Video History i Home-appen

Video History er Nests skybaserede tjeneste til videooptagelse og lagring. Dit Google Nest-kamera eller din Google Nest-dørklokke gemmer automatisk video sikkert i skyen, så du altid kan få adgang til den. I denne artikel kan du få flere oplysninger om, hvordan du får adgang til videohistorik fra dine kameraer i Home-appen.

• Hvis du har et Nest Cam (med ledning), et Nest Cam (med batteri) og en Nest Doorbell (med batteri), kan du finde tidslinjen for videohistorik i Home-appen.
  • Hvis du har andre Nest-kameraer eller -dørklokker, kan du i stedet finde tidslinjen for din videohistorik i Nest-appen.
  • Du kan også finde en liste over optagede kamerahændelser fra alle Nest-kamera- og -dørklokkemodeller under feedet og historikken for hjemmet i Home-appen.

Find tidslinjen for dit kameras videohistorik

Sådan får du adgang til dit kameras videohistorik:

1. Åbn Home-appen Google Home app.
  2. Vælg dit kamera på startskærmen.
  3. Tryk på Historik nederst på skærmen.

Styring af videohistorik

• Stryg fingeren til venstre eller højre på tidslinjen for at gennemse dit kameras videohistorik.
  • Tryk på Sæt på pause eller Afspil igen i vinduet med videoen.

Forklaring af kameraets tidslinje

• Optagede hændelser angives med blåt på tidslinjen.
  • Hvis du har hændelsesbaseret videohistorik, vises tiden mellem optagede hændelser (når der ikke er nogen aktivitet) som huller på tidslinjen.
  • Hvis du har videohistorik for hele døgnet, angives optagelser uden aktivitet med gråt på tidslinjen. Hvis der er huller i videohistorikken for hele døgnet, kan det skyldes, at kameraet enten var slukket eller offline.

Få flere oplysninger om optagede hændelser

Når du gennemser en optaget hændelse, kan du finde følgende oplysninger øverst på skærmen med videohistorikken:

• Hændelsestype
  • Dato og klokkeslæt
  • Aktivitetszone eller navnet på rummet

Tryk på Info om hændelse for at få flere oplysninger om den optagede hændelse. Herfra kan du også downloade hændelsen ved at trykke på downloadikonet øverst til højre.

Tryk på Komplet historik for at se en liste over optagede hændelser fra dit kamera i historikken for hjemmet.

Bemærk! Hvor langt tilbage du kan gå i videohistorikken afhænger af, hvilket Nest Aware-abonnement du har.