To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Opret forbindelse mellem Nest-produkter og et skjult Wi-Fi-netværk

Hvis du vil forbinde Nest-produkter som f.eks. Nest-termostater, -kameraer, -dørklokker og -sikkerhedssystemer til dit Wi-Fi-netværk, når netværkets navn er skjult, skal du indtaste navnet manuelt i den app, du bruger til at konfigurere enheden (Nest-appen eller Home-appen). Du skal også kende adgangskoden til netværket og sikkerhedstypen (WEP, WPA eller WPA2). Du finder dem ved at tjekke din routers indstillinger. Se specifikke oplysninger i brugervejledningen til din router.

Før du går i gang

• Hvis dit Nest-produkt ikke opretter forbindelse første gang, skal du huske på, at der er forskel på store og små bogstaver i navne og adgangskoder til Wi-Fi-netværk. Tjek netværksnavnet, adgangskoden og sikkerhedstypen, og angiv derefter oplysningerne igen.
  • Du kan gøre det skjulte netværksnavn midlertidigt synligt, hvis du hurtigt vil tilslutte flere enheder. Se, hvordan du gør, i brugervejledningen til routeren.
  • Fremgangsmåden kan variere fra produkt til produkt og afhænge af, hvilken app du bruger (Nest eller Google Home), så vælg dit produkt nedenfor.

Nest-kameraer og -dørklokker

Home-appen

Opret forbindelse til et skjult netværk under konfigurationen

1. Følg konfigurationsvejledningen for at knytte dit Google Nest-kamera eller din Google Nest-dørklokke til appen.
  2. Når du kommer til skærmen for valg af Wi-Fi-netværk, skal du vælge Other Wi-Fi network [Andet Wi-Fi-netværk] nederst på listen over netværk. Du er muligvis nødt til at rulle ned for at finde denne valgmulighed.
  3. Angiv navnet, adgangskoden og sikkerhedstypen (WEP, WPA eller WPA2) for dit skjulte netværk.

Opret forbindelse til et skjult netværk efter konfigurationen

Hvis dit kamera eller din dørklokke har forbindelse til et eksisterende Wi-Fi-netværk, men du gerne vil oprette forbindelse til et nyt netværk, kan du følge vejledningen nedenfor:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Fjern enhed.
  5. Du sendes nu tilbage til startskærmen i Home-appen.
    Bemærk! Når du vælger at fjerne parringen af din enhed, slettes hele din videohistorik.
  6. Følg konfigurationsvejledningen i appen. På skærmen til konfiguration af Wi-Fi skal du vælge Andet Wi-Fi-netværk. Du er muligvis nødt til at rulle ned for at finde denne valgmulighed.
  7. Angiv navnet, adgangskoden og sikkerhedstypen (WEP, WPA eller WPA2) for dit skjulte netværk.

Nest-appen

Opret forbindelse til et skjult netværk under konfigurationen

1. Følg vejledningen for at knytte dit Google Nest-kamera eller din Google Nest-dørklokke til appen.
  2. Når du kommer til skærmen for valg af Wi-Fi-netværk, skal du vælge Other Wi-Fi network [Andet Wi-Fi-netværk] nederst på listen over netværk. Du er muligvis nødt til at rulle ned for at finde denne valgmulighed.
  3. Angiv navnet på dit skjulte Wi-Fi-netværk.
  4. Vælg sikkerheden for dit Wi-Fi-netværk: WEP, WPA eller WPA2, og angiv derefter din adgangskode.

Opret forbindelse til et skjult netværk efter konfigurationen

Hvis du vil skifte fra dit nuværende Wi-Fi-netværk til et skjult netværk, eller hvis du for nylig har ændret indstillingerne for dit skjulte netværk, skal du opdatere Wi-Fi-oplysningerne i Nest-appen.

1. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger på startskærmen i Nest-appen.
  2. Tryk på Home info [Oplysninger om hjemmet].
  3. Vælg Home Wi-Fi help [Hjælp til Wi-Fi i hjemmet].
  4. Vælg det kamera eller den dørklokke, du vil opdatere.
  5. Tryk på Start.
  6. Scan QR-koden på dit kamera eller din dørklokke for at fortsætte.
  7. Nederst på listen over netværk skal du vælge Other Wi-Fi network [Andet Wi-Fi-netværk]. Du er muligvis nødt til at rulle ned for at finde denne valgmulighed.
  8. Angiv navnet, adgangskoden og sikkerhedstypen (WEP, WPA eller WPA2) for dit skjulte netværk.
  9. Tryk på Next [Næste].
  10. Vælg Done [Udfør], når dit kamera eller din dørklokke er tilsluttet.

Nest-termostat

Vejledningen afhænger af din termostatmodel.

