Nytt i managerkontoer: anbefalinger og optimaliseringsresultat

31. juli 2020

​​​​​​Med optimaliseringsresultatet får du personlig tilpassede anbefalinger. Med utgangspunkt i disse kan du se om kontoen din er konfigurert slik at du kan oppnå optimale resultater. For at du skal kunne optimalisere kontoene dine i stor skala, kan det nå vises anbefalinger og optimaliseringsresultater for opptil 1000 kontoer i managerkontoer.

I denne visningen kan du enkelt administrere flere kontoer og identifisere muligheter til vekst eller større effektivitet. Du kan også klikke deg inn i optimaliseringsresultatet for de enkelte kontoene og følge anbefalinger som tar deg nærmere markedsføringsmålene du har satt deg.

Screenshot of optimization score in manager accounts

Wpromote, et ledende byrå innen digital markedsføring, bruker optimaliseringresultatet til å oppnå bedre resultater i flere kontoer. De opplevde en oppgang på 20 % i antallet konverteringer etter at de begynte å følge anbefalinger. Angelo Lillo, daglig leder i Wpromote, sa at optimaliseringsresultatet ga dem «en ekstra kontroll av kontoresultatene og en måte å lansere endringer i stor skala på».

Anbefalingene dine og optimaliseringsresultatet ditt finner du på Anbefalinger-siden i managerkontoen din. Fra og med i dag kan du laste ned anbefalinger på managerkontonivå og enkeltkontonivå.

Finn ut mer om optimaliseringsresultatet i brukerstøtten for Google Ads.

Skrevet av Tin Acosta, produktsjef i Google Ads