To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-kameran ja ovikellon käyttöönottoviestien vianetsintä

Jos kameran tai ovikellon käyttöönotossa on ongelma, näet Nest-sovelluksessa ilmoituksen sekä kirjaimista ja numeroista koostuvan koodin. Tämän artikkelin ja koodin avulla saat ohjeita ongelman korjaamiseksi.

Huom. Jos teet käyttöönoton Home-sovelluksella, saat ongelmanratkaisuohjeet napauttamalla sovellusilmoituksen linkkiä. Jos tarvitset lisää apua, voit tutustua näihin artikkeleihin:

Nest-kameran virhekoodit

NC-virheet

Muita mahdollisia ongelmatilanteita

Virheilmoitus tulee näkyviin, mutta siinä ei ole virhekoodia

Jos yrität lisätä Nest-kameran sovellukseen, näkyviin saattaa tulla virheilmoitus, mutta se ei välttämättä sisällä vianetsinnässä auttavaa koodia.

Jos sovellus näyttää virhekoodin sijaan viestin, esim. "Heikko Wi-Fi-yhteys vaikuttaa kameran videolaatuun" tai "Mobiiliyhteyden takia videon laatu voi olla heikko", voit kokeilla ratkaista ongelman seuraavien artikkeleiden ohjeilla.

Langattoman verkon häiriöt ja niiden ratkaiseminen

Nest-kameran video-ongelmien ratkaiseminen

Kameran ilmoituksen mukaan se on pois päältä tai offline-tilassa

Kun Nest-kamera on lisätty sovellukseen, se voi menettää yhteyden kodin Wi-Fi-verkkoon. Jos näin käy, sovellus näyttää kameran olevan pois päältä tai offline-tilassa. Seuraavassa artikkelissa on ohjeita kameran yhteysongelmien ratkaisemiseen.

Nest-kameran tai ovikellon yhdistäminen takaisin verkkoon

En tiedä, mitä kamerassa oleva valo merkitsee

Nest-kameran etupuolella on LED-tilavalo. Seuraavassa artikkelissa kerrotaan, mitä valo tarkoittaa.

Nest-kameran valot ja äänet

Kameran yhteysongelma

Apukoodit:

C100 ∙ C102 ∙ C202 ∙ C205 ∙ C206 ∙ C207 ∙ C210 ∙ C211 ∙ C213 ∙ C214 ∙ C215 ∙ C216 ∙ C217 ∙ C218 ∙ C219 ∙ C221 ∙ C222 ∙ C227 ∙ C228 ∙ C309-400 ∙ C309-401 ∙ C309-403 ∙ C309-500 ∙ C327 ∙ C329 ∙ C381 ∙ C390 ∙ NC004 ∙ NC010 ∙ NC011 ∙ NC015 ∙ NC016 ∙ NC017 ∙ NC029

Nämä koodit tarkoittavat, että sovelluksella on vaikeuksia yhdistää kameraan.

Ongelman ratkaiseminen

1. Sulje sovellus.
  2. Käynnistä kamera uudelleen tämän artikkelin ohjeiden mukaisesti.
  3. Varmista, että puhelimen Wi-Fi ja Bluetooth ovat päällä ja että puhelin on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon, johon haluat yhdistää kameran.
  4. Yritä ottaa kamera uudelleen käyttöön sovelluksessa.
  5. Jos koodi näkyy edelleen ja käytät sovellusta puhelimella, käynnistä laite uudelleen ja tarkista, korjaako se ongelman.
  6. Jos et vieläkään pysty ottamaan kameraa käyttöön, ota yhteyttä tukeen.

Bluetooth-yhteysongelma

Apukoodit:

C107 ∙ C111 ∙ C112 ∙ C113 ∙ C114 ∙ C115 ∙ C116 ∙ C117 ∙ C118 ∙ C201 ∙ C203 ∙ C204 ∙ C212 ∙ C234 ∙ C235 ∙ C236 ∙ C237 ∙ C238 ∙ C239 ∙ NC021 ∙ NC022 ∙ NC023

Nämä virheet tarkoittavat, että kamera ei pystynyt yhdistämään puhelimeen Bluetoothilla. Sinun on varmistettava, että Bluetooth toimii ja on käytössä laitteella.

