To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Videologg av hendelser og døgnkontinuerlig videologg

Du abonnerer ikke på Nest Aware og har ikke tilgang til Nest Aware-funksjoner. Finn ut mer om hva du får med et Nest Aware-abonnement.

Google Nest-kameraer og -ringeklokker kan registrere viktig lyd og bevegelse, strømme direktevideo og lagre videoen i nettskyen. Du kan bruke disse funksjonene til å holde et øye med aktivitet i og rundt hjemmet ditt.

Metodene Nest-kameraet bruker for å ta opp og lagre video, avhenger av om det har videologg av hendelser, døgnkontinuerlig videologg eller begge deler:

• Med videologg av hendelser blir videoklipp av hendelser (for eksempel hvis det registreres en person) lagret i videologgen (Video History), slik at du kan se dem i Google Home- eller Nest-appen eller via Google Home på nettet.
  • Med døgnkontinuerlig videologg strømmer kvalifiserte* Nest-kameraer video så lenge de er slått på, og lagrer alt i nettskyen.

* Nest Cam (med batteri) må være koblet til en strømkilde for å ha døgnkontinuerlig videologg. Hvis kameraet går på batteri, har det bare støtte for videologg av hendelser. Dette gjelder selv om du abonnerer på Nest Aware Plus. Døgnkontinuerlig videologg er ikke tilgjengelig for Nest Doorbell (med batteri) – selv ikke hvis den er montert med ledning (valgfritt).

Hvis du har angitt at kameraet skal ta opp og lagre bestemte typer hendelser i videologgen, behandler kameraet all viktig aktivitet det registrerer, men det lagrer bare opptak av hendelser du har aktivert, i nettskyen.

Merk: Innstillingene for hendelser er bare tilgjengelige for kameraer og ringeklokker som er konfigurert med Home-appen.

Alt i videologgen slettes etter en viss periode. Det betyr at eldre videoer som er lagret i nettskyen, slettes etter et visst antall dager, avhengig av hvilket Nest Aware-abonnement du har.

Du kan gå gjennom videologgen av hendelser og den døgnkontinuerlige videologgen i Home- eller Nest-appen eller via Google Home på nettet – avhengig av hvilken Nest-kameramodell du har. Du kan også se hendelser for alle kameraene dine i Aktivitet i Home-appen.

I tabellen nedenfor ser du hvor du finner video som er tatt opp, avhengig av hvilken Nest-kameramodell du har:

Videologg i Home-appen

Videologg i Google Home på nettet

Videologg i Nest-appen

Hendelser i Aktivitet og hjemloggen

(Bare Home-appen)

Nest Cam (med batteri)
Nest Cam (med ledning)
Nest Doorbell (med batteri)
Nest Doorbell (med ledning, 2. generasjon)

check-mark image

check-mark image

check-mark image

Nest Cam IQ Indoor
Nest Cam IQ Outdoor
Nest Cam Indoor
Nest Cam Outdoor
Nest Doorbell (med ledning)
Nest Hub Max

check-mark image

(Kameraet må overføres til Home-appen – finn ut mer om overføring av enheter)

check-mark image

check-mark image

Dette må du ha for å bruke videologg av hendelser

• Et Nest Aware-abonnement.* Videologg av hendelser er ikke tilgjengelig med abonnement på Nest Aware (1. generasjon).
  • En av disse enhetene må være konfigurert i Home-appen:
    • Nest Cam (med batteri)
    • Nest Cam (med ledning)
    • Nest Cam Indoor
    • Nest Cam Outdoor
    • Nest Cam IQ Indoor
    • Nest Cam IQ Outdoor
    • Nest Doorbell (med batteri)
    • Nest Doorbell (med ledning, 2. generasjon)
    • Nest Doorbell (med ledning)
    • Nest Hub Max

* 3 timers videologg av hendelser er tilgjengelig uten Nest Aware-abonnement for Nest Cam (med batteri) og Nest Doorbell (med batteri).

Videologg av hendelser og døgnkontinuerlig videologg med abonnement på Nest Aware

Hvis du har et nyere kamera, for eksempel Nest Cam (med batteri) eller Nest Doorbell (med batteri), kan du få opptil 3 timers videologg av hendelser uten abonnement. Men for de fleste eldre modeller av Nest-kameraer og -ringeklokker må du ha et Nest Aware-abonnement for å få videologg av hendelser eller døgnkontinuerlig videologg. Dette betyr at hvis du ikke abonnerer, kan du få øyeblikksbilder av registrert aktivitet fra opptil 3 timer tilbake i tid.

Uansett hvilket Nest-kamera du har, og uansett om du har abonnement eller ikke, kan du når som helst se direktesendt videostrøm fra kameraet i appen.

