To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Fejlfinding af konfigurationsmeddelelser fra Nest-kameraer og -dørklokker

Hvis der opstår et problem under konfigurationen af dit kamera eller din dørklokke, viser Nest-appen en meddelelse og en alfanumerisk kode. Brug denne artikel til at tjekke din kode og få en vejledning i at løse problemet.

Bemærk! Hvis du bruger Home-appen til konfigurationen, skal du bare trykke på linket i appmeddelelsen for at se fejlfindingstrinnene. Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du prøve følgende artikler:

Fejlkoder for Nest-kamera

NC-fejl

Yderligere fejlfinding

Der vises en fejlmeddelelse, men der er ikke nogen fejlkode

Hvis du prøver at føje dit Nest-kamera til appen, kan der vises en fejlmeddelelse, men den indeholder muligvis ikke en kode, der kan hjælpe med at identificere nogle fejlfindingstrin.

Hvis appen viser dig en meddelelse i stedet for en fejlkode, f.eks. "A weak Wi-Fi connection is affecting your camera's video quality" [En svag Wi-Fi-forbindelse påvirker dit kameras videokvalitet] eller "Your cellular connection may cause lower quality video" [Din mobilforbindelse kan medføre forringet videokvalitet], kan du bruge følgende artikler som en hjælp til at finde og løse problemet.

Trådløs interferens, og hvordan du finder og løser problemer med det

Find og løs videoproblemer med Nest-kameraer

Kameraet vises som slukket eller offline

Når dit Nest-kamera er føjet til appen, kan det miste forbindelsen til dit Wi-Fi-netværk i hjemmet. Hvis dette sker, vises dit kamera som slukket eller offline i appen. Se følgende artikel for at finde ud af, hvad du kan gøre for at finde og løse problemer med kameraets forbindelse.

Find og ret problemer, når kameraet eller dørklokken er offline

Jeg ved ikke, hvad lyset på mit kamera betyder

Nest-kameraet har en LED-statuslampe på forsiden. I følgende artikel kan du få flere oplysninger om, hvad dette lys betyder.

Nest-kameraets lamper og lyde

Der er problemer med forbindelsen til dit kamera

Hjælpekoder:

C100 ∙ C102 ∙ C202 ∙ C205 ∙ C206 ∙ C207 ∙ C210 ∙ C211 ∙ C213 ∙ C214 ∙ C215 ∙ C216 ∙ C217 ∙ C218 ∙ C219 ∙ C221 ∙ C222 ∙ C227 ∙ C228 ∙ C309-400 ∙ C309-401 ∙ C309-403 ∙ C309-500 ∙ C327 ∙ C329 ∙ C381 ∙ C390 ∙ NC004 ∙ NC010 ∙ NC011 ∙ NC015 ∙ NC016 ∙ NC017 ∙ NC029

Disse hjælpekoder betyder, at appen har problemer med at oprette forbindelse til dit kamera.

Fejlfinding

1. Luk appen.
  2. Følg vejledningen i denne artikel for at genstarte dit kamera.
  3. Sørg for, at Wi-Fi og Bluetooth er aktiveret på din telefon, og at den har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk, som du vil bruge til dit kamera.
  4. Prøv at konfigurere kameraet igen i appen.
  5. Hvis hjælpekoden stadig vises, og du bruger appen på en telefon, skal du genstarte enheden og tjekke, om det løser problemet.
  6. Hvis du stadig ikke kan konfigurere dit kamera, kan du kontakte support.

Der opstod et problem med Bluetooth-forbindelsen

Hjælpekoder:

C107 ∙ C111 ∙ C112 ∙ C113 ∙ C114 ∙ C115 ∙ C116 ∙ C117 ∙ C118 ∙ C201 ∙ C203 ∙ C204 ∙ C212 ∙ C234 ∙ C235 ∙ C236 ∙ C237 ∙ C238 ∙ C239 ∙ NC021 ∙ NC022 ∙ NC023

Disse fejl betyder, at kameraet ikke kunne oprette forbindelse til din telefon via Bluetooth. Sørg for, at Bluetooth fungerer og er aktiveret på din enhed.

