To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Videohistorik i Google Home-appen

Videohistorik är Nests molnbaserade tjänst för videoinspelning och lagring. Video från kameran eller dörrklockan från Google Nest sparas automatiskt på ett säkert sätt i molnet, där du kan titta på den när som helst. I den här artikeln beskriver vi hur du öppnar kamerornas videohistorik i Google Home-appen.

• Nyare kameror och dörrklockor (som lanserats 2021 eller senare) får sin tidslinje för videohistoriken i Home-appen.
    Obs! Äldre kameror och dörrklockor från Nest (som lanserats före 2021) som har migrerats till Home-appen får också sin tidslinje för videohistoriken i Home-appen.
  • För äldre kameror och dörrklockor från Nest (som lanserats före 2021) som inte har migrerats till Home-appen hittar du tidslinjen för videohistoriken i Nest-appen i stället.
  • Du kan även se en lista över inspelade kamerahändelser för alla kameror och dörrklockor från Nest som du har i Aktivitet i Home-appen.

Läs mer om hur du visar videohistorik på Google Home för webben.

Hitta kamerans videohistorik

Så här kommer du åt kamerans videohistorik:

1. Öppna Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på Favoriter eller Enheter .
  3. Välj kameran.
  4. Du kan visa videohistoriken som en tidslinje eller händelselista under kamerans livesändning. Du byter mellan vyer genom att trycka på Tidslinje Sightline button eller Händelselista Event history button.

Kontroller för videohistorik

• Dra med fingret på tidslinjen eller händelselistan för att skrolla genom kamerans videohistorik.
  • Tryck på en händelse om du vill spela upp den inspelade videon. Om du vill byta tillbaka till liveflödet trycker du på Live .
  • Om du vill hoppa från en händelse till föregående eller nästa i tidslinjevyn trycker du på framåtknappen eller bakåtknappen .
    • Obs! Om du trycker på bakåtknappen när du spelar upp ett händelseklipp spelas det upp från början igen.
  • Tryck på Pausa .
  • Växla mellan flödesvisning på helskärm och delad skärm genom att trycka på Utöka eller Komprimera .

Vad som visas i kamerans tidslinje

• Inspelade händelser markeras med blått på tidslinjen.
  • För videohistorik för händelser visas tiden mellan registrerade händelser (när det inte finns någon aktivitet) som luckor på tidslinjen.
  • För videohistorik för kontinuerlig inspelning dygnet runt markeras allt videomaterial utan aktivitet som grått på tidslinjen. Om det finns luckor i videohistoriken för kontinuerlig inspelning dygnet runt har kameran antingen inaktiverats eller varit offline.

Få mer information om inspelade händelser

I händelselistan hittar du följande information för varje händelse:

• Typ av händelse
  • Datum och tid
  • Händelsens varaktighet

Om du vill ha mer information om den inspelade händelsen trycker du på Information Info Icon.

Ladda ned händelsen genom att trycka på Kontroller Menu följt av Spara klipp.

Om du vill se en lista över kamerans inspelade händelser i historiken för hemmet trycker du på Kontroller Menu följt av Historik.

Obs! Hur långt tillbaka i tiden inspelade händelser är tillgängliga beror på vilken Nest Aware-prenumeration du har.