I tabellen ser du hvor mange dagers videologg av hendelser og døgnkontinuerlig videologg du får, basert på Nest-kameramodellen og Nest Aware-abonnementet du har:

Uten abonnement

Nest Aware

Nest Aware Plus

Nest Aware (1. generasjon)

Nest Cam (med ledning)

Opptil 3 timers videologg av hendelser

Opptil 30 dagers videologg av hendelser

• Opptil 60 dagers videologg av hendelser
  • Opptil 10 dagers døgnkontinuerlig videologg

Abonnement er ikke tilgjengelig

Nest Cam (med batteri)*

Opptil 3 timers videologg av hendelser

Opptil 30 dagers videologg av hendelser

• Opptil 60 dagers videologg av hendelser
  • Opptil 10 dagers døgnkontinuerlig videologg (bare med ledning)

Abonnement er ikke tilgjengelig

Nest Doorbell (med batteri)*

Opptil 3 timers videologg av hendelser

Opptil 30 dagers videologg av hendelser

Opptil 60 dagers videologg av hendelser

Abonnement er ikke tilgjengelig

Nest Doorbell (med ledning, 2. generasjon) Opptil 3 timers videologg av hendelser Opptil 30 dagers videologg av hendelser
  • Opptil 60 dagers videologg av hendelser
  • Opptil 10 dagers døgnkontinuerlig videologg
Abonnement er ikke tilgjengelig

Nest Cam IQ Indoor

Nest Cam IQ Outdoor

Nest Cam Indoor

Nest Cam Outdoor

Nest Doorbell (med ledning)

3 timers øyeblikksbilder av aktivitet

Opptil 30 dagers videologg av hendelser

• Opptil 60 dagers videologg av hendelser
  • Opptil 10 dagers døgnkontinuerlig videologg

Opptil 5, 10 eller 30 dagers døgnkontinuerlig videologg

* Viktig: Nest Cam (med batteri) må være koblet til en strømkilde for å ha døgnkontinuerlig videologg. Hvis kameraet går på batteri, har det bare støtte for videologg av hendelser. Dette gjelder selv om du abonnerer på Nest Aware Plus. Døgnkontinuerlig videologg er ikke tilgjengelig for Nest Doorbell (med batteri) – selv ikke hvis den er montert med ledning (valgfritt).

Dette får du med et Nest Aware-abonnement

Dette skjer når du bytter Nest Aware-abonnement

Her er noen ting du bør være klar over om videologgen til kameraet ditt når du bytter mellom ulike Nest Aware-abonnementer:

• Hvis du har Nest Aware og oppgraderer til Nest Aware Plus, får du 10 dagers døgnkontinuerlig videologg og 60 dagers videologg av hendelser når du kjøper det nye abonnementet.
  • Hvis du har Nest Aware Plus og bytter til Nest Aware, mister du all videologg av hendelser som er eldre enn 30 dager, og den døgnkontinuerlige loggen fra de 10 siste dagene gjøres om til videologg av hendelser.
  • Hvis du abonnerer på Nest Aware (1. generasjon) og bytter til et Nest Aware-abonnement, byttes den døgnkontinuerlige videologgen for kameraet ut med en videologg av hendelser. Når du har byttet, kan det hende du ser tomrom i loggen der det ikke ble registrert noen aktivitet. Hvis du abonnerer på Nest Aware Plus i stedet, får du 10 dagers døgnkontinuerlig videologg og 60 dagers videologg av hendelser.

Aktivitet kameraet kan registrere

Alle Nest-kameraer kan registrere lyd- og bevegelseshendelser og varsle deg når noe skjer. Hvis kameraet har videologg av hendelser eller døgnkontinuerlig videologg, kan du gå gjennom videoene av aktiviteten i appen.

Når du abonnerer på Nest Aware, bruker kameraet avanserte algoritmer til å forbedre registreringen av lyd- og videohendelser og sende deg bedre varsler.

Du kan se en fullstendig liste over hva de ulike Nest-kameramodellene kan registrere med og uten Nest Aware-abonnement, i artikkelen Dette får du med et Nest Aware-abonnement.

Emner som er relatert til Nest-kameraer

Direktevideo

Se direktesendte videostrømmer med Google Home-appen
Talk and Listen med Nest-kameraer eller -ringeklokker

Videologg og øyeblikksbilder av aktivitet

Home-appen
Nest-appen
Google Home på nettet
Aktivitet i Home-appen

Videoklipp

Opprett, lagre og last ned videoklipp

Hendelsesregistrering og -varsler

Kamera- og ringeklokkevarsler
Slik registrerer Nest-kameraene lyd og bevegelse
Endre varslingsinnstillingene for Nest
Konfigurer og bruk Activity Zones
Nødanrop med Nest Aware