Wijzigen aan welke camera een 1e generatie Nest Aware-abonnement is toegewezen

Opmerking: Dit artikel is van toepassing op de 1e generatie Nest Aware-abonnementen.

• Je hebt een 1e generatie Nest Aware-abonnement als je voor elke camera in je huis een afzonderlijk abonnement hebt.
  • Je kunt alleen een 1e generatie abonnement afsluiten als je geen Google-account gebruikt om in te loggen bij de Nest-app.

Als je een camera hebt met een 1e generatie Nest Aware-abonnement en een andere camera zonder abonnement, kun je het abonnement niet overzetten van de ene naar de andere camera. Nadat een abonnement aan een camera is toegewezen, kan het niet meer naar een andere camera worden overgezet.

Wil je aanpassen welke plek in je huis wordt gedekt door videogeschiedenis met een 1e generatie Nest Aware-abonnement? Dan kun je de camera's verwisselen of je oude abonnement opzeggen en een nieuw abonnement nemen.

De camera's verplaatsen

Als de camera's in hetzelfde huis worden gebruikt, kun je ze gewoon verplaatsen, vooral als de camera's een standaard hebben of op hetzelfde type basis zijn gemonteerd. Je zet ze dan neer op de nieuwe plek en past de naam van de camera's aan.

De locaties van twee camera's in hetzelfde huis omwisselen:

1. Koppel beide camera's los, verplaats beide naar hun nieuwe fysieke locatie en sluit ze weer aan. De camera's schakelen in en maken automatisch verbinding met het bestaande wifi-netwerk.
  2. Gebruik de Nest-app om het label Waar van beide camera's te updaten.
Belangrijk: Als je in de Nest-app nog een huis hebt, kun je de camera's niet wisselen tussen huizen.  Wil je een abonnement verplaatsen naar een camera in je andere huis, dan lees je hieronder hoe je dat doet.

Een nieuw abonnement nemen en je huidige abonnement opzeggen

Opmerking: Ben je niet overgestapt op een Google-account, dan kun je aanvullende 1e generatie Nest Aware-abonnementen kopen.

Als je de camera's niet fysiek kunt omwisselen zoals hierboven beschreven, moet je een nieuw 1e generatie Nest Aware-abonnement kopen voor de camera die geen abonnement heeft. Je kunt je bestaande abonnement op de andere camera houden of opzeggen.

Verwijder de camera niet uit de Nest-app. Wanneer je het nieuwe abonnement koopt, kun je het toewijzen aan elke camera in je account waaraan nog geen abonnement is toegewezen.

Belangrijk:

• De opzegging gaat onmiddellijk in en kan niet ongedaan worden gemaakt.
  • De videogeschiedenis, instellingen en voorkeuren van dat abonnement worden allemaal gewist. De clips en time-lapses die je hebt gemaakt, blijven echter opgeslagen in de Nest-app. Je kunt ze nog steeds bekijken op een computer zolang er nog een camera aan je app is toegevoegd.
  • Zeg je een 1e generatie Nest Aware-abonnement op, dan ontvang je een terugbetaling of tegoed. Zie Veelgestelde vragen over Nest Aware voor meer informatie.
  • Als je bent overgestapt op een Google-account en al je 1e generatie Nest Aware-abonnementen hebt opgezegd, kun je je niet opnieuw aanmelden. Wel kun je je aanmelden voor Nest Aware.

Hoe je je abonnement opzegt, is afhankelijk van hoe je het hebt afgesloten.

• Heb je het 1e generatie Nest Aware-abonnement rechtstreeks bij Google Nest gekocht, dan kun je het abonnement opzeggen en een nieuw abonnement aanschaffen in de Nest Store.
  • Heb je het 1e generatie Nest Aware-abonnement bij een van onze partners afgesloten, dan neem je contact op met deze partner om te horen wat je opties voor opzeggen en een nieuw abonnement zijn. Ga voor meer informatie naar onze veelgestelde vragen over het aanschaffen van Nest Aware via een van onze partners, ook als je wilt weten of je je abonnement bij een partner hebt afgesloten.