To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Wijzigen welke camera een 1e generatie Nest Aware-abonnement heeft

Vanaf 7 juli 2023 verkoopt Nest geen nieuwe Nest Aware-abonnementen van de 1e generatie meer. Abonnementen die je op dit moment hebt, worden nog wel verlengd.

Voordat je begint

Je hebt een Nest Aware-abonnement van de 1e generatie als je voor elke camera in je huis een afzonderlijk abonnement hebt. Als je een camera hebt met een Nest Aware-abonnement van de 1e generatie en een andere camera zonder abonnement, kun je het abonnement niet overzetten van de ene naar de andere camera. Nadat een abonnement aan een camera is toegewezen, kan het niet meer naar een andere camera worden overgezet.

• Als je een camera met een bestaand Nest Aware-abonnement van de 1e generatie hebt en je hetzelfde account wilt gebruiken om de Nest Cam (batterij) of Nest Doorbell (batterij) in te stellen, moet je je account overzetten. Als je je account overzet, wordt je Nest Aware-abonnement van de 1e generatie uitgezet.
  • Als je je Nest Aware-abonnement van de 1e generatie wilt houden op je bestaande camera, kun je de Nest Cam (batterij) of Nest Doorbell (batterij) instellen met een ander Google-account.

Wil je aanpassen welke plek in je huis wordt gedekt door videogeschiedenis met een Nest Aware-abonnement van de 1e generatie? Dan kun je de camera naar een nieuw gebied verplaatsen of je abonnement van de 1e generatie opzeggen en overstappen naar het nieuwste Nest Aware-abonnement.

De camera's verplaatsen

Als de camera's in hetzelfde huis worden gebruikt, kun je ze gewoon verplaatsen, vooral als de camera's een standaard hebben of op hetzelfde type basis zijn gemonteerd. Je zet ze dan neer op de nieuwe plek en past de naam van de camera's aan.

Zo wissel je de locaties van 2 camera's in hetzelfde huis om:

1. Koppel beide camera's los, verplaats beide naar hun nieuwe fysieke locatie en sluit ze weer aan. De camera's gaan aan en maken automatisch verbinding met het bestaande wifi-netwerk.
  2. Gebruik de Nest-app om de locatie- of kamernaam van je Nest-product te wijzigen.
Belangrijk: Als je in de Nest-app nog een huis hebt, kun je de camera's niet fysiek omwisselen tussen de huizen.

Zeg je huidige abonnement op en stap over naar het nieuwste Nest Aware-abonnement.

Als je de camera's niet fysiek kunt omwisselen zoals hierboven beschreven, kun je je abonnement van de 1e generatie opzeggen en overstappen naar het nieuwste Nest Aware-abonnement, zodat alle camera's in je huis onder 1 abonnement vallen.

Als je je 1e generatie-abonnement wilt opzeggen, ga je naar de Nest Store.

Houd rekening met het volgende voordat je je abonnement opzegt:

• Als je al je abonnementen van de 1e generatie opzegt, kun je je hiervoor niet opnieuw aanmelden. Je raakt alle videogeschiedenis kwijt die je niet in de app hebt opgeslagen.
  • De opzegging gaat onmiddellijk in en kan niet ongedaan worden gemaakt.
  • De videogeschiedenis, instellingen en voorkeuren van dat abonnement worden allemaal gewist. De fragmenten en timelapses die je hebt gemaakt, blijven wel opgeslagen in je account in de Nest-app. Je kunt ze nog steeds openen op een computer zolang er nog een camera aan je app is toegevoegd.
  • Heb je het Nest Aware-abonnement van de 1e generatie bij een van onze partners afgesloten, dan neem je contact op met deze partner om te weten te komen wat je opties voor opzeggen en een nieuw abonnement zijn.