Ongelman ratkaiseminen

1. Sulje Nest-sovellus.
  2. Käynnistä kamera uudelleen tämän artikkelin ohjeiden mukaisesti.
  3. Resetoi yhteys laittamalla puhelimen Bluetooth pois päältä ja takaisin päälle. Varmista, että Bluetooth on päällä, kun olet valmis.
  4. Joissakin harvoissa tapauksissa puhelimesi ei ehkä anna sinun laittaa Bluetoothia päälle. Jos näin käy, yritä käynnistää laite uudelleen. Muussa tapauksessa siirry seuraavaan vaiheeseen.
  5. Kun olet laittanut Bluetoothin päälle, siirrä puhelimesi korkeintaan 30 sentin etäisyydelle kamerasta ja pidä se siellä, kunnes käyttöönotto on valmis. Tämä auttaa välttämään langattoman verkon häiriöitä, jotka voivat vaikuttaa Bluetooth-yhteyteen.
  6. Kokeile sitten ottaa kamera uudelleen käyttöön.
  7. Jos et vieläkään pysty ottamaan kameraa käyttöön, kokeile toista puhelinta, jos sinulla on sellainen.
  8. Jos Nest-sovellus edelleen näyttää Bluetooth-virheen, käynnistä puhelin uudelleen, jos et ole vielä tehnyt niin. Kokeile sitten ottaa kamera uudelleen käyttöön.

Jos mikään muu ei auta, voit yrittää ottaa kameran käyttöön ilman Bluetoothia, jos sinulla on jokin seuraavista kameroista:

• Sinun on ehkä käytettävä kameran käyttöönottoon toista puhelinta. Sinun on asennettava Nest-sovellus toiselle laitteelle ja sitten seurattava sovelluksen ohjeita kameran käyttöönottoa varten.

• Nest Cam Outdoor
    • Nest Cam Indoor

Kamera ei voinut muodostaa yhteyttä muihin Nest-tuotteisiin

Apukoodit:

NC013 ∙ NC014 ∙ NC018 ∙ NC024 ∙ NC030

Käyttöönoton aikana Nest-kamera tai ‑ovikello yrittää saada Wi-Fin tiedot kodin toisilta Nest-tuotteilta. Kamerasi tai ovikellosi tunnistaa, että kodissasi on toinen Nest-tuote, kun se löytää tuotteen Home- tai Nest-sovelluksesta.

Jos kamera tai ovikello ei saa yhteyttä toiseen Nest-tuotteeseen, se ei saa myöskään käyttöönoton viimeistelyyn tarvittavia tietoja. Kun yhteyden muodostaminen ei onnistu, jokin näistä koodeista saattaa tulla näkyviin.

Ongelman ratkaiseminen

1. Käynnistä kamera tai ovikello uudelleen

Käynnistä kamera uudelleen tämän artikkelin ohjeiden mukaisesti. Palaa sitten näihin ohjeisiin ja siirry vaiheeseen 2.

2. Yhdistä samaan Wi-Fi-verkkoon

1. Yhdistä puhelin samaan Wi-Fi-verkkoon nykyisten Nest-tuotteiden kanssa.
  2. Kokeile kameran tai ovikellon käyttöönottoa uudelleen, kun puhelin on samassa verkossa.

• Kun kameran tai ovikellon käyttöönotto on valmis, voit halutessasi yhdistää puhelimen toiseen Wi-Fi-verkkoon.

3. Jos näet saman virheen, vaikka olet kokeillut yllä olevia ohjeita, käynnistä kamera tai ovikello uudelleen ja jatka ongelman ratkaisemista alla olevien ohjeiden mukaisesti.

3. Siirrä tuotteet lähemmäs toisiaan

Käyttöönoton aikana kamera tai ovikello yrittää yhdistää johonkin seuraavista kotisi Nest-tuotteista:

• Google Nest ‑kamera tai -ovikello
  • Google Nest Protect ‑savu- ja häkävaroitin

Huom. Google Nest ‑termostaatteja tai muita Nest-kameramalleja ei oteta käyttöön yllä mainitulla tavalla.

Näin autat tuotteita yhteyden muodostamisessa:

1. Siirrä kamera tai ovikello ja muut Nest-tuotteet väliaikaisesti korkeintaan 10 metrin päähän toisistaan.

• Jos haluat käyttää Nest-kameraa, yritä tuoda kamera lähemmäs toista Nest-tuotetta. Kamera täytyy ehkä kytkeä pistorasiaan, joka on lähempänä toista tuotetta.
    • Jos käytät langallista Nest Doorbelliä, kokeile siirtää toinen Nest-tuote lähemmäs ovikelloa.
  2. Kun tuotteesi ovat lähempänä toisiaan, kokeile käyttöönottoa uudelleen.

