To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ring med Google Nest-høyttaleren eller -skjermen din

Med Google Nest- og Home-høyttalere og -skjermer kan du ringe venner, familie og bedrifter ved bare å bruke stemmen. Du kan også starte videoanrop med en Nest-skjerm. Konfigurer anropsmetodene du vil bruke, og ring deretter fra høyttaleren eller skjermen din.

Merk: Støtten for Telstra, Taiwan Mobile og Telecom Italia er avsluttet.

Selv om Google Duo og Google Meet er slått sammen til en ny Meet-app på mobilenheter, nettbrett og datamaskiner vises fortsatt Google Duo-ikonet Duo app på Google Nest-skjermer.

Ring fra Nest-høyttalere eller -skjermer

Start et anrop

Start et taleanrop

Taleanrop er tilgjengelige via Google Meet på alle Google Nest- og Home-høyttalere og -skjermer.

Hvis du bor i USA eller Canada, kan du også bruke Google-støttede anrop eller mobilanrop via Google Fi og Google Voice.

Bruk talekommandoer for å starte anrop

Når du har konfigurert en foretrukket ringemetode, kan du starte anrop med talekommandoer.

Si «Hey Google» og deretter dette:

• «Ring [kontaktnavn]»
  • «Ring [bedriftsnavn]»
  • «Hva er nærmeste [bedrift]?» og deretter «Hey Google, ring dem».
    • Du blir spurt om du vil legge til navnet og nummeret i Google-kontaktene dine.
  • «Ring [telefonnummer]»

Bruk skjermen for å starte anrop

Hvis du har konfigurert husholdningskontakter på en Nest-skjerm, kan du også ringe via berøringsskjermen.

Sveip ned fra toppen av skjermen og så trykk på Kommunikasjon og så Ring på «Husholdningskontakter»-kortet. Hvilken ringemetode som brukes, avhenger av hvilken kontakt som er valgt.

Merk: Hvis Digital balanse er slått på, kan denne funksjonen være begrenset eller blokkert av enten Pause, Filtre eller Ikke forstyrr.

Finn ut mer om Digital balanse

Start videoanrop

Du kan starte videoanrop med Google Meet.

Videoanrop er tilgjengelige på Google Nest Hub, Google Nest Hub (2. generasjon) og Google Nest Hub Max. Enheten du ringer til, må ha kamera. Nest Hub og Nest Hub (2. generasjon) kan motta – men ikke sende – video.

• Si «Hey Google, «start et videoanrop til [kontakt]».
  • Hvis du har konfigurert husholdningskontakter på en Nest-skjerm, sveiper du ned fra toppen av skjermen og så trykker på Kommunikasjon og så Start videoanrop Video Call på «Husholdningskontakter»-kortet.

Start gruppeanrop (bare Nest-skjermer)

Du kan starte videoanrop til grupper via Google Meet på Nest-skjermer. Denne funksjonen er tilgjengelig på engelsk i USA, Storbritannia, Australia og Canada.

Før du begynner, må du opprette en gruppe i Google Meet-appen.

Slik starter du gruppeanrop:

1. Si «Hey Google, start et gruppeanrop».
  2. På Nest-skjermen trykker du på gruppen du vil ringe.

Avhengig av gruppestørrelsen kan det hende at ikke alle i samtalen vises på skjermen. For å se en annen person i samtalen, trykk på overflytsmenyen og velg personen.

Merk: Hvis Digital balanse er slått på, kan denne funksjonen være begrenset eller blokkert av enten Pause, Filtre eller Ikke forstyrr.

Finn ut mer om Digital balanse

Ring en Nest-høyttaler eller -skjerm fra telefonen

Du og andre medlemmer av hjemmet kan ringe Nest-høyttalerne eller -skjermene dine fra en telefon.

For å ringe enhetene dine fra telefonen må du ha

Med Google-assistenten:

• For å ringe én enhet, si «Hey Google, start et videoanrop til [navnet på skjermen eller høyttaleren]».
  • For å ringe alle enhetene dine, si «Hey Google, start et videoanrop til [navnet på hjemmet]».

Med Google Meet-appen: For å ringe alle enhetene dine, åpne Google Meet-appen og så sveip opp og så trykk på Ring til hjemenhetene mine.

Med Google Home-appen: For å ringe alle høyttalere og skjermer i hjemmet ditt, åpne Google Home-appen Google Home-appen og så trykk på Favoritter og så Ring hjem .

Motta anrop på Nest-høyttaleren eller -skjermen din

Du kan motta Google Meet-anrop på Nest-høyttaleren eller -skjermen din. For å svare på et anrop, si «Hey Google, svar på anropet». For å avvise et anrop, si «Hey Google, avvis anropet». Eventuelt kan du bruke et av disse berøringsalternativene:

Google Nest Hub Max, Google Nest Hub, Google Nest Hub (2. generasjon)

• Trykk på Svar.
  • Trykk på Avvis.

Google Home

• Trykk på toppen for å svare.
  • Trykk og hold på toppen for å avvise.

Google Home Max

• Trykk på linjen på toppen eller siden for å svare.
  • Trykk og hold på linjen på toppen eller siden for å avvise.

Google Nest Mini (2. generasjon), Google Nest Audio, Google Nest Wifi-punkter

• Trykk på midten for å svare.
  • Trykk og hold på midten for å avvise.

Google Home Mini (1. generasjon)

• Trykk på siden for å svare.
  • Trykk og hold på siden for å avvise.

Hvis du vil blokkere anrop midlertidig på bestemte tidspunkter, kan du endre anropsinnstillingene.

Kutt eller slå på lyden for anrop (bare for Nest-skjermer)

På Nest-skjermen trykker du på Kutt lyden Ignorer eller Slå på lyden .

Avslutt samtaler

For å avslutte samtaler med stemmen, si «Hey Google» og deretter

• «Avslutt samtalen»
  • «Legg på»
  • «Stopp»
  • «Koble fra»

Slik avslutter du samtalen med berøringskontroller:

• Google Nest Hub Max, Google Nest Hub: Trykk på Avslutt samtalen.
  • Google Home, Google Home Max: Trykk på toppen.
  • Google Nest Mini, Nest Wifi-punkter, Google Nest Audio: Trykk på midten.
  • Google Home Mini: Trykk på siden.

Hvis den du snakker med, avslutter samtalen, hører du en tone som indikerer at samtalen er avsluttet.

Se aktivitet

I Min aktivitet kan du høre taleopptak av kommandoer du har brukt til å starte samtaler, samt andre ting du har sagt til assistenten, for eksempel «Hey Google, legg på». Det tas ikke opp noe annet enn dette.

Google lagrer ikke

• taledata
  • Google Meet-samtaler
  • samtaler til mobilenheter via Google

Google lagrer bare

• samtalers varighet
  • feil
  • antallet anrop