To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Konfigurer din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm

Google Home-appen guider dig igennem konfigurationen af din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm.

Hvis du vil konfigurere en anden enhed, kan du følge vejledningen i, hvordan du konfigurerer smartenheder i Google Home-appen.
Selvom Google Duo og Google Meet er blevet slået sammen i en ny Meet-app på mobilenheder, tablets og computere, viser Google Nest-skærme fortsat Google Duo-ikonet Duo app.

Du skal bruge følgende for at komme i gang​

• En højttaler eller skærm.
  • Den nyeste version af Google Home-appen.
  • Den nyeste version af Google-appen.
  • En Google-konto.
  • En mobiltelefon eller tablet, som:
    • Har Android 9.0 eller nyere.
    • Fungerer sammen med et 2,4 GHz eller 5 GHz Wi-Fi-netværk (et WPA2-Enterprise-netværk fungerer ikke).
    • Har Bluetooth slået til.
  • Har en internetforbindelse og et sikkert trådløst netværk.
  • Hvis du allerede bruger Duo til videoopkald, skal du sørge for at bruge den samme Google-konto i Duo og i Google Home-appen.

Kom godt i gang

1. Tilslut din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen på din telefon eller tablet.
    1. Hvis du ikke har konfigureret et hjem, skal du trykke på Opret hjem angiv et kaldenavn for dit hjem angiv en adresse (valgfrit) tryk på Næste.
    2. Tryk på navnet på dit hjem Næste.
  3. Tryk på Enheder Tilføj Google Nest- eller partnerenhed Google Nest or partner device.
  4. Følg vejledningen i appen. Bemærk! Du kan fravælge visse indstillinger som f.eks. Voice Match eller personligt indhold. Du kan også til enhver tid ændre dine enhedsindstillinger, når konfigurationen er fuldført.

Løs problemer under konfigurationen

Højttaleren eller skærmen vises ikke i Google Home-appen

Genstart højttaleren eller skærmen

1. Træk stikket ud af din enhed.
  2. Vent i 10 sekunder, og sæt så stikket i igen.

Genstart Google Home-appen

1. Luk Home-appen Google Home-appen. Se, hvordan du lukker apps.
  2. Åbn Home-appen Google Home-appen.

Konfigurationen fryser eller kan ikke afsluttes

Genstart højttaleren eller skærmen

1. Træk stikket ud af din enhed.
  2. Vent i 10 sekunder, og sæt så stikket i igen.
  3. Start forfra med konfigurationsprocessen.

Næste trin