Rediger søgeord

Med Google Ads Editor kan du redigere dine søgeord på flere måder. Vælg en af metoderne nedenfor for at opdatere dine søgeord og de tilhørende maksimumbudpriser pr. klik (maks. CPC-bud), webadresser og valgmuligheder for matchning samt deres status.

Bemærk! Søgeords-id'er påvirkes af dine søgeordsændringer. Handlinger som redigering af et søgeord (f.eks. tilføjelse eller fjernelse af en endelig webadresse) eller fjernelse eller genupload af et søgeord vil bevare det samme id og den samme historiske aktivitetststatistik, så længe søgeordets matchtype og tekst eller streng forbliver den samme. Begge disse handlinger vil dog sende dine søgeord tilbage til gennemgang.

Vælg og rediger specifikke søgeord

1. Vælg Søgeord.
  2. Vælg et eller flere søgeord.
  3. Rediger det valgte søgeord og dets matchtype, maks. CPC-bud, endelige webadresse eller status i redigeringspanelet. Når der er valgt mere end ét søgeord, gælder eventuelle ændringer, der foretages i et felt, for alle valgte søgeord.

Rediger flere søgeord

Vælg en af nedenstående muligheder, hvis du vil opdatere flere søgeord.

• Brug værktøjet "Foretag flere ændringer" til at tilføje, redigere og fjerne søgeord eller til at erstatte dine aktuelt valgte søgeord.
  • Brug avanceret søgning til at finde og redigere eller fjerne en gruppe søgeord med særlige karakteristika.
  • Brug værktøjet Tilføj tekst for at tilføje tekst i en bestemt kolonne på alle valgte rækker.
  • Brug værktøjet Erstat tekst til at finde og erstatte tekst i dine søgeord.

Rediger søgeordswebadresser og CPC-bud

Hvis du vil redigere flere søgeordswebadresser eller maksimale CPC-bud, kan du bruge værktøjerne Avancerede webadresseændringer eller Avancerede budændringer.

Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer flere søgeords-CPC-bud og redigerer flere søgeordswebadresser.