Google Ads Editor version 1.4

Läs mer om nya funktioner och uppdateringar i versionsinformationen från juli 2020 för Google Ads Editor version 1.4. Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor.

Nya funktioner

Kombinerade målgrupper

Nu kan du redigera kombinerade målgrupper, en typ av målgruppsinriktning. Du kan inte skapa nya kombinerade målgrupper i Editor, men du kan tilldela eller ta bort dem från kampanjer och annonsgrupper, på samma sätt som användarlistor och anpassade målgrupper.

Platsgrupper

Nu kan du tilldela dina kampanjer platsgrupper i Editor.

Videosekvenskampanjer

Nu kan du redigera videoannonssekvenskampanjer. Du kan ändra kampanjinställningar samt befintliga annonsgrupper och annonser. Du kan inte skapa nya annonsgrupper och annonser för dina videoannonssekvenskampanjer.

Rekommendationer

Nu kan du tillämpa flera kontorekommendationer samtidigt med hjälp av Editor.

Lokala kampanjer

Nu är Lokala kampanjer tillgängliga i Editor.

Åtgärdade fel

I Editor ser du nu förbättrade meddelanden och en länk till en relevant artikel för vissa av de vanligaste felmeddelandena vid tillfället för inlägget.

Utfasat

Accelererad visning

Accelererad annonsvisning är inte längre tillgängligt i Google Ads. Alla budgetar använder nu standardvisning. Fältet för accelererad annonsvisning har tagits bort från Editor.