To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Video History i Google Home-appen

Video History (videologg) er en skybasert Nest-tjeneste for videoopptak og lagring. Google Nest-kameraene eller -ringeklokkene dine lagrer videoer sikkert i nettskyen automatisk, slik at du kan åpne dem når som helst. I denne artikkelen finner du ut mer om hvordan du ser videologgen for kameraene dine i Google Home-appen.

• Nyere kameraer og ringeklokker (lansert i 2021 eller senere) har en tidslinje for videologg i Home-appen.
    Merk: Eldre Nest-kameraer og -ringeklokker (lansert før 2021) som er overført til Home-appen, har også tidslinjen for videologgen i Home-appen.
  • Hvis du har eldre Nest-kameraer og -ringeklokker (lansert før 2021) som ikke er overført til Home-appen, finner du tidslinjen for videologgen i Nest-appen i stedet.
  • For alle Nest-kamera- eller ringeklokkemodeller finner du også en liste over registrerte kamerahendelser i Aktivitet i Home-appen.

Finn ut hvordan du ser Video History på Google Home på nettet.

Finn kameraets Video History

Slik får du tilgang til kameraets Video History:

1. Åpne Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter .
  3. Velg kameraet ditt.
  4. Du kan se Video History under kameraets direktevisning, enten som en tidslinje eller en liste over hendelser. For å bytte mellom visninger, trykk på Timeline (Tidslinje) Sightline button eller Events list (Hendelsesliste) Event history button.

Kontroller for Video History

• Dra fingeren opp eller ned på tidslinjen eller hendelseslisten for å bla gjennom kameraets Video History.
  • Trykk på en hendelse for å spille av videoopptaket. For å bytte tilbake til den aktive feeden, trykk på Live (Direkte) .
  • For å hoppe fra en hendelse til forrige eller neste i tidslinjevisningen, trykk på Forward (Fremover) eller Reverse (Bakover) .
    • Merk: Hvis du trykker på Reverse (Bakover) mens du spiller av et hendelsesklipp, spilles klippet av på nytt fra begynnelsen.
  • Trykk på Sett på pause .
  • For å bytte mellom fullskjermvisning eller delt skjermvisning av feeden, trykk på Expand (Vis) eller Collapse (Skjul) .

Dette betyr tidslinjen for kameraet

• Innspilte hendelser merkes med blått på tidslinjen.
  • For videologgen av hendelser vises tiden mellom registrerte hendelser når det ikke er noen aktivitet, som avbrudd i tidslinjen.
  • Opptak uten aktivitet er merket i grått på tidslinjen for døgnkontinuerlig videologg. Hvis det er avbrudd i den døgnkontinuerlige videologgen, var kameraet enten deaktivert eller frakoblet.

Få mer informasjon om innspilte hendelser

I hendelseslisten finner du følgende informasjon for hver hendelse:

• Type hendelse
  • Dato og klokkeslett
  • Hendelsens varighet

For å få mer informasjon om hendelsesopptaket, trykk på Info Info Icon.

For å laste ned hendelsen, trykk på Controls (Kontroller) Menu og så Save clip (Lagre klippet).

For å se en liste over registrerte hendelser for kameraet i hjemloggen, trykk på Controls (Kontroller) Menu og så History (Logg).

Merk: Hvor langt tilbake i tid du kan se gjennom registrerte hendelser, avhenger av hvilket Nest Aware-abonnement du har.