Brug af butikssalgsdata sammen med Kundematch

Du kan bruge butikssalgsdata sammen med Kundematch til at oprette lister baseret på dine uploadede data om transaktioner i butikken. Du kan derefter bruge listerne til at nå ud til og skabe fornyet engagement hos de kunder, der har gennemført køb i din fysiske butik, via søge-, Shopping-, display-, video-, Gmail-kampagner og Performance Max-kampagner.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Kvalifikation

Hvis du vil kunne bruge denne funktion, skal din Google Ads-konto være:

• Kvalificeret og godkendt til at bruge Kundematch.
  • Kvalificeret og registreret til at bruge måling af butikssalg. Hvis du ikke er registreret og gerne vil bruge måling af butikssalg, skal du gennemgå de specifikke kvalifikationskrav.
  • Du skal uploade data for transaktioner i butikken for måling af butikssalg.

Hvis du mener, du er kvalificeret, kan du kontakte din Google Ads-repræsentant.

Hvis du beder Google om at bruge butikssalgsdata sammen med Kundematch til at oprette lister baseret på dine uploadede data for transaktioner i butikken, skal du også overholde politikkerne vedrørende Kundematch, herunder Googles samtykkepolitik for brugere i EU, hvor det er relevant.

Sådan fungerer det

Når du har uploadet dine transaktionsdata til Google Ads, matcher Google de data, der er uploadet, med Google Ads-konti, der derefter bruges til at oprette Kundematch-lister. Disse målgruppelister er kvalificerede til at blive vist med søge-, Shopping-, video- og Gmail-kampagner og opdateres med hver upload af butikssalg.

Hvis du vil oprette en liste, skal du oprette en række regler i Google Ads. Google bruger så disse regler til at udfylde din liste.

Regler, du kan oprette

Forbrugsbaseret

Opret en regel, der udfylder din liste med personer baseret på deres samlede, gennemsnitlige eller individuelle forbrug på transaktioner. Du kan f.eks. oprette regler, der udfylder lister med:

• Kunder, der har et samlet forbrug på mere end 100 USD
  • Kunder, der har et gennemsnitligt forbrug, der er mindre end 30 USD
  • Kunder, der har brugt mere end 20 USD på en individuel transaktion

Frekvensbaseret

Opret en regel, der udfylder din liste med personer baseret på det antal transaktioner, de har foretaget i din butik. Du kan f.eks. oprette en regel, der udfylder din liste med kunder, der har foretaget mere end 5 transaktioner.

Tidsbaseret

Opret en regel, der udfylder din liste med personer baseret på, hvornår de sidst har foretaget et køb i din butik. Du kan f.eks. oprette en regel, der udfylder din liste med kunder, der har foretaget transaktioner i løbet af de seneste 30 dage.

Baseret på tilpasset variabel

Opret en regel, der udfylder din liste med personer baseret på de tilpassede variabler for butikssalg, der er konfigureret på Google Ads-brugerfladen og uploadet til din transaktionsfil. Hvis du f.eks. har den tilpassede variabel "Produktkategori", der identificerer kunder, der har købt frakker, kan du oprette en regel, der udfylder dine lister med kunder, der har købt frakker. Du skal have oprettet en tilpasset variabel og uploade transaktioner med den ønskede værdi for en tilpasset variabel. Vi minder dig om, at dine regler skal overholde politikkerne vedrørende Kundematch.

Du kan vælge at blande og kombinere disse regler, og du kan desuden oprette tilpassede kombinationer til mere avancerede eksempler på brug.

Bemærk! Alle transaktioner, der uploades til Google Ads, bruges til oprettelse af lister. Den samlede listestørrelse kan være anderledes end de rapporterede konverteringer med butikssalg, da konverteringer rapporteres efter tilskrivning, mens Kundematch-lister udfyldes efter matchning.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Før du begynder, skal du sørge for, at din Google Ads-konto er blevet godkendt til at bruge butikssalgsdata sammen med Kundematch, og at du har uploadet dine data om butikssalg til Google Ads.

