To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Videogeschiedenis in de Google Home-app

Videogeschiedenis is een service van Nest waarmee opgenomen videobeelden worden opgeslagen in de cloud. Je Google Nest-camera of -deurbel slaat video automatisch beveiligd op in de cloud, zodat je er altijd toegang toe hebt. In dit artikel vind je meer informatie over hoe je toegang krijgt tot de videogeschiedenis voor je camera's in de Google Home-app:

• De tijdlijn voor de videogeschiedenis van nieuwere camera's en deurbellen (die in 2021 of later zijn gelanceerd) staat in de Home-app.
    Opmerking: Oudere Nest-camera's en -deurbellen (gelanceerd vóór 2021) die zijn overgezet naar de Home-app, staat de tijdlijn voor de videogeschiedenis ook in de Home-app.
  • Voor oudere Nest-camera's en -deurbellen (gelanceerd vóór 2021) die niet zijn overgezet naar de Home-app, staat de tijdlijn voor de videogeschiedenis in de Nest-app.
  • Voor alle modellen Nest-camera's en -deurbellen kun je in de Activiteit van de Home-app ook een lijst met opgenomen cameragebeurtenissen vinden.

Meer informatie over hoe je de videogeschiedenis bekijkt in Google Home voor het web

De videogeschiedenis van je camera opzoeken

Zo krijg je toegang tot de videogeschiedenis van je camera:

1. Open de Home-app Google Home-app.
  2. Tik op Favorieten of Apparaten .
  3. Selecteer je camera.
  4. Je kunt de videogeschiedenis onder de live weergave van de camera bekijken als een tijdlijn of een lijst met gebeurtenissen. Als je tussen weergaven wilt schakelen, tik je op Tijdlijn knop Beeldlijn of Gebeurtenislijst knop Gebeurtenisgeschiedenis.

Bedieningselementen voor videogeschiedenis

• Swipe met je vinger omhoog of omlaag over de tijdlijn of lijst met gebeurtenissen om door de videogeschiedenis van de camera te scrollen.
  • Tik op een gebeurtenis om de opgenomen video af te spelen. Tik op Live om terug te gaan naar de live feed.
  • Als je van de ene gebeurtenis naar de vorige of volgende wilt gaan in de tijdlijnweergave, tik je op Vooruit of Terug .
    • Opmerking: Als je op Terug tikt terwijl je een gebeurtenisfragment afspeelt, wordt de livestream vanaf het begin afgespeeld.
  • Tik op Onderbreken .
  • Als je wilt schakelen tussen een feedweergave op volledig scherm of op gesplitst scherm, tik je op Uitvouwen of Samenvouwen .

Wat de tijdlijn van je camera betekent

• Opgenomen gebeurtenissen worden op de tijdlijn blauw gemarkeerd.
  • Voor de videogeschiedenis van gebeurtenissen wordt de tijd tussen opgenomen gebeurtenissen (als er geen activiteit is) getoond als gaten op de tijdlijn.
  • Voor 24/7 videogeschiedenis worden videobeelden zonder activiteit op de tijdlijn grijs gemarkeerd. Als er gaten zitten in de 24/7 videogeschiedenis, stond de camera uit of was hij offline.

Meer informatie over opgenomen gebeurtenissen

In de lijst met gebeurtenissen vind je de volgende informatie voor elke gebeurtenis:

• Type gebeurtenis
  • Datum en tijd
  • Duur van gebeurtenis

Tik op Informatie Info Icon voor meer informatie over de opgenomen gebeurtenis.

Als je de gebeurtenis wilt downloaden, tik je op Bedieningselementen Menu en dan Fragment opslaan.

Tik op Bedieningselementen Menu en dan Geschiedenis voor een lijst met opgenomen gebeurtenissen voor de camera in de huisgeschiedenis.

Opmerking: Hoe ver terug in de tijd je de opgenomen gebeurtenissen kunt checken, hangt af van je Nest Aware-abonnement.