3. Jos tämä ei auta, käynnistä kamera tai ovikello uudelleen. Siirrä sitten kamera tai ovikello ja muut Nest-tuotteet korkeintaan metrin etäisyydelle toisistaan ja kokeile käyttöönottoa uudelleen.

4. Kun olet lisännyt kameran tai ovikellon Nest-sovellukseen ja olet viimeistellyt käyttöönoton, voit asentaa tuotteet kauemmas toisistaan. Niiden täytyy olla lähekkäin vain käyttöönoton ajan.

Internetin suojausasetukset estävät kameraa muodostamasta yhteyttä

Apukoodit:

C209 ∙ C229 ∙ C230 ∙ C231 ∙ C232 ∙ C233 ∙ NC008 ∙ NC009

Nämä koodit tarkoittavat, että internetin palomuuri voi estää Nest-sovellusta lisäämästä Nest-kameraa tai ‐ovikelloa verkkoosi. Kyse voi myös olla jostain muusta verkko-ongelmasta.

Ongelman ratkaiseminen

1. Sulje sovellus.
  2. Käynnistä kamera uudelleen tämän artikkelin ohjeiden mukaisesti.
  3. Varmista, että Wi-Fi-verkko on yhteydessä internetiin ja että yhteys toimii odotetusti. Jos muut laitteet eivät pysty muodostamaan yhteyttä internetiin, sinun on otettava yhteyttä internetpalveluntarjoajaasi palvelun palauttamiseksi.

Tietokoneella

Siirry selaimella osoitteeseen google.com ja varmista, että se latautuu kunnolla.

Puhelimella

Laita puhelin lentokonetilaan, ja ota sitten laitteen Wi-Fi käyttöön samalla, kun lentokonetila on päällä.

Anna laitteen muodostaa yhteys Wi-Fi-verkkoon ja yritä sitten käydä jollakin verkkosivulla, kuten google.com. Tarkista, latautuuko se kunnolla. Kun olet valmis, sammuta lentokonetila.

1. Varmista, että puhelimen Wi-Fi on päällä ja että puhelin on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon, johon haluat yhdistää kameran.
  2. Jos käytät palomuuria, kokeile laskea sen hälytystasoa väliaikaisesti, jotta sovellus voi lisätä tuotteen verkkoosi. Poista lisäksi MAC-osoite ja IP-suodatus väliaikaisesti käytöstä. Jos et tiedä, miten tämä tehdään, ota yhteyttä palomuurin asentajaan tai asennuspalveluun.
  3. Avaa sovellus uudelleen ja ota Nest Cam käyttöön puhelimella (tai tietokoneella).
  4. Kun olet valmis, palauta palomuurin aiempi suojaustaso.

Ongelma kameran yhdistämisessä Wi-Fi-verkkoon

Apukoodit:

C106 ∙ C109 ∙ C119 ∙ C224 ∙ C324 ∙ C331 ∙ C332 ∙ C363 ∙ C364 ∙ N027 ∙ N028

Nämä koodit tarkoittavat, että Nest Cam ei pystynyt yhdistämään valitsemaasi Wi-Fi-verkkoon. Tämän voi aiheuttaa muutama asia. Kokeile seuraavia ehdotuksia.

Ongelman ratkaiseminen

1. Sulje Nest-sovellus.
  2. Irrota modeemin ja reitittimen johdot. Sinulla voi olla modeemireititin, joka on yksi laite, tai kaksi erillistä laitetta. Jos ne ovat erilliset, irrota molempien johdot.
  3. Odota 30 sekuntia ja liitä sitten modeemin ja reitittimen johdot uudelleen.
  4. Modeemi ja reititin käynnistyvät. Odota muutama minuutti tai kunnes näet tasaiset virta- ja yhteysvalot. Laitteiden datavalo saattaa myös vilkkua nopeasti.
  5. Varmista, että kodin Wi-Fi-verkko on yhteydessä internetiin ja että yhteys toimii odotetusti. Jos muut laitteet eivät pysty muodostamaan yhteyttä internetiin, sinun on otettava yhteyttä internetpalveluntarjoajaasi palvelun palauttamiseksi.
  • Tietokoneella
  • Siirry tietokoneella osoitteeseen google.com ja varmista, että se latautuu kunnolla.

