To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Videotapahtumahistoria ja 24/7-videohistoria

Sinulla ei tällä hetkellä ole Nest Aware ‑tilausta, eikä sinulla ole pääsyä Nest Awaren ominaisuuksiin. Lue lisää Nest Aware ‑tilauksen sisällöstä.

Google Nest ‑kamerat ja ‑ovikellot voivat havaita tärkeää ääntä ja liikettä, striimata livevideota ja tallentaa videon pilveen. Nämä ominaisuudet voivat auttaa sinua pysymään tapahtumien tasalla kotona ja sen ympäristössä.

Nest-kameran kuvaama ja tallentama sisältö riippuu siitä, käyttääkö se videotapahtumahistoriaa, 24/7-videohistoriaa vai molempia:

• Jos videotapahtumahistoria on käytössä, videoklipit tapahtumista (esim. havaitut ihmiset) tallentuvat videohistoriaan, ja voit katsella niitä Google Home- tai Nest-sovelluksessa tai Google Homen verkkoversiossa.
  • 24/7-videohistorialla ominaisuutta tukeva* Nest-kamera striimaa videota aina, kun se on päällä, ja tallentaa kaiken pilveen.

* Nest Cam (akkukäyttöinen) on kytkettävä virtalähteeseen, jos haluat käyttää 24/7-videohistoriaa. Jos kamera on akkukäyttöinen, saatavilla on vain videotapahtumahistoria, vaikka sinulla olisi Nest Aware Plus ‑tilaus. 24/7-videohistoria ei toimi Nest Doorbellilla (akkukäyttöinen), vaikka ovikello olisi asennettu sähköverkkoon.

Jos olet asettanut kameran kuvaamaan ja tallentamaan videohistoriaan tietyntyyppisiä tapahtumia, kamera käsittelee kaikki havaitut tärkeät tapahtumat mutta tallentaa pilveen videota vain valitsemistasi tapahtumatyypeistä.

Huom. Tapahtuma-asetukset ovat käytettävissä vain Home-sovelluksella käyttöönotetuilla kameroilla ja ovikelloilla.

Videohistoria poistetaan vaiheittain. Tämä tarkoittaa, että Nest Aware ‐tilauksestasi riippuen vanhemmat tallennetut videot poistetaan pilvestä tietyn ajan kuluttua.

Nest-kameran mallista riippuen voit katsoa tapahtumien videohistoriaa ja 24/7-videohistoriaa Home- tai Nest-sovelluksessa tai Google Homen verkkoversiossa. Voit myös nähdä kaikkien kameroiden tapahtumat Home-sovelluksen Toiminta-kohdasta .

Seuraavasta taulukosta näet, mistä tallennettu video löytyy Nest-kameran mallista riippuen:

Videohistoria Home-sovelluksessa

Videohistoria Google Homen verkkoversiossa

Videohistoria Nest-sovelluksessa

Tapahtuma Toiminta-kohdassa ja kodin historiassa

(vain Home-sovellus)

Nest Cam (akkukäyttöinen)
Nest Cam (langallinen)
Nest Doorbell (akkukäyttöinen)
Nest Doorbell (langallinen, 2. sukupolvi)

check-mark image

check-mark image

check-mark image

Nest Cam IQ ‑sisäkamera
Nest Cam IQ ‑ulkokamera
Nest Cam Indoor
Nest Cam Outdoor
Nest Doorbell (langallinen)
Nest Hub Max

check-mark image

(kamera on siirrettävä Home-sovellukseen – lue lisää laitteiden siirtämisestä)

check-mark image

check-mark image

Videotapahtumahistorian edellytykset

• Nest Aware ‐tilaus.* Videotapahtumahistoria ei sisälly Nest Aware (1. sukupolvi) ‐tilauksiin.
  • Jokin seuraavista laitteista aktivoituna Home-sovelluksessa:
    • Nest Cam (akkukäyttöinen)
    • Nest Cam (langallinen)
    • Nest Cam Indoor
    • Nest Cam Outdoor
    • Nest Cam IQ ‑sisäkamera
    • Nest Cam IQ ‑ulkokamera
    • Nest Doorbell (akkukäyttöinen)
    • Nest Doorbell (langallinen, 2. sukupolvi)
    • Nest Doorbell (langallinen)
    • Nest Hub Max

* Kolmen tunnin videotapahtumahistoria on saatavilla ilman Nest Aware ‐tilausta Nest Camilla (akkukäyttöinen) ja Nest Doorbellilla (akkukäyttöinen).

Videotapahtumahistoria ja 24/7-videohistoria Nest Aware ‐tilauksilla

Jos sinulla on uudempi kamera, esim. Nest Cam (akkukäyttöinen) tai Nest Doorbell (akkukäyttöinen), käytettävissä on jopa kolmen tunnin videotapahtumahistoria ilman tilausta. Useimpien vanhojen Nest-kamera- ja ovikellomallien kanssa tarvitaan kuitenkin Nest Aware ‐tilaus, jotta saat käyttöösi videotapahtumahistorian ja 24/7-videohistorian. Ilman tilausta voit nähdä tilannekuvia havaituista tapahtumista enintään 3 tunnin ajalta.

Riippumatta siitä, mikä Nest-kamera sinulla on ja onko sinulla tilaus, voit nähdä kamerasi livevideostriimin sovelluksessa milloin tahansa.