Trin 1: Opret en kundeliste til butikssalg

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgruppeadministrator.
  4. Vælg Dine datasegmenter på den øverste bjælke.
  5. Klik på plusknappen , og klik derefter på Kundeliste.
  6. Klik på Opret en liste over kunder med data om butikssalg.
  7. Angiv et navn til din målgruppe.
  8. Klik på Tilføj regel i sektionen "Konverteringsattributter", "Konvertering i alt" og "Konverteringsdatoer", og opret din regel.
    • Konverteringsattributter: Opret regler, der gælder for hver transaktion for en bestemt kunde.
    • Konvertering i alt: Opret regler, der gælder for alle transaktioner fra en bestemt kunde.
    • Konverteringsdatoer: Vælg en tilbagebliksperiode til reglen. Du kan gå op til 180 dage.
  9. (Valgfrit) Tilføj en beskrivelse af målgruppen. En beskrivelse er nyttig, hvis du har flere målgrupper og har brug for at skelne mellem dem i Google Ads.
  10. Klik på Gem og fortsæt.

Eksempler på forbrugsbaserede regler

Føj kunder med et samlet forbrug på over 100 USD til din liste

I afsnittet "Konverteringer i alt" skal du bruge rullemenuerne til at oprette en regel, der ser sådan ud:

• "Samlet konverteringsværdi er større end 100"

Tilføj kunder med et gennemsnitligt forbrug på mindre end 30 USD

I afsnittet "Konverteringer i alt" skal du bruge rullemenuerne til at oprette en regel, der ser sådan ud:

• "Gennemsnitlig konverteringsværdi er mindre end 30"

Tilføj kunder, der har brugt mere end 20 USD i en enkelt transaktion

I afsnittet "Konverteringsattributter" kan du bruge rullemenuerne til at oprette en regel, der ser sådan ud:

• "Konverteringsværdi er større end 20"

Eksempler på frekvensbaserede regler

Tilføj kunder, der har foretaget mere end 5 transaktioner i din butik

I afsnittet "Konverteringer i alt" skal du bruge rullemenuerne til at oprette en regel, der ser sådan ud:

• "Konverteringer i alt er større end 5"

Eksempler på tidsbaserede regler

Tilføj kunder, der har foretaget transaktioner inden for de seneste 30 dage

I afsnittet "Konverteringsdatoer" skal du angive "30" i feltet, så reglen ser sådan ud:

• "Seneste 30 dage"

Eksempler på regler baseret på tilpassede variabler

Tilføj kunder, der har købt frakker i din butik

I dette eksempel antages det, at du har konfigureret en aktiv tilpasset variabel for butikssalg, hvor navnet på den tilpassede variabel er "Produktkategori", og en af værdierne er "Frakker".

I afsnittet "Konverteringsattributter" kan du bruge rullemenuerne til at oprette en regel, der ser sådan ud:

• "Tilpasset: Produktkategori er lig med Frakker"

Noter:

• Værdien skal matche det nøjagtige navn, der er angivet i din fil med data om butikssalg.
  • Hvis du deaktiverer den tilpassede variabel eller opretter en ny, deaktiveres eventuelle lister, der er knyttet til den tilpassede variabel, og de kampagner, der er knyttet til de inaktive lister, vises ikke længere.
  • En tilpasset variabel skal være aktiv for at kunne oprette eller redigere lister, der er knyttet til den tilpassede variabel.

Trin 2: Føj din kundeliste til butikssalg til en kampagne

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgruppeadministrator.
  4. Vælg Målgrupper på den øverste bjælke.
  5. Klik på feltet ud for navnet på din kundeliste til butikssalg, og klik derefter på Føj til.
    Hvis du har flere målgruppelister, skal du klikke på Søg for at afgrænse dine resultater og finde din liste.
  6. Klik på Kampagner, og find derefter den kampagne, du vil føje din kundeliste til.
  7. Klik på Næste.
  8. Vælg indstillingen for din målretning, og klik derefter på Tilføj målgrupper.

GÅ TILBAGE TIL STARTSIDEN FOR SALG VIA BUTIKKEN