To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Endre hvilket kamera som har et abonnement på Nest Aware (1. generasjon)

Fra og med 30. juni 2023 selger ikke Nest nye abonnementer på Nest Aware (1. generasjon) lenger. Hvis du allerede har dette abonnementet, blir det fortsatt fornyet.

Før du begynner

Du har et abonnement på Nest Aware (1. generasjon) hvis du har separate abonnementer for hvert kamera i hjemmet. Hvis du har et kamera med abonnement på Nest Aware (1. generasjon) og et annet kamera uten abonnement, kan du ikke flytte abonnementet mellom kameraene. Når et abonnement er tilordnet et kamera, kan det ikke flyttes til et annet.

• Hvis du har et kamera med et eksisterende abonnement på Nest Aware (1. generasjon) og du vil bruke den samme kontoen til å konfigurere Nest Cam (med batteri) eller Nest Doorbell (med batteri), må du overføre kontoen din. Når du overfører kontoen, blir abonnementet på Nest Aware (1. generasjon) deaktivert.
  • Hvis du vil beholde abonnementet på Nest Aware (1. generasjon) på det eksisterende kameraet, kan du konfigurere Nest Cam (med batteri) eller Nest Doorbell (med batteri) med en annen Google-konto.

Hvis du må endre hvilket område i hjemmet ditt som dekkes av Video History med et abonnement på Nest Aware (1. generasjon), kan du enten flytte kameraet til et nytt område eller si opp abonnementet (1. generasjon) og bytte til den nyeste versjonen av Nest Aware.

Flytt kameraene dine

Hvis kameraene dine er i samme bolig, kan du fysisk flytte dem, spesielt hvis de er festet til et stativ eller til samme type base. Du kan ganske enkelt flytte dem og gi dem nytt navn.

Slik endrer du plassering for to kameraer i samme bolig:

1. Koble fra begge kameraene, flytt dem til den nye plasseringen og koble dem til igjen. Kameraene starter og kobler automatisk til det eksisterende wifi-nettverket ditt.
  2. Bruk Nest-appen til å endre steds- eller romnavnet for Nest-produkter.
Viktig: Hvis du har et annet hjem i Nest-appen, kan du ikke flytte kameraer mellom hjem.

Si opp det nåværende abonnementet, og bytt til den nyeste versjonen av Nest Aware

Hvis du ikke kan flytte kameraene fysisk som beskrevet ovenfor, kan du si opp abonnementet på 1. generasjon og bytte til den nyeste versjonen av Nest Aware for å dekke alle kameraene i hjemmet under ett abonnement.

Hvis du vil si opp abonnementet på Nest Aware (1. generasjon), kan du gjøre det i Nest-butikken.

Før du sier opp abonnementet, bør du være oppmerksom på dette:

• Hvis du sier opp alle abonnementene dine på Nest Aware (1. generasjon), kan du ikke registrere deg for det igjen, og du mister eventuell videologg som ikke er lagret i appen.
  • Oppsigelsen skjer umiddelbart og kan ikke angres.
  • Hele videologgen og alle innstillinger som er knyttet til abonnementet, blir slettet. Klipp og fortfilmer du har opprettet, blir imidlertid lagret i kontoen din i Nest-appen og er fortsatt tilgjengelige på en datamaskin så lenge du har lagt til et kamera i appen.
  • Hvis du kjøpte abonnementet på Nest Aware (1. generasjon) fra en av partnerne våre, kan du kontakte partneren for å finne ut hvilke alternativer du har for å si opp abonnementet og abonnere på nytt.