To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Underretninger fra kameraer og dørklokker

Underretninger fra Nest-kameraer er notifikationer, du modtager på din telefon eller tablet, når dit Google Nest-kamera eller din Google Nest-dørklokke registrerer vigtig aktivitet. Kameranotifikationer administreres i Google Home-appen eller Nest-appen.

Sådan fungerer underretninger

• Indstillingerne i Home-appen er som standard deaktiveret. Du kan altid slå notifikationer til eller fra.

• De indstillinger for notifikationer, du har adgang til, afhænger af, hvilken type kamera du har, og om du abonnerer på Nest Aware.
  • Du kan vælge at modtage notifikationer om alt, hvad dit kamera registrerer, eller vælge kun at modtage notifikationer om visse typer aktiviteter.
  • Du skal konfigurere underretninger for hvert kamera og hver dørklokke separat i dit hjem.
  • Hvis andre personer kan styre enheder i dit hjem, kan hver person konfigurere sine egne indstillinger for kameraunderretninger i appen.
  • Hvis du har aktiveret kritiske underretninger, modtager du muligvis push-notifikationer, selvom tilstanden Forstyr ikke er aktiveret på din telefon.
  • Nogle kameraunderretninger er altid aktiveret, så du informeres om vigtige hændelser. Det kan f.eks. være, hvis dit kamera mister internetforbindelsen, fjernes fra appen eller registrerer manipulation. Du kan ikke ændre indstillingerne for disse notifikationer i appen.

Skift kameraunderretninger

Du kan se, hvordan du aktiverer notifikationer for dit kamera, eller ændrer, hvilke typer underretninger du får, ved at gå til den app, du bruger til at styre dit kamera.

Notifikationer fra Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på enhedens felt  Mere More menu  Indstillinger .
  4. Vælg Notifikationer.

Nedenfor kan du se, hvilke indstillinger for notifikationer du kan ændre for dit kamera.

Push-notifikationer

Tryk på kontakten for at aktivere eller deaktivere push-notifikationer på din telefon, når dit kamera registrerer aktivitet. Når denne indstilling er aktiveret, modtager du kameraunderretninger, så længe du er logget ind i appen.

Kun notifikationer for Ikke hjemme

Tryk på kontakten for at aktivere eller deaktivere Kun notifikationer for Ikke hjemme. Når du har aktiveret dette, modtager du kun kameraunderretninger, når dit hjem er indstillet til tilstanden Ikke hjemme. På denne måde bliver du ikke forstyrret af notifikationer, når der er nogen hjemme.

Typer af registreret aktivitet

Tryk på kontakten ud for hver type notifikation for at aktivere eller deaktivere underretninger om f.eks. bevægelse, personer eller dyr. Denne liste kan variere, afhængigt af hvilken kamera- eller dørklokkemodel du har, og om du har et Aware-abonnement.

Indstillinger for hændelser i Home-appen

Ændringer af indstillingerne for kamerahændelser påvirker dine notifikationer. Du modtager kun notifikationer om de typer af hændelser, der er aktiveret.

Sådan slår du bestemte videohændelser til eller fra:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på enhedens felt  Mere More menu  Indstillinger .
  4. Tryk på Hændelser og derefter Sete hændelser.
  5. Tryk på kontakten ud for de hændelser, du vil slå til eller fra.

Notifikationer fra Nest-appen

1. Åbn Nest-appen.
  2. På startskærmen skal du trykke på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger.
  3. Vælg Notifications [Notifikationer].
  4. Vælg det kamera, hvor du vil ændre indstillingerne for underretninger, og vælg mellem valgmulighederne nedenfor.

Notifikationstype

• Push-notifikation: Underretninger vises på din telefon på samme måde som underretninger fra andre apps. Du kan modtage notifikationer, så længe du er logget ind i appen.
    Bemærk! Når du lukker Nest-appen, bliver du ikke logget ud. Du kan fortsat modtage notifikationer, også selvom appen er lukket.
  • Mail: Underretninger sendes fra notifications@nest.com til den mailadresse, du bruger til at logge ind på din konto i Nest-appen. Du kan modtage mails, uanset om du er logget ind i Nest-appen eller ej.

Hvornår notifikationerne sendes

• Ingen hjemme: Hvis du vælger denne indstilling, indstilles dit kamera til kun at sende notifikationer, når dit hjem har skiftet til tilstanden Ikke hjemme.
  • Altid: Når denne indstilling er valgt, sender dit kamera notifikationer, uanset om du er hjemme eller ej.

Nøjagtigheden af hændelsesregistrering

Med et Nest Cam eller en Nest Doorbell kan du se, hvad der foregår derhjemme, men selve teknologien er ikke fejlfri. Vi forsøger at gøre vores kamerahændelser så nøjagtige som muligt, men du kan bl.a. opleve følgende registreringsfejl med kameraet eller dørklokken:

• Et billede forveksles med en rigtig hændelse. En T-shirt med et billede af en hund kan f.eks. udløse en hændelse til registrering af dyr.
  • En person, der kravler rundt på jorden, kan fejlagtigt identificeres som et kæledyr.
  • Nære slægtninge kan blive fejlidentificeret.

Typer af kameraunderretninger

• Du kan få detaljerede oplysninger om underretninger og notifikationer ved at gå til Det får du med et Nest Aware-abonnement og vælge dit kamera eller din dørklokke. De underretninger og notifikationer, du kan få, varierer, afhængigt af hvilken enhed du har, og om du har et Aware-abonnement.
  • Med et Nest Aware-abonnement kan dit kamera anvende avancerede algoritmer til at forbedre registreringen af bevægelse og lyd samt sende dig mere nyttige notifikationer.

Hændelser

Du kan f.eks. få notifikationer om almindelige hændelser såsom sete personer, dyr og køretøjer.

Registrering af kendte ansigter

Registrering af kendte ansigter kan lære dit Nest-kamera at skelne mellem ansigter, du kender, og ansigter, du ikke kender. Med tiden lærer kameraet at genkende personer, du kender, så det kan sende dig mere nyttige underretninger. Gå til Registrering af kendte ansigter for at få flere oplysninger.

Underretninger om Activity Zones

Med Activity Zones kan du markere et bestemt område i kameraets synsfelt, som du vil have underretninger om. Dit kamera kan sende underretninger og optage en hændelse i dit kameras videohistorik, når der registreres vigtig bevægelse i den zone, du har oprettet. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Konfigurer og brug Activity Zones.

Tekniske problemer

Kameraet kan også give dig besked, hvis der opstår tekniske problemer, f.eks. hvis kameraet går offline. Disse underretninger kan hjælpe dig med at finde og rette fejl, når dit kamera ikke fungerer efter hensigten.

Mailnotifikationer

Bemærk! Denne indstilling er kun tilgængelig for kameraer i Nest-appen.

Hvis du vælger at få notifikationerne sendt til din mailadresse, bør mailnotifikationen indeholde et øjebliksbillede af den aktivitet, kameraet har registreret. Du kan downloade disse øjebliksbilleder til din telefon eller din computers harddisk.

Find og løs problemer med notifikationer