Puhelimella

1. Laita puhelin lentokonetilaan, ja ota sitten laitteen Wi-Fi käyttöön samalla, kun lentokonetila on päällä.

2. Anna laitteen yhdistää kodin Wi-Fi-verkkoon ja kokeile käydä jollain verkkosivulla, esim. osoitteessa google.com. Varmista, että sivu latautuu kunnolla.

3. Kun olet kokeillut tätä, laita lentokonetila pois päältä.

1. Irrota kameran johto. Odota 10 sekuntia ja kytke se uudelleen.
  2. Varmista, että puhelimen Wi-Fi on päällä ja että se on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon.
  3. Avaa sovellus uudelleen ja ota Nest Cam käyttöön puhelimella (tai tietokoneella).

Väärä Wi-Fi-verkon salasana

Apukoodit:

C104 ∙ C220 ∙ C320 ∙ NC005 ∙ NC006 ∙ NC007

Kirjoitit todennäköisesti Wi-Fi-verkon salasanan väärin. Älä huoli, tämä on helppo korjata.

Ongelman ratkaiseminen

1. Tarkista kodin Wi-Fi-verkon salasana uudelleen. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä henkilöön tai palveluntarjoajaan, joka määritti kotisi Wi-Fi-yhteyden.
  2. Napauta Yritä uudelleen ‑painiketta. Lisää Wi-Fi-verkon tiedot uudelleen. Kun sinulta pyydetään Wi-Fi-verkon salasanaa, lisää se huolellisesti.

Ongelma kameran yhdistämisessä Wi-Fi-verkkoon tai Wi-Fi-verkon löytämisessä

Apukoodit:

C103 ∙ C110 ∙ C223 ∙ C323 ∙ C365 ∙ C366 ∙ C367 ∙ C368 ∙ C371 ∙ C372 ∙ C373 ∙ C374 ∙ C375 ∙ C376

Nämä koodit tarkoittavat, että kamerasi ei pystynyt yhdistämään valitsemaasi Wi-Fi-verkkoon tai ei löytänyt sitä. Tämä voi johtua useasta syystä. Kokeile seuraavia ehdotuksia.

Ongelman ratkaiseminen

1. Sulje Nest-sovellus.
  2. Varmista, että kodin Wi-Fi-verkko on yhteydessä internetiin ja että yhteys toimii odotetusti. Jos muut laitteet eivät pysty muodostamaan yhteyttä internetiin, sinun on otettava yhteyttä internetpalveluntarjoajaasi palvelun palauttamiseksi.
  • Tietokoneella
  • Voit käydä tietokoneella verkkosivulla, esim. osoitteessa google.com, ja varmistaa, että se latautuu kunnolla.

Puhelimella

• Voit laittaa puhelimella lentokonetilan päälle. Laita sitten puhelimen Wi-Fi päälle samalla, kun lentokonetila on päällä. Anna laitteen yhdistää kodin Wi-Fi-verkkoon ja kokeile käydä jollakin verkkosivulla, kuten osoitteessa google.com. Varmista, että sivu latautuu kunnolla. Kun olet kokeillut tätä, laita lentokonetila pois päältä.
  1. Varmista, että puhelimen Wi-Fi on päällä ja että se on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon.
  2. Varmista, ettet yritä yhdistää 2,4 GHz:n kameraa 5 GHz:n verkkoon.
  3. Käynnistä kamera uudelleen tämän artikkelin ohjeiden mukaisesti.
  4. Avaa sovellus uudelleen ja ota Nest-kamera käyttöön puhelimella.

Piilotettu Wi-Fi-verkko ei tunnista lisäämiäsi tietoja

Apukoodit:

C225 ∙ C325

Tämä voi tapahtua, kun yrität yhdistää piilotettuun Wi-Fi-verkkoon ja lisäsit sen tiedot manuaalisesti. Olet ehkä valinnut Wi-Fi-verkollesi väärän suojaustyypin.

Ongelman ratkaiseminen

Huom. Jos et halua tarkistaa verkkoasetuksia itse, ota yhteyttä siihen henkilöön tai palveluntarjoajaan, joka määritti kodin Wi-Fi-verkon.

