To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest × Yale slot niet verbonden of offline

Je Google Nest × Yale slot maakt verbinding met internet via een Google Nest Connect in je huis. Het slot maakt niet rechtstreeks verbinding met wifi. Als het Nest x Yale slot offline is, kun je de deur nog steeds op verschillende manieren op slot doen en van het slot halen.

Houd rekening met het volgende als het slot offline is:

• Als het slot de Nest Connect niet kan bereiken, heeft het de status Offline in de Nest-app.
  • De meeste toegangscodes werken ook als je slot offline is. Je kunt ook het draaislot aan de binnenkant van de deur blijven gebruiken. Ontdek meer over hoe je de deur op slot doet en van het slot haalt.

Opmerking: Niemand met geplande toegang tot je huis kan de deur openen met een toegangscode als het slot offline is.

• Zolang het slot offline is, kan het geen meldingen of informatie naar je telefoon sturen.

Je kunt de Nest Guard niet meer als brug gebruiken om je Nest x Yale slot met wifi te verbinden. Alleen een Nest Connect kan je slot verbinden met wifi. Als het slot offline gaat, kun je het niet bedienen met de Nest-app, maar nog wel met het toetsenblok.

Als je de Nest Guard eerder als brug hebt gebruikt om je Nest x Yale slot met wifi te verbinden, moet je actie ondernemen om de Nest Guard te vervangen door een Nest Connect. In aanmerking komende gebruikers hebben in januari 2024 een e-mail gekregen met instructies om kosteloos een Nest Connect te krijgen. Als je een Nest Connect hebt, check je het Helpcentrum-artikel Zorg dat je Nest x Yale slot verbonden blijft nadat de Nest Secure-ondersteuning wordt beëindigd om je slot opnieuw te verbinden.

Als je op dit moment een Nest Connect hebt, moet je deze misschien dichter bij je Nest x Yale slot plaatsen om verbinding te maken met wifi. Als je slot buiten het bereik van een Nest Connect is en offline gaat, kun je het slot niet bedienen met de Nest-app, maar nog wel met het toetsenblok.

Als je een Nest Connect wilt installeren, ga je naar het Helpcentrum-artikel De Nest Connect instellen.

Check de veelgestelde vragen in deze update van het communityforum van de Nest Secure voor meer informatie.

Meer informatie over hoe je slot verbinding maakt met internet

Het Nest × Yale slot in je huis werkt een beetje anders dan andere Nest-producten.

Het slot gebruikt geen wifi. In plaats daarvan communiceert het via een energiezuinige verbinding met de Nest Connect. De Nest Connect gebruikt wifi om informatie van je slot naar de Nest-app te sturen. Dankzij deze indirecte verbinding gaan de batterijen van het slot langer mee.

Nest Yale lock connection with Nest Connect flow image

Nest Yale lock connection with Nest Guard flow image

Problemen oplossen als het Nest × Yale slot offline is

1. Los problemen met de Nest Connect op

Aangezien het slot via de Nest Connect verbinding maakt met internet, check je eerst of de Connect misschien offline is.

Nest Connect

1. Tik in het startscherm van de Nest-app op Instellingen Icoon van Nest-instellingen en dan Nest Connects.

2. Selecteer je Nest Connect en dan Verbinding checken.
  3. Volg de instructies in de app. Als je Nest Connect offline is, check je meer informatie over hoe je problemen met de Nest Connect oplost.

2. Check de status van de Nest-service

Als de Nest-service uitvalt, gaan al je Nest-producten offline. Je krijgt in de Nest-app misschien ook het bericht: De Nest-service is op dit moment onbereikbaar.

De status van de Nest-service checken

Wacht tot de Nest-service weer bereikbaar is om te checken of je slot en andere Nest-producten weer online komen.

3. Check je app-versie

Zorg dat je de nieuwste versie van de Google Home- of Nest-app hebt om de nieuwste functies en bugfixes te krijgen.

Android-apps updaten
iOS-apps updaten

4. Start het slot opnieuw op

Verwijder het batterijklepje en neem de batterijen uit het slot. Als je een melding krijgt dat de batterijen bijna leeg zijn, gebruik je een nieuwe set standaard AA-batterijen. Plaats geen oplaadbare batterijen in je slot.

Wacht een paar minuten en check of het slot weer online komt.

5. Ga na of er storingsbronnen zijn

Zelfs als de Nest Connect zich binnen het bereik van het slot bevindt, kan er iets zijn wat de verbinding verstoort.

Trek een denkbeeldige rechte lijn tussen je Nest Connect en het slot. Als de lijn door iets groots of zwaars wordt geblokkeerd, kan dit storing veroorzaken.

Dikke muren, meubels, apparaten en andere elektronica kunnen het bereik verkleinen.

Problemen met draadloze storing oplossen

6. Zet het slot terug op de fabrieksinstellingen