Vælg den termostat, du har:

Nest Thermostat

Nest Thermostat 3/4ths view

Nest Thermostat E

Nest Learning Thermostat

Nest thermostat e heating

Sådan finder du ud af, hvilken termostat du har

Bemærk! Hvis du ikke kender navnet, adgangskoden eller sikkerhedstypen for dit netværk, skal du logge ind på administratorsiden for din Wi-Fi-router via en webbrowser for at tjekke det. Tjek brugervejledningen til routeren for at få specifikke oplysninger.

Nest Thermostat

Opret forbindelse til et skjult netværk under konfigurationen

1. Følg vejledningen for at installere din Nest-termostat og konfigurere den i appen.
  2. Vælg Other Wi-Fi network [Andet Wi-Fi-netværk], når du kommer til trinnet Connect to Wi-Fi [Opret forbindelse til Wi-Fi]. Angiv derefter navnet og adgangskoden for det skjulte netværk manuelt.

Opret forbindelse til et skjult netværk efter konfigurationen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder
  3. Vælg din termostat.
  4. Tryk på Settings [Indstillinger] Device information [Enhedsoplysninger] Wi-Fi.
  5. Du kan oprette forbindelse til et skjult netværk ved at vælge Other Wi-Fi network [Andet Wi-Fi-netværk]. Du kan angive netværksnavnet, adgangskoden og sikkerhedstypen manuelt.

Nest Thermostat E eller Nest Learning Thermostat

Opret forbindelse til et skjult netværk under konfigurationen

Når du konfigurerer din Google Nest-termostat, kan du blive bedt om at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk. Når du vælger at oprette forbindelse, vises en liste over trådløse netværk i nærheden på termostaten.

1. Følg vejledningen for at installere din Nest-termostat.
  2. Når den er installeret, tændt og du går i gang med konfigurationen, skal du vælge Type Network Name [Angiv netværksnavn], når du når til trinnet med Wi-Fi-forbindelse. Du skal muligvis rulle ned på listen over Wi-Fi-netværk for at finde denne valgmulighed.
  3. Drej termostatens ring for at fremhæve et bogstav, et tal eller et symbol, og tryk for at vælge at angive navnet på dit Wi-Fi-netværk.
    • Tryk på Shift [Skift] for at skifte mellem store og små bogstaver. Tryk på 123 for at skifte til tal, symboler og accenter. Tryk på ABC for at skifte tilbage til bogstaver.
    • Hvis du ved en fejl kommer til at vælge et tegn, kan du bruge tasten Backspace Tilbage til at slette det sidste tegn, du har angivet.
    • Hvis du vil gå tilbage og vælge et andet netværk, skal du vælge Back [Tilbage] app back arrow icon.
  4. Når du har angivet dit netværksnavn, skal du vælge fluebenet thermostat done icon.
  5. Angiv adgangskoden til Wi-Fi-netværket.

Opret forbindelse til et skjult netværk efter konfigurationen

Hvis du vil skifte fra dit nuværende Wi-Fi-netværk til et skjult netværk, skal du fjerne de aktuelle Wi-Fi-oplysninger på din termostat:

1. Tryk på termostatens ring.
  2. Vælg Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger.
  3. Vælg Reset [Nulstil].
  4. Vælg Network [Netværk].
  5. Vælg Reset [Nulstil] for at bekræfte.
  6. Følg nedenstående vejledning for at oprette forbindelse til det skjulte netværk.

Hvis du ikke har oprettet forbindelse til et Wi-Fi-netværk fra din termostat under konfigurationen, eller hvis du har fjernet din termostats Wi-Fi-oplysninger, kan du bruge termostaten til at oprette forbindelse til et skjult netværk.

1. Tryk på termostatens ring for at åbne Quick View-menuen.
  2. Vælg Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger.
  3. Vælg Network [Netværk].
  4. Vælg Type Network Name [Angiv netværksnavn]. Du skal muligvis dreje ringen forbi listen over Wi-Fi-netværk i nærheden for at finde denne valgmulighed.
  5. Drej på ringen for at fremhæve et bogstav, et tal eller et symbol, og tryk for at vælge at angive navnet på dit Wi-Fi-netværk.
    • Tryk på Shift [Skift] for at skifte mellem store og små bogstaver. Tryk på 123 for at skifte til tal, symboler og accenter. Tryk på ABC for at skifte tilbage til bogstaver.
    • Hvis du ved en fejl kommer til at vælge et tegn, kan du bruge tasten Backspace Tilbage til at slette det sidste tegn, du har angivet.
    • Hvis du vil gå tilbage og vælge et andet netværk, skal du vælge Back [Tilbage] app back arrow icon.
  6. Når du har angivet dit netværksnavn, skal du vælge fluebenet thermostat done icon.
  7. Angiv adgangskoden til dit Wi-Fi-netværk.

Nest Protect

Bemærk! Hvis du ikke kender navnet, adgangskoden eller sikkerhedstypen for dit netværk, skal du logge ind på administratorsiden for din Wi-Fi-router via en webbrowser for at tjekke det. Tjek brugervejledningen til routeren for at få specifikke oplysninger.