Fejlfinding

1. Luk Nest-appen.
  2. Følg vejledningen i denne artikel for at genstarte dit kamera.
  3. Deaktiver Bluetooth på din telefon, og aktivér det derefter igen for at nulstille forbindelsen. Bluetooth skal være aktiveret, når du er færdig.
  4. I sjældne tilfælde kan du muligvis ikke aktivere Bluetooth på telefonen. Hvis du oplever dette problem, kan du prøve at genstarte enheden. Ellers kan du gå videre til næste trin.
  5. Når du har aktiveret Bluetooth, skal du placere telefonen inden for 30 cm fra kameraet uden at flytte den, før konfigurationen er fuldført. Dette er med til at mindske trådløs interferens, der kan forstyrre Bluetooth-forbindelsen.
  6. Prøv at konfigurere kameraet igen.
  7. Hvis du stadig ikke kan konfigurere kameraet, kan du prøve med en anden telefon, hvis du har en.
  8. Hvis Nest-appen viser en Bluetooth-fejl igen, skal du genstarte telefonen, hvis du ikke allerede har gjort det. Prøv derefter at konfigurere kameraet igen.

Hvis alt andet fejler, kan du prøve at konfigurere kameraet uden at bruge Bluetooth, hvis du har et af følgende kameraer:

• Det kan være en god idé at bruge en anden telefon til at konfigurere dit kamera. Konfigurer kameraet ved at installere Nest-appen på den anden enhed og derefter følge vejledningen i appen.

• Nest Cam Outdoor
    • Nest Cam Indoor

Kameraet kan ikke oprette forbindelse til dine andre Nest-produkter

Hjælpekoder:

NC013 ∙ NC014 ∙ NC018 ∙ NC024 ∙ NC030

Under konfigurationen forsøger Nest-kameraet eller -dørklokken at hente Wi-Fi-oplysninger fra det andet Nest-produkt i dit hjem. Kameraet eller dørklokken registrerer, at der er et andet Nest-produkt i dit hjem, ved at finde produktet i Home-appen eller Nest-appen.

Hvis kameraet eller dørklokken ikke kan oprette forbindelse til det andet Nest-produkt, er det ikke muligt at hente de oplysninger, der skal bruges for at fuldføre konfigurationen. Når der ikke kan oprettes forbindelse, vises der muligvis en af disse hjælpekoder.

Fejlfinding

1. Genstart kameraet eller dørklokken

Følg vejledningen i denne artikel for at genstarte dit kamera. Vend derefter tilbage til denne vejledning, og gå til trin 2.

2. Opret forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk

1. Opret forbindelse mellem din telefon og det samme Wi-Fi-netværk som dine eksisterende Nest-produkter.
  2. Prøv at konfigurere kameraet eller dørklokken igen, når din telefon er på samme netværk.

• Når du har fuldført konfigurationen af kameraet eller dørklokken, kan du vælge at oprette forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk på din telefon.

3. Hvis du stadig får den samme fejl, efter du har prøvet ovenstående trin, skal du genstarte kameraet eller dørklokken igen og fortsætte fejlfindingen nedenfor.

3. Flyt dine produkter tættere på hinanden

Under konfigurationen forsøger dit nye kamera eller din nye dørklokke at oprette forbindelse til et af følgende eksisterende Nest-produkter i dit hjem:

• Google Nest-kamera eller -dørklokke
  • Google Nest Protect – røg- og kuliltealarm

Bemærk! Google Nest-termostater og andre Nest-kameramodeller deltager ikke i konfigurationen som beskrevet ovenfor.

Du kan hjælpe dem med at oprette forbindelse på følgende måde:

1. Placer midlertidigt kameraet eller dørklokken og dit andet Nest-produkt inden for ca. 10 meter fra hinanden.

• Hvis du har et Nest-kamera, skal du prøve at flytte kameraet tættere på dit andet Nest-produkt. Du skal muligvis slutte dit kamera til en stikkontakt, der er tættere på det andet produkt.
    • Hvis du har en Nest Doorbell med ledning, skal du prøve at flytte dit andet Nest-produkt tættere på dørklokken.
  2. Gennemgå konfigurationen igen, når dine produkter er tættere på hinanden.

