Varsel

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Sjekk kompatibiliteten med Nest-ringeklokken

Google Nest-ringeklokker kan erstatte den eksisterende ringeklokken i hjemmet ditt. Noen ringeklokkesystemer er imidlertid inkompatible eller kan ikke levere nok strøm. Så hvis du har tenkt å koble en Nest-ringeklokke til ledningene til ringeklokken du har nå, bør du først sjekke at ringeklokkesystemet kommer til å fungere.

Krav til spenning og strøm for Nest-ringeklokker

Nest Doorbell (med batteri) kan gå bare på batteri, eller den kan kobles til ledningene til ringeklokken du har nå, slik at den lades kontinuerlig. Den kan altså brukes i hjemmet ditt selv om systemet ditt ikke er kompatibelt.

Nest Doorbell (med ledning) må være koblet til ringeklokkesystemet i hjemmet ditt. Hvis den ikke er kompatibel, kan du enten kontakte en lokal fagperson for å få oppgradert systemet ditt, eller montere ringeklokken med innendørs strømadapter.

Tabellen nedenfor sammenligner spenningen og effekten som kreves for at Nest-ringeklokker skal fungere sammen med ringeklokkesystemet i hjemmet ditt.

Nest Doorbell (med batteri) Nest Doorbell (med ledning)
Spenning 8–24 V vekselstrøm

16–24 V vekselstrøm (Nord-Amerika)
12–24 V vekselstrøm (Globalt)

Strøm 10–40 VA

10–40 VA (Nord-Amerika)
8–40 VA (Globalt)

Frekvens 50–60 Hz 50–60 Hz

Tips for boliger uten ringeklokke eller kompliserte ringeklokkesystemer

Hvis hjemmet ditt ikke har ringeklokke

Hvis hjemmet ditt ikke har noe ringeklokkesystem allerede, finnes det noen alternativer:

Hvis du har interkom, portkontroll eller en annen integrert enhet

Noen ringeklokkesystemer har innebygd interkom, portkontroll eller ringeklokke som er langt fra hjemmet (for eksempel en ytre port). Disse systemene fungerer vanligvis ikke med Nest Doorbell.

I dette tilfellet finnes det noen alternativer:

Montér Nest Doorbell (med ledning)
Monter Nest Doorbell (med batteri)

Slik sjekker du om systemet er kompatibelt med Nest-ringeklokker

Følg denne fremgangsmåten for å sjekke om ringeklokkesystemet er kompatibelt med Nest-ringeklokken.

1. Sjekk hvordan ringeklokken og lydenheten får strøm

1. Finn ringeklokken og lydenheten. Ringeklokker monteres vanligvis på veggen i nærheten av inngangsdøren.
  2. Ta av dekselet på ringeklokken for å sjekke ledningene. Noen deksler kan trekkes rett av, mens andre må skrus av.
  3. Sjekk ledningene og ledningsetikettene inne i lydenheten for å sjekke om ringeklokkesystemet er kompatibelt.

Hvis lydenheten har to eller flere ledninger

Ringeklokken fungerer sannsynligvis med Nest Doorbell, men du må sjekke spenningen.

Mekanisk lydenhet
two wires chime box

Hvis lydenheten har både ledninger og batterier

Ringeklokken fungerer sannsynligvis med Nest Doorbell, men du må sjekke spenningen.

Digital lydenhet
battery in electric chimebox

Hvis lydenheten bare har batterier og ingen ledninger

Ringeklokke-lydenheter som bare bruker batterier, fungerer ikke med Nest Doorbell. I noen tilfeller er en batteridrevet lydenhet og ringeklokke montert over gamle ringeklokkeledninger.

Hvis det er ledninger under den batteridrevne lydenheten og ringeklokken, kan det hende at ledningene kan brukes til ledningsbasert montering av Nest-ringeklokken. Ta kontakt med en lokal profesjonell montør for å sjekke at ledningsnettet er kompatibelt, og installere en ny lydenhet med ledning.

Hvis det ikke finnes ledninger bak lydenheten, har du et par alternativer:

Du kan ikke bruke lydenheten med noen av disse alternativene. Hvis du vil at ringeklokken skal bruke lydenheten, må du kontakte en lokal fagperson for å montere ledninger for et nytt ringeklokkesystem i hjemmet ditt.

Trådløs lydenhet
no wire battery chime box

Hvis lydenhetens ledningsetiketter ikke er T, F eller R

Hvis lydenheten har ledninger som ikke er merket med T (Trans), F (Front/forside) eller R (Rear/bakside), kan den være kompatibel, men du bør kontakte en lokal profesjonell montør for monteringsarbeidet.

