To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Videohistoria Google Home ‐sovelluksessa

Videohistoria on Nestin pilvipohjainen videotallennus- ja tallennustilapalvelu. Google Nest ‑kamera tai ‑ovikello tallentaa videon automaattisesti ja turvallisesti pilveen, jotta voit katsella sitä milloin tahansa. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit käyttää kameran videohistoriaa Google Home ‑sovelluksessa.

• Uudempien kameroiden ja ovikellojen (julkaistu vuonna 2021 tai sen jälkeen) videohistorian aikajana näkyy Home-sovelluksessa.
    Huom. Jos vanhemmat Nest-kamerat ja ‐ovikellot (julkaistu ennen vuotta 2021) on siirretty Home-sovellukseen, myös niiden videohistorian aikajana Home-sovelluksessa.
  • Jos vanhempia Nest-kameroita ja ‐ovikelloja (julkaistu ennen vuotta 2021) ei ole siirretty Home-sovellukseen, videohistorian aikajana löytyy Nest-sovelluksesta.
  • Löydät kaikkien Nest-kamera- tai ‑ovikellomallien tallennetut kameratapahtumat kohdasta Home-sovelluksen Tapahtumat .

Lue lisää videohistorian katsomisesta Google Homen verkkoversiossa.

Kameran videohistoria

Näin pääset kameran videohistoriaan:

1. Avaa Home-sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Suosikit tai Laitteet .
  3. Valitse kamerasi.
  4. Voit katsella videohistoriaa kameran live-kuvan alla joko aikajanana tai tapahtumaluettelona. Voit vaihtaa näkymien välillä napauttamalla aikajanaa Sightline button tai tapahtumalistaa Event history button.

Videohistorian säätimet

• Liu'uta sormeasi ylös tai alas aikajanalla tai tapahtumalistassa selataksesi kameran videohistoriaa.
  • Toista tallennettu video napauttamalla sitä. Siirry takaisin livefiidiin valitsemalla Live .
  • Siirry yhdestä tapahtumasta edelliseen tai seuraavaan aikajananäkymässä valitsemalla Eteenpäin tai Taaksepäin .
    • Huom. Jos valitset Taaksepäin tapahtumaklipin toistamisen aikana, se toistetaan uudelleen alusta asti.
  • Valitse Keskeytä .
  • Voit siirtyä fiidin koko näytön tai jaetun näytön näkymän välillä valitsemalla Laajenna tai Tiivistä .

Kameran aikajanan ohjeet

• Tallennetut tapahtumat merkitään aikajanaan sinisellä.
  • Tapahtumien videohistoriassa tallennettujen tapahtumien välinen aika (kun toimintaa ei ole) näkyy aikajanassa katkoina.
  • 24/7-videohistorian videotallenne, jossa ei ole toimintaa, merkitään aikajanaan harmaalla. Jos 24/7-videohistoriassa näkyy katkoja, kamera oli joko poissa päältä tai offline-tilassa.

Lisätietoja tallennetuista tapahtumista

Tapahtumaluettelossa on seuraavat tiedot kustakin tapahtumasta:

• Tapahtumatyyppi
  • Päivämäärä ja aika
  • Tapahtuman kesto

Jos haluat lisätietoa tallennetusta tapahtumasta, valitse Tiedot Info Icon.

Jos haluat ladata tapahtuman, valitse Asetukset Menu ja sitten Tallenna klippi.

Jos haluat nähdä kameran tallennetut tapahtumat kodin historiassa, valitse Asetukset Menu ja sitten Historia.

Huom. Nykyinen Nest Aware ‑tilauksesi määrittää sen, kuinka kauas taaksepäin voit katsella tallennettuja tapahtumia.