3. Genstart kameraet eller dørklokken, hvis det ikke virker. Placer derefter kameraet eller dørklokken og dit andet Nest-produkt inden for 1 meters afstand fra hinanden, og gennemgå konfigurationen igen.

4. Når du har føjet kameraet eller dørklokken til appen og har fuldført konfigurationen, kan du installere dine produkter længere væk fra hinanden. De skal kun være tæt på hinanden under konfigurationen.

Dine indstillinger for internetsikkerhed forhindrer kameraet i at oprette forbindelse

Hjælpekoder:

C209 ∙ C229 ∙ C230 ∙ C231 ∙ C232 ∙ C233 ∙ NC008 ∙ NC009

Disse fejlkoder betyder, at din internetfirewall muligvis forhindrer Nest-appen i at føje Nest-kameraet eller -dørklokken til dit netværk. De kan også skyldes et andet problem med dit netværk.

Fejlfinding

1. Luk appen.
  2. Følg vejledningen i denne artikel for at genstarte dit kamera.
  3. Tjek, at Wi-Fi-netværket har forbindelse til internettet, og at forbindelsen fungerer som forventet. Hvis andre enheder ikke kan oprette forbindelse til internettet, skal du kontakte din internetudbyder for at genoprette tjenesten.

På en computer

Åbn en webside som f.eks. google.com i en browser, og tjek, at siden indlæses korrekt.

På en telefon

Aktivér flytilstand på din telefon, og aktivér derefter Wi-Fi på enheden, mens flytilstand er aktiveret.

Giv enheden tilladelse til at oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket, og prøv derefter at åbne en webside som f.eks. google.com for at se, om siden indlæses korrekt. Deaktiver flytilstand, når du er færdig med at teste.

1. Sørg for, at Wi-Fi er aktiveret på din telefon, og at den har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk, som du vil bruge til dit kamera.
  2. Hvis du bruger en firewall, kan du prøve midlertidigt at sænke sikkerhedsniveauet for at gøre det muligt for appen at føje dit produkt til netværket. Du bør også midlertidigt deaktivere filtrering af MAC-adresse og IP. Hvis du ikke ved, hvordan du gør, kan du kontakte den person eller tjenesteudbyder, der har konfigureret din firewall.
  3. Åbn appen igen, og konfigurer Nest Cam på din telefon (eller på din computer).
  4. Gendan de tidligere sikkerhedsindstillinger for din firewall, når du er færdig.

Kameraet havde problemer med at oprette forbindelse til Wi-Fi

Hjælpekoder:

C106 ∙ C109 ∙ C119 ∙ C224 ∙ C324 ∙ C331 ∙ C332 ∙ C363 ∙ C364 ∙ N027 ∙ N028

Disse fejl betyder, at Nest Cam ikke kunne oprette forbindelse til det Wi-Fi-netværk, du har valgt. Det kan skyldes et par ting. Prøv følgende forslag.

Fejlfinding

1. Luk Nest-appen.
  2. Træk stikket til dit modem og din router ud af stikkontakten. Du har muligvis en enhed, der er en kombineret modem-/routerenhed, eller de kan være adskilte enheder. Hvis de er adskilte, skal du trække stikket ud af stikkontakten til begge enheder.
  3. Vent 30 sekunder, og sæt derefter stikket til modemmet og routeren i stikkontakten igen.
  4. Modemmet og routeren starter. Vent et par minutter, eller indtil strøm- og forbindelseslamperne lyser uden at blinke. Enhederne kan også have en hurtigt blinkende datalampe.
  5. Tjek, at Wi-Fi-netværket i dit hjem har forbindelse til internettet, og at forbindelsen fungerer som forventet. Hvis andre enheder ikke kan oprette forbindelse til internettet, skal du kontakte din internetudbyder for at genoprette tjenesten.
  • På en computer
  • Åbn en webside som f.eks. google.com på en computer, og tjek, at siden indlæses korrekt.

