Videogeschiedenis in de Home-app

Videogeschiedenis is een service van Nest waarmee opgenomen videobeelden worden opgeslagen in de cloud. Je Google Nest-camera of -deurbel slaat video automatisch beveiligd op in de cloud, zodat je er altijd toegang toe hebt. Lees dit artikel voor meer informatie over hoe je de videogeschiedenis voor je camera's in de Home-app bekijkt:

• Bij de Nest Cam (netvoeding), de Nest Cam (batterij) en de Nest Doorbell (batterij) vind je de tijdlijn voor de videogeschiedenis in de Home-app.
  • Bij andere Nest-camera's en -deurbellen vind je de tijdlijn voor de videogeschiedenis in de Nest-app.
  • In de feed- en huisgeschiedenis kun je ook een lijst met opgenomen cameragebeurtenissen bekijken voor elke Nest-camera of -deurbel die je in Home-app hebt.

De tijdlijn van de videogeschiedenis van je camera opzoeken

Zo bekijk je de videogeschiedenis van je camera:

1. Open de Home-app Google Home app.
  2. Selecteer je camera op het startscherm.
  3. Tik onderaan het scherm op Geschiedenis.

Bedieningselementen voor videogeschiedenis

• Veeg met je vinger naar links of rechts over de tijdlijn om de videogeschiedenis van de camera te doorlopen.
  • Tik in het videovenster op Pauzeren of Afspelen.

Wat de tijdlijn van je camera betekent

• Opgenomen gebeurtenissen worden op de tijdlijn blauw gemarkeerd.
  • Voor de videogeschiedenis van gebeurtenissen wordt de tijd tussen opgenomen gebeurtenissen (als er geen activiteit is) weergegeven als gaten op de tijdlijn.
  • Voor 24/7 videogeschiedenis worden videobeelden zonder activiteit op de tijdlijn grijs gemarkeerd. Als er gaten zitten in de 24/7 videogeschiedenis, stond de camera uit of was hij offline.

Meer informatie over opgenomen gebeurtenissen

Als je een opgenomen gebeurtenis bekijkt, vind je de volgende informatie bovenaan het scherm met de videogeschiedenis:

• Type gebeurtenis
  • Datum en tijd
  • Naam van de ruimte of activiteitszone

Tik op Gebeurtenisdetails voor meer informatie over de opgenomen gebeurtenis. Daar kun je de gebeurtenis ook downloaden door rechtsboven op het downloadicoon te tikken.

Tik op Volledige geschiedenis als je een lijst met opgenomen gebeurtenissen voor je camera in de geschiedenis van het huis wilt bekijken.

Opmerking: Hoe ver terug in de tijd je de opgenomen gebeurtenissen kunt bekijken, hangt af van welk Nest Aware-abonnement je hebt.