest-kameran tekniset tiedot >

Älä käytä ulkoista lisäakkua

Emme suosittele tai tue USB-johdolla yhdistetyn akun (esim. lisäakku tai varavirtalähde, jolla puhelinta tai tablettia ladataan kodin ulkopuolella) käyttämistä Nest-kameran kanssa. Nämä akut voivat olla epävakaita ja niiden varaus tyhjenee aikanaan.

Jos olet huolissasi kodin sähkökatkoista, liitettävä katkoton teholähdejärjestelmä (UPS) voi väliaikaisesti antaa virtaa sähkökatkon aikana. Pidä mielessä, että Nest-kamerat striimaavat videota pilveen, joten kameran, modeemin ja reitittimen pitää olla yhdistettynä virtalähteisiinsä ilman katkoksia.

Käytä vain sitä johtoa ja virtalähdettä, jotka tulivat Nest-kameran mukana

Lukuun ottamatta sisävirtalähdettä (vain Yhdysvallat), joka on suunniteltu nimenomaan Nest Hellota varten, kolmannen osapuolen johtoja ja latureita ei suositella tai tueta. Jos laturi tai USB-johto katoaa, ota yhteyttä Nest-tukeen ja pyydä korvaavaa laturia tai USB-johtoa.

Mitä tapahtuu, jos kamerasta katkeaa virta tai se irrotetaan pistokkeesta

Saat ilmoituksen ja sähköpostin, jos kamerasi on ilman virtaa yli 10 minuuttia. Sähköpostissa on tilannekuva viimeisestä kameran kuvaamasta näkymästä.

Ilman virtaa kamera ei voi lähettää lisää Activity Alert ‑ilmoituksia tai striimata videota pilveen. Mutta jos sinulla on Nest Aware ‑tilaus, voit katsoa videohistoriaa siihen hetkeen asti, jolloin kamerasta katkesi virta.

Kun virta on palautettu, kamera muodostaa yhteyden automaattisesti ja alkaa taas striimata sekä lähettää ilmoituksia.