På en telefon

1. Aktivér flytilstand på din telefon, og aktivér derefter Wi-Fi på enheden, mens flytilstand er aktiveret.

2. Giv enheden tilladelse til at oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket i hjemmet, og prøv derefter at åbne en webside som f.eks. google.com for at se, om siden indlæses korrekt.

3. Deaktiver flytilstand, når du er færdig med at teste.

1. Træk stikket ud til kameraet. Vent i 10 sekunder, og sæt stikket i igen.
  2. Sørg for, at Wi-Fi er aktiveret på telefonen, og at den har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.
  3. Åbn appen igen, og konfigurer Nest Cam på din telefon (eller på din computer).

Forkert adgangskode til Wi-Fi

Hjælpekoder:

C104 ∙ C220 ∙ C320 ∙ NC005 ∙ NC006 ∙ NC007

Du har sandsynligvis indtastet adgangskoden til dit Wi-Fi-netværk forkert. Det er helt i orden. Det er nemt at rette.

Fejlfinding

1. Tjek adgangskoden til Wi-Fi-netværket i dit hjem. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte den person eller tjenesteudbyder, som har konfigureret Wi-Fi-netværket i dit hjem.
  2. Tryk på knappen Try again [Prøv igen]. Angiv dine Wi-Fi-oplysninger igen. Indtast omhyggeligt adgangskoden til dit Wi-Fi-netværk, når du bliver bedt om det.

Kameraet havde problemer med at finde eller oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket

Hjælpekoder:

C103 ∙ C110 ∙ C223 ∙ C323 ∙ C365 ∙ C366 ∙ C367 ∙ C368 ∙ C371 ∙ C372 ∙ C373 ∙ C374 ∙ C375 ∙ C376

Disse hjælpekoder betyder, at dit kamera ikke kunne finde eller oprette forbindelse til det Wi-Fi-netværk, du har valgt. Der er flere årsager til, at det kan ske. Prøv følgende forslag.

Fejlfinding

1. Luk Nest-appen.
  2. Tjek, at Wi-Fi-netværket i dit hjem har forbindelse til internettet, og at forbindelsen fungerer som forventet. Hvis andre enheder ikke kan oprette forbindelse til internettet, skal du kontakte din internetudbyder for at genoprette tjenesten.
  • På en computer
  • Du kan bruge en computer til at åbne en webside som f.eks. google.com og tjekke, at siden indlæses korrekt.

På en telefon

• Du kan også vælge at aktivere flytilstand på din telefon. Aktivér derefter Wi-Fi på din telefon, mens flytilstand er aktiveret. Giv enheden tilladelse til at oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket i dit hjem, og prøv at åbne en webside som f.eks. google.com. Tjek, om siden indlæses korrekt. Deaktiver flytilstand, når du er færdig med at teste.
  1. Sørg for, at Wi-Fi er aktiveret på telefonen, og at den har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.
  2. Sørg for, at du ikke forsøger at oprette forbindelse fra et kamera, der kun bruger 2,4 GHz, til et 5 GHz-netværk.
  3. Følg vejledningen i denne artikel for at genstarte dit kamera.
  4. Åbn appen igen, og konfigurer dit Nest-kamera på din telefon.

Dit skjulte Wi-Fi-netværk genkender ikke de oplysninger, du har angivet

Hjælpekoder:

C225 ∙ C325

Dette kan ske, når du forsøger at oprette forbindelse til et skjult Wi-Fi-netværk, og du har angivet oplysningerne manuelt. Du har muligvis valgt en forkert sikkerhedstype for dit Wi-Fi-netværk.

Fejlfinding

Bemærk! Hvis du ikke føler dig tryg ved at tjekke dine netværksindstillinger, kan du kontakte den person eller tjenesteudbyder, der har konfigureret Wi-Fi-netværket i dit hjem, og bede vedkommende om at gøre det for dig.