Opret forbindelse til et skjult netværk under konfigurationen

1. Følg vejledningen for at konfigurere Google Nest Protect med Nest-appen.
  2. Når du kommer til trinnet med valg af Wi-Fi, skal du vælge Other network [Andet netværk] under listen over navne på Wi-Fi-netværk. Du er muligvis nødt til at rulle ned for at finde denne valgmulighed.
  3. Angiv navnet på dit Wi-Fi-netværk.
  4. Vælg den type sikkerhed, som dit Wi-Fi-netværk bruger: WEP, WPA eller WPA2.
  5. Angiv adgangskoden til dit Wi-Fi-netværk.

Opret forbindelse til et skjult netværk efter konfigurationen

Hvis du vil skifte fra dit nuværende Wi-Fi-netværk til et skjult netværk, eller hvis du for nylig har ændret indstillingerne for dit skjulte netværk, skal du opdatere Wi-Fi-oplysningerne i Nest-appen.

Nest Protect (2. generation)

1. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger på startskærmen i Nest-appen.
  2. Tryk på Home info [Oplysninger om hjemmet].
  3. Vælg Home Wi-Fi help [Hjælp til Wi-Fi i hjemmet].
  4. Vælg den Protect, du vil opdatere.
  5. Tryk på Start og så Next [Næste].
  6. Vælg Other network [Andet netværk] under listen over navne på Wi-Fi-netværk. Du er muligvis nødt til at rulle ned for at finde denne valgmulighed.
  7. Angiv navnet, adgangskoden og sikkerhedstypen (WEP, WPA eller WPA2) for det skjulte netværk.
  8. Tryk på Next [Næste].
  9. Vælg Done [Udfør], når din Nest Protect er tilsluttet.

Nest Protect (1. generation)

1. Fjern Nest Protect fra din konto i Nest-appen.
  2. Konfigurer din Protect i Nest-appen igen.
  3. Gendan fabriksindstillingerne på Nest Protect.
  4. Følg ovenstående vejledning for at oprette forbindelse fra din Nest Protect til et skjult netværk under konfigurationen.

Bemærk! Hvis du går til Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger og så Home info [Oplysninger om hjemmet] og så Home Wi-Fi help [Hjælp til Wi-Fi i hjemmet] og derefter vælger din Nest Protect (1. generation), bliver du også bedt om at fjerne din Protect fra appen og konfigurere den i appen igen.

Nest Connect og Nest x Yale-låsen

Vigtigt! Google Nest × Yale-låsen opretter ikke forbindelse direkte til Wi-Fi. Den opretter forbindelse til internettet med Nest Connect, der fungerer som broforbindelse mellem låsen og dit Wi-Fi-netværk.

Bemærk! Hvis du ikke kender navnet, adgangskoden eller sikkerhedstypen for dit netværk, skal du logge ind på administratorsiden for din Wi-Fi-router via en webbrowser for at tjekke det. Tjek brugervejledningen til routeren for at få specifikke oplysninger.

Opret forbindelse til et skjult netværk under konfigurationen

1. Følg vejledningen for at konfigurere Nest × Yale-låsen eller Nest Connect i appen.
    Vigtigt! Du skal have en Nest Connect i Nest-appen for at konfigurere Nest × Yale-låsen og slutte den til dit Wi-Fi-netværk.

2. Når du kommer til skærmen til valg af Wi-Fi, skal du vælge Other network [Andet netværk] nederst på listen over netværk. Du er muligvis nødt til at rulle ned for at finde denne valgmulighed.

3. Angiv navnet på dit Wi-Fi-netværk.

4. Vælg den type sikkerhed, som dit Wi-Fi-netværk bruger: WEP, WPA eller WPA2.

5. Angiv adgangskoden til dit Wi-Fi-netværk.

Opret forbindelse til et skjult netværk efter konfigurationen

Hvis du vil skifte fra dit nuværende Wi-Fi-netværk til et skjult netværk, eller hvis du for nylig har ændret indstillingerne for dit skjulte netværk, skal du opdatere Wi-Fi-oplysningerne i Nest-appen.

Bemærk! Sørg for, at din telefon er i nærheden af din Connect eller Guard, og at den har forbindelse til Wi-Fi.

1. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger på startskærmen i Nest-appen.
  2. Tryk på Home info [Oplysninger om hjemmet].
  3. Vælg Home Wi-Fi help [Hjælp til Wi-Fi i hjemmet].
  4. Vælg den Connect eller Guard, du vil opdatere.
  5. Tryk på Start.
  6. Vælg Next [Næste].
  7. Vælg Other network [Andet netværk] nederst på listen over netværk. Du er muligvis nødt til at rulle ned for at finde denne valgmulighed.
  8. Angiv navnet, adgangskoden og sikkerhedstypen (WEP, WPA eller WPA2) for det skjulte netværk.
  9. Tryk på Next [Næste].
  10. Vælg Done [Udfør], når din Connect eller Guard er tilsluttet.