To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få flere oplysninger om LED-lamperne på din højttaler

Du kan bruge LED-lamperne til at se, hvad din højttaler laver eller dens status.

Vælg din enhed

Farverne på LED-lamperne, og hvordan de bevæger sig, afhænger af enheden. Vælg din enhed nedenfor for at få flere oplysninger om, hvad lysene på enheden angiver.

Google Home Google Nest Mini Google Home Max Google Nest Audio
Google Home Google Home
Mini eller Nest Mini
Google Home
Max
Google Nest
Audio
Andre højttalere, der fungerer med "Hey Google"

Google Home

Google Assistent

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Flerfarvede lys drejer med uret og blinker

Listening

Google Assistent har registreret "Hey Google" og venter på dit spørgsmål eller din kommando.

Se, hvad du kan spørge Google Assistent om.

Flerfarvede lys drejer konstant med uret

Thinking

Google Assistent tænker.

Flerfarvede lys blinker konstant

Responding

Google Assistent svarer.

Fire statiske orange lys

Mic muted

Mikrofonen er slukket. Google Assistent kan ikke registrere "Hey Google" eller svare.

Du kan slå mikrofonen til eller fra ved at trykke på mikrofonknappen på bagsiden af Google Home. Se, hvordan du styrer din enhed ved berøring.

Bemærk! Få flere oplysninger om datasikkerhed og privatliv på Google Nest- og Google Home-enheder.

Konfiguration

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Fire hvide lys blinker langsomt

Ready to set up

Google Home er klar til konfiguration.

Se, hvordan du konfigurerer din enhed.

Fire blå lys blinker langsomt

Verify device

Google Home skal bekræftes af dig.

Fire hvide lys drejer med uret

Connecting Wi-Fi

Google Home opretter forbindelse til Wi-Fi.

Hvide lys lyser op fra toppen til bunden

Downloading

Google Home downloader en opdatering.

Seks hvide lys drejer med uret

Installing

Google Home installerer en opdatering.

Se, hvordan du foretager fejlfinding af enhedsopdateringer.

System

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Hvide og flerfarvede lys drejer og blinker

Bootup

Google Home starter op.

Nedtælling med orange lys

FDR

Google Home bekræfter, at du vil gendanne fabriksindstillingerne.

Se, hvordan du gendanner fabriksindstillingerne på din enhed.

Hvide lys blinker langsomt

Alarm ringing

En alarm ringer.

Få flere oplysninger om, hvordan du indstiller og administrerer alarmer.

Hvide lys drejer

Timer ringing

En timer ringer.

Få flere oplysninger om, hvordan du indstiller og administrerer timere.

Et statisk hvidt lys vises i ca. 10 minutter

Reminder / volume mute

Google Home minder dig om, at der er en tilgængelig notifikation. Du kan høre notifikationen ved at sige "Hey Google, hva så?"

Se, hvordan du slår notifikationer til eller fra.

Lydstyrke

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Et centreret hvidt lys vises, når du laver en bevægelse til styring af lydstyrken

Reminder / volume mute

Lyden er slået fra.

Se, hvordan du styrer din enhed ved berøring.

1 til 10 hvide lys vises, når du laver en bevægelse til styring af lydstyrken

volume level

Lydstyrkeniveauet er 1 til 10.

Fejl

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Seks statiske orange lys

Long update

En opdatering tager længere tid end forventet.

Se, hvordan du foretager fejlfinding af enhedsopdateringer.

Google Home Mini eller Nest Mini

Google Assistent

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Fire hvide lys

Listening

Google Assistent har registreret "Hey Google" og venter på dit spørgsmål eller din kommando.

Se, hvad du kan spørge Google Assistent om.

Fire hvide lys blinker, hvorefter de udtones

Google Assistent registrerede "Hey Google", men registrerede ikke et spørgsmål eller en kommando.

Prøv igen, hvis du vil foretage en anmodning.

Hvide lys kører konstant fra venstre til højre

Thinking

Google Assistent tænker.

Hvide lys blinker konstant

Responding

Google Assistent svarer.

Fire hvide lys blinker to gange, hvorefter de udtones

Google Assistent forstår din anmodning, men svarede ikke verbalt. Når du f.eks. siger "Næste", mens en sang afspilles.

Fire statiske orange lys

Mic off

Mikrofonen er slukket. Google Assistent kan ikke registrere "Hey Google" eller svare.

Du kan slå mikrofonen til eller fra via mikrofonkontakten ved siden af strømkablet. Se, hvordan du styrer din enhed ved berøring.

Bemærk! Få flere oplysninger om datasikkerhed og privatliv på Google Nest- og Google Home-enheder.

Konfiguration

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Hvide lys blinker langsomt

Ready to set up

Din højttaler er klar til konfiguration.

Se, hvordan du konfigurerer din enhed.

Fire statiske blå lys

Verify device

Din højttaler skal bekræftes af dig.