1. Tarkista Wi-Fi-verkon suojaustyyppi uudelleen. Tämä virhe voi esiintyä esimerkiksi silloin, jos Wi-Fi-verkon suojaustyyppi on WPA, mutta käyttöönoton aikana suojaustyypiksi valittiin WEP.
  2. Valitse sovelluksessa Yritä uudelleen. Lisää Wi-Fi-verkon tiedot uudelleen. Kun sinulta pyydetään Wi-Fi-verkon suojaustyyppiä, valitse oikea vaihtoehto.
  3. Jos ongelma ei ratkea, voit lopettaa Wi-Fi-verkon piilotuksen väliaikaisesti, jotta kamera löytää sen ja yhdistää siihen automaattisesti. Kun olet valmis, voit piilottaa verkkosi uudelleen.

Ongelma reitittimen asetuksissa

Apukoodit:

C105 ∙ C226 ∙ C326

Nämä koodit tarkoittavat että reitittimesi ei pystynyt antamaan kameralle verkko-osoitetta. Muutama reitittimen asetus voi aiheuttaa tämän.

Ongelman ratkaiseminen

Huom. Jos et halua muuttaa reitittimen asetuksia itse, ota yhteyttä siihen henkilöön tai palveluntarjoajaan, joka määritti kodin Wi-Fi-verkon.

1. Sulje sovellus.
  2. Varmista, että puhelimen Wi-Fi on päällä ja että puhelin on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon, johon haluat yhdistää kameran.
  3. Reititintäsi ei välttämättä ole määritetty oikein toimimaan Nest Camin kanssa. Nest Cam yhdistää Wi-Fi-verkkoosi DHCP:llä. Tarkista, että reitittimessä on DHCP päällä.
  4. Jos reitittimesi käyttää MAC-osoitteen suodatusta, katso, miten sallit Nest Camisi MAC-osoitteen.
  5. Varmista, että Wi-Fi-laitteistosi käyttää suositeltuja reititin- ja tukiasema-asetuksia.
  6. Käynnistä kamera uudelleen tämän artikkelin ohjeiden mukaisesti.
  7. Avaa sovellus uudelleen ja ota Nest Cam käyttöön puhelimella.

Liian heikko tai katkennut internetyhteys

Virhekoodi:

C108

Tämä koodi näkyy, kun Nest-palvelin ei vastannut laitteesi pyyntöön. Näin voi käydä, jos internetyhteys katkeaa käyttöönoton aikana tai verkon kaistanleveys ei riitä.

Ongelman ratkaiseminen

1. Jos internetyhteytesi on hidas, kaistanleveys ei välttämättä riitä käyttöönoton viimeistelyyn. Tee internetyhteyden nopeustesti ja tarkista, ettei yhteytesi kärsi odottamattomista kaistanleveysongelmista.
  2. Irrota modeemin ja reitittimen johdot. Sinulla voi olla modeemireititin, joka on yksi laite, tai kaksi erillistä laitetta. Jos ne ovat erilliset, irrota molempien johdot.
  3. Odota 30 sekuntia ja liitä sitten modeemin ja reitittimen johdot uudelleen.
  4. Modeemi ja reititin käynnistyvät. Odota muutama minuutti tai kunnes näet tasaiset virta- ja yhteysvalot. Laitteiden datavalo saattaa myös vilkkua nopeasti.
  5. Varmista, että Wi-Fi-verkko on yhteydessä internetiin ja että yhteys toimii odotetusti:
  • Tietokoneella
  • Voit käydä tietokoneella verkkosivulla, esim. osoitteessa google.com, ja varmistaa, että se latautuu kunnolla.
  • Puhelimella
    1. Laita puhelin lentokonetilaan, ja ota sitten puhelimen Wi-Fi käyttöön samalla, kun lentokonetila on päällä.
    2. Anna laitteen yhdistää Wi-Fi-verkkoon ja kokeile käydä jollain verkkosivulla, esim. osoitteessa google.com. Varmista, että se latautuu kunnolla.
    3. Kun olet kokeillut tätä, laita lentokonetila pois päältä.
  • Huom. Jos muut laitteet eivät pysty muodostamaan yhteyttä internetiin, sinun on otettava yhteyttä internetpalveluntarjoajaasi palvelun palauttamiseksi.