Seuraavasta taulukosta näet, kuinka monta päivää videotapahtumahistoriaa ja 24/7-videohistoriaa saat kullakin Nest-kameramallilla ja Nest Aware ‐tilauksella:

Maksuton tilaus

Nest Aware

Nest Aware Plus

Nest Aware (1. sukupolvi)

Nest Cam (langallinen)

Jopa 3 tuntia videotapahtumahistoriaa

Jopa 30 päivää videotapahtumahistoriaa

• Jopa 60 päivää videotapahtumahistoriaa
  • Jopa 10 päivää 24/7-videohistoriaa

Tilaus ei saatavilla

Nest Cam (akkukäyttöinen)*

Jopa 3 tuntia videotapahtumahistoriaa

Jopa 30 päivää videotapahtumahistoriaa

• Jopa 60 päivää videotapahtumahistoriaa
  • Jopa 10 päivää 24/7-videohistoriaa (vain sähköverkkoasennus)

Tilaus ei saatavilla

Nest Doorbell (akkukäyttöinen)*

Jopa 3 tuntia videotapahtumahistoriaa

Jopa 30 päivää videotapahtumahistoriaa

Jopa 60 päivää videotapahtumahistoriaa

Tilaus ei saatavilla

Nest Doorbell (langallinen, 2. sukupolvi) Jopa 3 tuntia videotapahtumahistoriaa Jopa 30 päivää videotapahtumahistoriaa
  • Jopa 60 päivää videotapahtumahistoriaa
  • Jopa 10 päivää 24/7-videohistoriaa
Tilaus ei saatavilla

Nest Cam IQ ‑sisäkamera

Nest Cam IQ ‑ulkokamera

Nest Cam Indoor

Nest Cam Outdoor

Nest Doorbell (langallinen)

Tilannekuvia tapahtumista kolmen tunnin ajalta

Jopa 30 päivää videotapahtumahistoriaa

• Jopa 60 päivää videotapahtumahistoriaa
  • Jopa 10 päivää 24/7-videohistoriaa

Jopa 5, 10 tai 30 päivää 24/7-videohistoriaa

*Tärkeää: Nest Cam (akkukäyttöinen) on kytkettävä virtalähteeseen, jos haluat käyttää 24/7-videohistoriaa. Jos kamera on akkukäyttöinen, saatavilla on vain videotapahtumahistoria, vaikka sinulla olisi Nest Aware Plus ‑tilaus. 24/7-videohistoria ei toimi Nest Doorbellilla (akkukäyttöinen), vaikka ovikello olisi asennettu sähköverkkoon.

Nest Aware ‑tilauksen sisältö

Mitä tapahtuu, kun vaihdat Nest Aware ‐tilausta

Muista nämä asiat kameran videohistoriasta, kun vaihdat Nest Aware ‑tilauksesta toiseen:

• Jos sinulla on Nest Aware ja vaihdat sen Nest Aware Plus ‑tilaukseen, 10 päivän 24/7-videohistoria ja 60 päivän videotapahtumahistoria alkavat, kun uusi tilauksesi alkaa.
  • Jos sinulla on Nest Aware Plus ja vaihdat sen Nest Aware ‐tilaukseen, menetät videotapahtumahistoriasta yli 30 päivää vanhat tapahtumat. 24/7-videohistorian viimeiset 10 päivää muunnetaan videotapahtumahistoriaksi.
  • Jos vaihdat 1. sukupolven Nest Awaresta Nest Aware ‐tilaukseen, kamerasi nykyinen 24/7-videohistoria muuttuu videotapahtumahistoriaksi. Vaihdon jälkeen historiassa saattaa olla aukkoja, joiden aikana ei ole havaittu toimintaa. Jos ostat Nest Aware Plus ‑tilauksen, saat 10 päivää 24/7-videohistoriaa ja 60 päivän videotapahtumahistorian.

Kameran havaitsemat tapahtumat

Kaikki Nest-kamerat voivat tunnistaa ääni- ja liiketapahtumat ja ilmoittaa sinulle, kun jotain tapahtuu. Jos kamerassasi on videotapahtumahistoria tai 24/7-videohistoria, voit katsoa tapahtumista kuvatut videot sovelluksessa.

Jos sinulla on Nest Aware ‑tilaus, kamera käyttää edistyneitä algoritmeja parantaakseen ääni- ja videotapahtumien havaitsemista ja lähettääkseen sinulle parempia ilmoituksia.

Kattavat tiedot siitä, mitä eri Nest-kameramallit voivat havaita Nest Aware ‑tilauksella tai ilman sitä, löydät Nest Aware ‑tilauksen sisältö ‑artikkelista.

Muita Nest-kameraan liittyviä artikkeleita

Livevideo

Livevideostriimin katsominen Google Home ‑sovelluksella
Talk and Listen Nest-kamerassa tai ‐ovikellossa

Videohistoria ja tilannekuvat tapahtumista

Home-sovellus
Nest-sovellus
Google Homen verkkoversio
Toiminta Home-sovelluksessa

Videoklipit

Videoklippien luominen, tallentaminen ja lataaminen

Tapahtumien havaitseminen ja ilmoitukset

Kameran ja ovikellon ilmoitukset
Miten Nest-kamerat tunnistavat äänen ja liikkeen
Nest-ilmoitusasetusten muuttaminen
Activity Zones ‑vyöhykkeiden luominen ja käyttö
Hätäpuhelut Nest Awarella