Hvide lys kører frem og tilbage

Wi-Fi

Din højttaler opretter forbindelse til Wi-Fi.

Hvide lys lyser op fra venstre mod højre

Downloading

Din højttaler downloader eller installerer en opdatering.

Se, hvordan du foretager fejlfinding af enhedsopdateringer.

System

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Nest Mini: Afhængigt af din enhed lyser farvede, flerfarvede eller hvide lys op fra venstre mod højre

Google Home Mini: Flerfarvede lys lyser op fra venstre mod højre

Bootup

Din højttaler starter op.

Kun Google Home Mini: Nedtælling med orange lys

factory reset

Din højttaler bekræfter, at du vil gendanne fabriksindstillingerne.

En nulstilling bekræftes, når der vises fire orange lys. Se, hvordan du gendanner fabriksindstillingerne på din enhed.

Hvide lys blinker langsomt

Alarm ringing

En alarm eller timer ringer.

Sådan gør du:

Et statisk hvidt lys vises i ca. 10 minutter

Reminder

Din højttaler minder dig om, at der er en tilgængelig notifikation. Du kan høre notifikationen ved at sige "Hey Google, hva så?"

Se, hvordan du slår notifikationer til eller fra.

Lydstyrke

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Fire dæmpede, hvide lys blinker, når du laver en bevægelse til styring af lydstyrken

Volume mute

Lyden er slået fra.

Se, hvordan du styrer din enhed ved berøring.

1 til 10 hvide lys vises, når du laver en bevægelse til styring af lydstyrken

Volume change

Lydstyrkeniveauet er 1 til 10.

Kun Nest Mini: Lyser op, når din hånd kommer tæt på enheden, mens der afspilles musik

Nest Mini har registreret en hånd.

Fejl

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

To statiske røde lys

Long update

En opdatering tager længere tid end forventet.

Se, hvordan du foretager fejlfinding af enhedsopdateringer.

Google Home Max

Google Assistent

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Fire hvide lys

Listening

Google Assistent har registreret "Hey Google" og venter på dit spørgsmål eller din kommando.

Se, hvad du kan spørge Google Assistent om.

Fire hvide lys blinker, hvorefter de udtones

Google Assistent registrerede "Hey Google", men registrerede ikke et spørgsmål eller en kommando.

Prøv igen, hvis du vil foretage en anmodning.

Hvide lys kører konstant fra venstre til højre

Thinking

Google Assistent tænker.

Hvide lys blinker konstant

Responding

Google Assistent svarer.

Fire hvide lys blinker to gange, hvorefter de udtones

Google Assistent forstår din anmodning, men svarede ikke verbalt. Når du f.eks. siger "Næste", mens en sang afspilles.

Fire statiske orange lys

Mic off

Mikrofonen er slukket. Google Assistent kan ikke registrere "Hey Google" eller svare.

Du kan slå mikrofonen til eller fra ved at skubbe mikrofonkontakten på bagsiden af Google Home Max. Se, hvordan du styrer din enhed ved berøring.

Bemærk! Få flere oplysninger om datasikkerhed og privatliv på Google Nest- og Google Home-enheder.

Konfiguration

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Hvide lys blinker langsomt

Ready to set up

Google Home Max er klar til konfiguration.

Se, hvordan du konfigurerer din enhed.

Fire statiske blå lys

Verify device

Google Home Max skal bekræftes af dig.

Hvide lys kører frem og tilbage

Wi-Fi

Google Home Max opretter forbindelse til Wi-Fi.

Hvide lys lyser op fra venstre mod højre

Downloading

Google Home Max downloader eller installerer en opdatering.

Se, hvordan du foretager fejlfinding af enhedsopdateringer.

System

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Flerfarvede lys op fra venstre mod højre

Bootup

Google Home Max starter op.

Nedtælling med orange lys

factory reset

Google Home Max bekræfter, at du vil gendanne fabriksindstillingerne.

En nulstilling bekræftes, når der vises fire orange lys. Se, hvordan du gendanner fabriksindstillingerne på din enhed.

Hvide lys blinker langsomt

Alarm ringing

En alarm eller timer ringer.

Sådan gør du:

Et statisk hvidt lys vises i ca. 10 minutter

Reminder

Google Home Max minder dig om, at der er en tilgængelig notifikation. Du kan høre notifikationen ved at sige "Hey Google, hva så?"

Se, hvordan du slår notifikationer til eller fra.

Hvide lys blinker hurtigt

Volume mute

Google Home Max springer et nummer over.

Se, hvordan du styrer musik på din enhed.

Hvide lys blinker langsomt

Alarm ringing

Google Home Max parres med en anden højttaler til stereolyd.

Se, hvordan du parrer to højttalere til stereolyd.

Lydstyrke

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Fire dæmpede, hvide lys blinker, når du laver en bevægelse til styring af lydstyrken

Volume mute

Lyden er slået fra.

Se, hvordan du styrer din enhed ved berøring.

