De deadline voor de implementatie van parallelle tracking voor videocampagnes is verlengd tot 31 maart 2021.

8 juli 2020

Onlangs hebben we de deadline voor de implementatie van parallelle tracking voor videocampagnes verlengd, zodat iedereen voldoende tijd heeft om de overstap te maken. De nieuwe deadline voor de migratie is 31 maart 2021. Als u het meeste werk dat nodig is om parallelle tracking te implementeren, al heeft afgerond, kunt u het proces voltooien en u aanmelden.

Gepost door Nicky Rettke, Director of Product Management, Google Video Ads