Du kan også montere Nest-ringeklokken med en innendørs strømadapter (ekstrautstyr), som gjør det mulig å koble ringeklokken til et innendørs strømuttak.

Du kan også montere en batteridrevet Nest-ringeklokke, slik at du ikke trenger å koble den til systemledningene.

2. Sjekk spenningen i ledningene

Du må sjekke om det nåværende ringeklokkesystemet kan levere nok strøm til at det kan fungere.

Du kan sjekke spenningen på flere måter. Velg et alternativ for å få mer informasjon.

Finn spenningen for dørklokkens transformator

Elektriske transformatorer er vanligvis merket med en spenningsklassifisering. Den er vanligvis trykket eller preget inn i kabinettet til transformatoren.

Transformatorer kan være vanskelige å finne. Vanlige plasseringer for transformatorer inkluderer følgende:

• I boksen for ringeklokkens lydenhet
  • Like ved sikringsskapet
  • I kjelleren eller krypekjelleren under hjemmet ditt

Hvis ledningene går ut av lydenheten eller ringeklokken, kan du kanskje følge dem til transformatoren hvis den er montert i nærheten.

Ringeklokkesystemet skal være kompatibelt med Nest-ringeklokken hvis transformatoren er merket med verdier som ligger et sted innenfor følgende spenningsklassifiseringer:

Nest Doorbell (batteri)

Nest Doorbell (med ledning)

Spenningskrav (Nord-Amerika)

8–24 V vekselstrøm

16–24 V vekselstrøm

Spenningskrav (globalt)

8–24 V vekselstrøm

12–24 V vekselstrøm

Ringeklokkesystemet ditt er ikke kompatibelt med Nest-ringeklokken hvis noe av følgende er tilfelle:

• Transformatoren har ingen etikett.
  • Spenningen er over eller under kravet for Nest-ringeklokken.

Hvis ringeklokkesystemet er inkompatibelt med Nest-ringeklokken, har du noen alternativer:

Bruk et multimeter til å måle spenningen (mest nøyaktig)

Advarsel: For å unngå fare for elektrisk støt, personskade eller død må du alltid være forsiktig når du jobber med elektrisitet. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å jobbe med elektriske ledninger, kan du få en lokal profesjonell montør til å gjøre det for deg.

Den mest nøyaktige måten å sjekke om ringeklokkesystemet ditt er kompatibelt på, er å måle spenningen på ledningene.

Bruk trinnene nedenfor til å sjekke ringeklokkens ledningsspenning.

Viktig: Bruk et multimeter som har metallsonder. Kontaktløse spenningstestere (ofte formet som en penn) er kanskje ikke følsomme nok til å gi deg en riktig avlesning.

1. Fjern den nåværende ringeklokken fra veggen.
  2. Koble ledningene fra ringeklokken. Det er ikke mulig å måle spenningen på en nøyaktig måte mens den er koblet til ringeklokken.
  3. Følg veiledningen for multimeteret, og mål spenningen i ledningene.
  4. Sammenlign multimeterets spenningsavlesning med ringeklokkens spenningskrav i tabellen nedenfor.

Nest Doorbell (med batteri)

Nest Doorbell (med ledning)

Spenningskrav (Nord-Amerika)

8–24 V vekselstrøm

16–24 V vekselstrøm

Spenningskrav (globalt)

8–24 V vekselstrøm

12–24 V vekselstrøm

Hvis multimetermålingen er innenfor spenningskravet, skal ledningene i systemet fungere med Nest-dørklokken.

Hvis den målte spenningen er enten under eller over kravet, har du noen alternativer:

Kontakt en lokal Nest Pro eller en elektriker

En lokal profesjonell montør eller en kvalifisert elektriker kan måle ledningsspenningen til ringeklokken eller oppgradere systemet hvis det ikke er kompatibelt. Vedkommende kan også montere Nest-dørklokken for deg.

3. Installer adapteren for lydenheten hvis det er nødvendig

Viktig: Nest Doorbell (med ledning) må monteres med adapteren for lydenheten som følger med i esken. Nest Doorbell (med batteri) trenger ikke adapteren for lydenheten for kabelbasert eller batteridrevet montering.

Med adapteren for lydenheten kan ledningene for lydenheten levere konstant strøm til Nest Doorbell (med ledning), og den beskytter lydenheten mot skade. Uten adapteren for lydenheten kan du også få summelyder eller uventede ringelyder.

Følg trinnene i appen for å montere adapteren for lydenheten på riktig måte.

common final wiring chime image