1. Sulje Nest-sovellus.
  2. Käynnistä kamera uudelleen tämän artikkelin ohjeiden mukaisesti.
  3. Avaa Nest-sovellus uudelleen ja ota Nest Cam käyttöön puhelimella.

Ongelma kameran ja tietokoneen välisessä yhteydessä

Apukoodit:

C350 ∙ C362 ∙ C380

Jos otat Nest-kameran käyttöön Mac- tai Windows-tietokoneella, tämä virhe voi tapahtua, kun yhteydessä on ongelma.

Ongelman ratkaiseminen

1. Poista selaimen välimuisti ja evästeet. Katso selaimen Ohje-valikosta, miten tämä tehdään.
  2. Sulje selain.
  3. Irrota kamera tietokoneen USB-portista. Jos mahdollista, liitä se takaisin tietokoneen toiseen USB-porttiin.
  4. Kokeile Nest-kameran käyttöönottoa uudelleen tietokoneellasi.

Kamera saattaa olla osa toista Nest-kotia

Apukoodit:

C101 ∙ C208 ∙ C308 ∙ C309

Näet jonkin näistä koodeista, kun sovellus olettaa, että kamerasi saattaa jo kuulua johonkin muuhun kotiin.

Ongelman ratkaiseminen

1. Sulje Nest-sovellus.
  2. Jos Nest-kamera on jo otettu käyttöön sovelluksessa olevalla tilillä, sinun on poistettava kamera sen edelliseltä tililtä ennen kuin voit jatkaa.
    • Muista, että jos sinulla on Nest Aware ‑tilaus ja poistat kameran tililtä, kameran tallennettu videohistoria poistetaan kokonaisuudessaan. Jos haluat säilyttää tallenteita, luo niistä klipit ja lataa ne ennen kuin poistat kameran tililtäsi.
  3. Käynnistä kamera uudelleen tämän artikkelin ohjeiden mukaisesti.
  4. Avaa sovellus uudelleen ja ota Nest-kamera käyttöön puhelimella.
  5. Jos et vieläkään pysty ottamaan kameraa käyttöön tai jos sinulla on ongelmia poistaessasi kameraa sen edelliseltä tililtä sovelluksessa, ota yhteyttä tukeen.

Ovikello on epäaktiivinen eikä käyttöönotto onnistu

Apukoodi:

NC019

Kameran on oltava aktiivinen, jotta se voi muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon ja viimeistellä käyttöönoton sovelluksessa. Jos kameran tilavalo sammuu käyttöönoton aikana, kamera ei yleensä ole hereillä etkä voi lisätä sitä sovellukseen.

Ongelman ratkaiseminen

1. Sulje sovellus.
  2. Palauta kameran tehdasasetukset ohjeiden mukaisesti.

Ovikellolla voi olla aiempia asetuksia

Apukoodi:

NC003

Näet tämän koodin, jos sovellus olettaa, että ovikellollasi voi olla aiempia asetuksia. Saat viestin "Palauta Nest Doorbellin tehdasasetukset".

Ongelman ratkaiseminen

Palauta ovikellon tehdasasetukset:

Nest Doorbell (langallinen)

1. Jos ovikello on jo kiinnitetty seinään, sinun on irrotettava se. Käytä ovikellon mukana tullutta irrotustyökalua, paperiliitintä tai nastaa.

2. Laita se ovikellon alaosassa olevaan reikään ja vedä se ulos alustasta.
    Vinkki: Älä irrota ovikellon takaosaan kiinnitettyjä johtoja, jos ovikello on kytketty kotisi virtaan.

3. Paina ovikellon kahta painiketta noin 10 sekunnin ajan:

• Paina takana olevaa palautuspainiketta pitkään (käytä irrotustyökalua tai nastaa).
    • Paina samalla pitkään edessä olevaa ovikellopainiketta.
  4. Kun painat painikkeita: kamera soittaa summeriäänen ja sen valokehä alkaa pyöriä sinisenä, sitten se vilkkuu keltaisena ja kaikki valot sammuvat.

5. Vapauta painikkeet.

6. Tehdasasetusten palautus on valmis, kun kamerasta kuuluu summeriääni ja valokehä alkaa hitaasti vilkkua sinisenä.

Kun ovikellon tehdasasetukset on palautettu, voit lisätä kameran takaisin sovellukseen.

Kameran yhdistäminen sovellukseen