1 til 10 hvide lys vises, når du laver en bevægelse til styring af lydstyrken

Volume change

Lydstyrkeniveauet er 1 til 10.

Fejl

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

To statiske røde lys

Long update

En opdatering tager længere tid end forventet.

Se, hvordan du foretager fejlfinding af enhedsopdateringer.

Google Nest Audio

Google Assistent

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Fire hvide lys

Listening

Google Assistent har registreret "Hey Google" og venter på dit spørgsmål eller din kommando.

Se, hvad du kan spørge Google Assistent om.

Fire hvide lys blinker, hvorefter de udtones

Google Assistent registrerede "Hey Google", men registrerede ikke et spørgsmål eller en kommando.

Prøv igen, hvis du vil foretage en anmodning.

Fire hvide lys blinker hurtigt

Google Assistent lytter.

Hvide lys kører konstant fra venstre til højre

Thinking

Google Assistent tænker.

Hvide lys blinker konstant

Responding

Google Assistent svarer.

Fire hvide lys blinker to gange, hvorefter de udtones

Google Assistent forstår din anmodning, men svarede ikke verbalt. Når du f.eks. siger "Næste", mens en sang afspilles.

Fire statiske orange lys

Mic off

Mikrofonen er slukket. Google Assistent kan ikke registrere "Hey Google" eller svare.

Du kan slå mikrofonen til eller fra via mikrofonkontakten ved siden af strømkablet. Se, hvordan du styrer din enhed ved berøring.

Bemærk! Få flere oplysninger om datasikkerhed og privatliv på Google Nest- og Google Home-enheder.

Konfiguration

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Hvide lys blinker langsomt

Ready to set up

Din højttaler er klar til konfiguration.

Se, hvordan du konfigurerer din enhed.

Fire statiske blå lys

Verify device

Din højttaler skal bekræftes af dig.

Hvide lys kører frem og tilbage

Wi-Fi

Din højttaler opretter forbindelse til Wi-Fi.

Hvide lys lyser op fra venstre mod højre

Downloading

Din højttaler downloader eller installerer en opdatering.

Se, hvordan du foretager fejlfinding af enhedsopdateringer.

System

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Hvide lys lyser op fra venstre mod højre

Din højttaler starter op.

Hvide lys blinker langsomt

Alarm ringing

En alarm eller timer ringer.

Sådan gør du:

Et statisk hvidt lys vises i ca. 10 minutter

Reminder

Din højttaler minder dig om, at der er en tilgængelig notifikation. Du kan høre notifikationen ved at sige "Hey Google, hva så?"

Se, hvordan du slår notifikationer til eller fra.

Lydstyrke

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Fire dæmpede, hvide lys blinker, når du laver en bevægelse til styring af lydstyrken

Volume mute

Lyden er slået fra.

Se, hvordan du styrer din enhed ved berøring.

1 til 10 hvide lys vises, når du laver en bevægelse til styring af lydstyrken

Volume change

Lydstyrkeniveauet er 1 til 20.

Fejl

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

To statiske røde lys

Long update

En opdatering tager længere tid end forventet.

Se, hvordan du foretager fejlfinding af enhedsopdateringer.

Andre højttalere, der fungerer med "Hey Google"

Google Assistent

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Fire hvide lys

Listening

Google Assistent har registreret "Hey Google" og venter på dit spørgsmål eller din kommando.

Se, hvad du kan spørge Google Assistent om.

Fire hvide lys blinker, hvorefter de udtones

Google Assistent registrerede "Hey Google", men registrerede ikke et spørgsmål eller en kommando.

Prøv igen, hvis du vil foretage en anmodning.

Hvide lys kører konstant fra venstre til højre

Thinking

Google Assistent tænker.

Hvide lys blinker konstant

Responding

Google Assistent svarer.

Fire hvide lys blinker to gange, hvorefter de udtones

Google Assistent forstår din anmodning, men svarede ikke verbalt. Når du f.eks. siger "Næste", mens en sang afspilles.

Fire statiske orange lys

Mic off

Mikrofonen er slukket. Google Assistent kan ikke registrere "Hey Google" eller svare.

System

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Hvide lys blinker langsomt

Ready to set up

Din højttaler er klar til konfiguration.

Nedtælling med orange lys

factory reset

Din højttaler bekræfter, at du vil gendanne fabriksindstillingerne.

En nulstilling bekræftes, når der vises fire orange lys. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du gendanner fabriksindstillingerne på din højttaler, ved at kontakte enhedsproducenten.

Hvide lys blinker langsomt

Alarm ringing

En alarm eller timer ringer.

Sådan gør du:

Lydstyrke

Beskrivelse af LED-lamper Hvad betyder det?

Fire dæmpede, hvide lys blinker, når du laver en bevægelse til styring af lydstyrken

Volume mute

Lyden er slået fra.

1 til 10 hvide lys vises, når du laver en bevægelse til styring af lydstyrken

Volume change

Lydstyrkeniveauet er 1 til 10.