Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest × Yale-låsen har mistet forbindelsen eller er offline

Din Google Nest × Yale-lås opretter forbindelse til internettet via en Google Nest Connect i dit hjem. Den opretter ikke forbindelse direkte til Wi-Fi. Hvis din Nest x Yale-lås er offline, kan du stadig låse og oplåse din dør på en række forskellige måder.

Vær opmærksom på følgende, hvis din lås er offline:

• Hvis din lås ikke kan oprette forbindelse til Nest Connect, angives den som "Offline" i Nest-appen.
  • Selv hvis din lås er offline, vil de fleste adgangskoder stadig fungere. Du kan også bruge vridergrebet indenfor. Få flere oplysninger om at låse og låse op.

Bemærk! Alle med planlagt adgang til dit hjem kan ikke bruge en adgangskode til at åbne døren, når låsen er offline.

• Så længe din lås er offline, kan den ikke sende underretninger eller oplysninger til din telefon.

Du kan ikke længere bruge Nest Guard som en broforbindelse mellem din Nest x Yale-lås og dit Wi-Fi. Det er kun en Nest Connect, der kan forbinde din lås til Wi-Fi. Hvis din lås mister internetforbindelsen, kan du ikke styre din lås med Nest-appen, men du kan stadig styre den via nummertastaturet.

Hvis du tidligere har brugt Nest Guard som en broforbindelse mellem din Nest x Yale-lås og dit Wi-Fi, skal du udskifte din Nest Guard med en Nest Connect. Kvalificerede brugere modtog en mail i januar 2024 med en vejledning i, hvordan de kan modtage en Nest Connect uden beregning. Når du har en Nest Connect, kan genoprette forbindelsen til din lås ved at gå til artiklen Hold din Nest x Yale-lås forbundet, når Nest Secure ikke længere understøttes i Hjælp.

Hvis du i øjeblikket har en Nest Connect, skal du muligvis flytte den tættere på din Nest x Yale-lås for at forbinde låsen til Wi-Fi. Hvis din lås er uden for en Nest Connect-enheds rækkevidde, og den mister internetforbindelsen, kan du ikke styre din lås med Nest-appen. Du kan dog stadig styre den med nummertastaturet.

Se, hvordan du installerer en Nest Connect, i artiklen Konfigurer Nest Connect i Hjælp.

Få flere oplysninger i de ofte stillede spørgsmål i denne opdatering fra Nest Secure-hjælpeforummet.

Flere oplysninger om, hvordan din lås opretter forbindelse til internettet

Nest × Yale-låsen i dit hjem fungerer lidt anderledes end andre Nest-produkter.

Din lås anvender ikke Wi-Fi. I stedet bruger den en strømbesparende forbindelse til at kommunikere med Nest Connect. Din Nest Connect anvender derefter Wi-Fi til at sende oplysninger fra din lås til Nest-appen. Denne indirekte forbindelse hjælper din lås med at spare på batteriet.

Nest Yale lock connection with Nest Connect flow image

Nest Yale lock connection with Nest Guard flow image

Find og løs problemer, når Nest × Yale-låsen er offline

1. Find og løs problemer med Nest Connect

Da din lås får internetforbindelse fra din Nest Connect, skal du starte med at tjekke, om det produkt, der oprettes forbindelse til, er offline.

Nest Connect

1. På startskærmen i Nest-appen skal du trykke på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger og så Nest Connects [Nest Connect-enheder].

2. Vælg din Nest Connect og så Check connection [Tjek forbindelsen].
  3. Følg vejledningen i appen. Hvis din Nest Connect er offline, kan du se, hvordan du finder og løser problemer med Nest Connect.

2. Tjek status for Nest-tjenesten

Hvis Nest-tjenesten er nede, er alle dine Nest-produkter offline. Du får muligvis også meddelelsen "The Nest service can't be reached right now" [Der kan ikke oprettes forbindelse til Nest-tjenesten lige nu] i Nest-appen.

Tjek status for Nest-tjenesten

Vent på, at Nest-tjenesten fortsætter med at tjekke, om din lås og andre Nest-produkter er online igen.

3. Tjek din appversion

Sørg for, at du har den nyeste version af Google Home-appen eller Nest-appen for at få de nyeste funktioner og fejlrettelser.

Opdater Android-apps
Opdater iOS-apps

4. Prøv at genstarte din lås

Tag batteridækslet af, og fjern batterierne fra din lås. Hvis du har modtaget en underretning om lavt batteriniveau, skal du indsætte et nyt sæt almindelige AA-batterier. Undlad at sætte genopladelige batterier i din lås.

Vent et par minutter, og tjek derefter, om din lås er online igen.

5. Tjek, om der er kilder til interferens

Selv hvis din Nest Connect er inden for rækkevidde af din lås, kan der være noget, der forstyrrer forbindelsen.

Forestil dig, at der løber en lige linje fra din Nest Connect til din lås. Hver gang linjen blokeres af noget stort eller tungt, kan der opstå interferens.

Tykke vægge, møbler, apparater og anden elektronik kan reducere rækkevidden.

Trådløs interferens, og hvordan du finder og løser problemer med det

6. Gendan låsens fabriksindstillinger