1. Tjek sikkerhedstypen for dit Wi-Fi-netværk. Denne fejl vises, f.eks. hvis sikkerhedstypen for dit Wi-Fi-netværk er WPA, men du har valgt WEP under konfigurationen.
  2. Tryk på Try again [Prøv igen] i appen. Angiv dine Wi-Fi-oplysninger igen. Vælg den korrekte sikkerhedstype for dit Wi-Fi-netværk, når du bliver bedt om det.
  3. Hvis du stadig har problemer, kan du prøve at midlertidigt vise dit Wi-Fi-netværk igen, så dit kamera kan finde og oprette forbindelse til det automatisk. Når du er klar, kan du skjule netværket igen.

Der var et problem med indstillingerne på din router

Hjælpekoder:

C105 ∙ C226 ∙ C326

Denne fejl betyder, at din router ikke kunne tildele en netværksadresse til dit kamera. Dette kan skyldes et par forskellige routerindstillinger.

Fejlfinding

Bemærk! Hvis du ikke føler dig tryg ved at justere routerens indstillinger, kan du kontakte den person eller tjenesteudbyder, der har konfigureret Wi-Fi-netværket i dit hjem.

1. Luk appen.
  2. Sørg for, at Wi-Fi er aktiveret på din telefon, og at den har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk, som du vil bruge til dit kamera.
  3. Din router er muligvis ikke konfigureret korrekt til at fungere med Nest Cam. Nest Cam bruger DHCP til at oprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk. Tjek, at DHCP er aktiveret på din router.
  4. Hvis din router bruger filtrering af MAC-adresse, kan du få flere oplysninger om, hvordan du føjer MAC-adressen for dit Nest Cam til tilladelseslisten.
  5. Sørg for, at dit Wi-Fi-udstyr bruger vores andre anbefalede indstillinger for routere og adgangspunkter.
  6. Følg vejledningen i denne artikel for at genstarte dit kamera.
  7. Åbn appen igen, og konfigurer dit Nest Cam på din telefon.

Internetforbindelsen var for langsom, eller den blev afbrudt

Fejlkode:

C108

Denne fejl vises, når Nest-serveren ikke svarer på en anmodning fra din enhed. Dette kan ske, hvis din internetforbindelse afbrydes under konfigurationen, eller hvis der er problemer med båndbredden på dit netværk.

Fejlfinding

1. Hvis din internetforbindelse er langsom, har du muligvis ikke nok båndbredde til at fuldføre konfigurationen. Kør en test af internethastigheden, og sørg for, at din forbindelse ikke har uventede problemer med båndbredden.
  2. Træk stikket til dit modem og din router ud af stikkontakten. Du har muligvis en enhed, der er en kombineret modem-/routerenhed, eller de kan være adskilte enheder. Hvis de er adskilte, skal du trække stikket ud af stikkontakten til begge enheder.
  3. Vent 30 sekunder, og sæt derefter stikket til modemmet og routeren i stikkontakten igen.
  4. Modemmet og routeren starter. Vent et par minutter, eller indtil strøm- og forbindelseslamperne lyser uden at blinke. Enhederne kan også have en hurtigt blinkende datalampe.
  5. Tjek, at dit Wi-Fi-netværk har forbindelse til internettet, og at forbindelsen fungerer som forventet:
  • På en computer
  • Du kan bruge en computer til at åbne en webside som f.eks. google.com og tjekke, at siden indlæses korrekt.
  • På en telefon
    1. Aktivér flytilstand på din telefon, og aktivér derefter Wi-Fi på telefonen, mens flytilstand er aktiveret.
    2. Giv enheden tilladelse til at oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket, og prøv derefter at åbne en webside som f.eks. google.com for at være sikker på, at siden indlæses korrekt. Tjek, at den indlæses korrekt.
    3. Deaktiver flytilstand, når du er færdig med at teste.
  • Bemærk! Hvis andre enheder ikke kan oprette forbindelse til internettet, skal du kontakte din internetudbyder for at genoprette tjenesten.

1. Luk Nest-appen.
  2. Følg vejledningen i denne artikel for at genstarte dit kamera.
  3. Åbn Nest-appen igen, og konfigurer dit Nest Cam på din telefon.

Der var et problem med forbindelsen mellem kameraet og computeren

Hjælpekoder:

C350 ∙ C362 ∙ C380

Hvis du konfigurerer dit Nest-kamera på en Mac- eller Windows-computer, kan denne fejl opstå, når der er et problem med forbindelsen.

Fejlfinding

1. Ryd din browsers cache og cookies. Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør dette, i menuen Hjælp i browseren.
  2. Luk din webbrowser.
  3. Tag kameraet ud af USB-porten på din computer. Tilslut det igen ved hjælp af en anden USB-port på din computer, hvis du har en.
  4. Prøv at konfigurere dit Nest-kamera via computeren igen.

Dit kamera er muligvis tilknyttet et andet Nest-hjem

Hjælpekoder:

C101 ∙ C208 ∙ C308 ∙ C309

Når denne fejlmeddelelse vises, betyder det, at appen tror, at dit kamera allerede er konfigureret i et hjem.

Fejlfinding

1. Luk Nest-appen.
  2. Hvis dit Nest-kamera allerede er konfigureret på en konto i appen, skal du fjerne kameraet fra den tidligere konto, inden du fortsætter.
    • Husk, at al optaget videohistorik for kameraet slettes permanent, hvis du har et Nest Aware-abonnement og fjerner kameraet fra kontoen. Sørg derfor for at oprette og downloade klip af de optagelser, du vil beholde, før du sletter kameraet fra din konto.
  3. Følg vejledningen i denne artikel for at genstarte dit kamera.
  4. Åbn appen igen, og konfigurer dit Nest-kamera på din telefon.
  5. Hvis du stadig ikke kan konfigurere kameraet, eller hvis du har problemer med at fjerne kameraet fra den tidligere konto i appen, kan du kontakte Nest-support.

Din dørklokke er inaktiv, og du kan ikke gennemføre konfigurationen

Hjælpekode:

NC019

Dit kamera skal være aktiveret for at oprette forbindelse til Wi-Fi og gennemføre konfigurationen i appen. Hvis statuslampen på dit kamera slukker under konfigurationen, er dit kamera ikke længere aktivt, og du kan ikke føje det til appen.

Fejlfinding

1. Luk appen.
  2. Følg vejledningen for at gendanne fabriksindstillingerne på dit kamera.

Der kan være tidligere indstillinger for din dørklokke

Hjælpekode:

NC003

Når denne fejlmeddelelse vises, betyder det, at appen tror, at der er nogle tidligere indstillinger på din Nest-dørklokke. Du får vist meddelelsen "Reset your Nest Doorbell" [Nulstil din Nest Doorbell].

Fejlfinding

Gendan dørklokkens fabriksindstillinger:

Nest Doorbell med ledning

1. Tag dørklokken ned, hvis den allerede er monteret på væggen. Brug frigørelsesværktøjet, som fulgte med dørklokken, en papirclips eller en tegnestift.

2. Indsæt det/den i hullet nederst på dørklokken, og træk dørklokken af beslaget.
    Tip! Skru ikke ledningerne bag på dørklokken ud, hvis den er tilsluttet strømmen i dit hjem.

3. Hold 2 knapper på dørklokken nede i cirka 10 sekunder:

• Hold nulstillingsknappen på bagsiden nede (brug frigørelsesværktøjet eller en tegnestift)
    • Hold samtidig den store dørklokkeknap på forsiden nede
  4. Når du holder knapperne nede, afspiller kameraet en lyd. Lysringen lyser blåt og drejer rundt. Så blinker den gult, og til sidst slukkes alle lamperne.

5. Slip de 2 knapper.

6. Fabriksindstillingerne er gendannet, når kameraet afspiller en lyd, og lysringen blinker langsomt blåt.

Når dørklokkens fabriksindstillinger er blevet gendannet, kan du føje den til appen igen.

Knyt dit kamera til appen